KAPITOLA 15

33 4 2
                                    

O DVA ROKY POZDĚJI

Možná si myslíte,že můj příběh by zde mohl skončit. Ale to se hodně pletete. Dalo by se říct,že po tom všem co se mi stalo,to byl jen začátek mého života. Nikdy jsem nezapomena na mámu a Wade. Jizvy zůstaly,ale život jde dál. Smířila jsem se s tím.Uplynuly už dva roky od těch událostí a já musela jít dál. Našemu podniku nosícím se jménem ,,Reset" se vedlo. Po finanční stránce náš podnik rostl a byl krásným doplňkem pro přijíždějící turisty. Bylo zapotřebí,víc sil. Hledali jsme s Lucy a Lukem vhodné lidi na pozici barmana nebo barmanky.
Zájemců bylo hodně,ale nikdo neodpovídal moji představě.
,,Lucy"? Zkusíme dát nabídku aj na internet,třeba se někdo ozve".
,,Jo,dobrej nápad,řeknu to Lukovi,aby to udělal".
Po měsíci sme našli vhodnou osobu,se kterou sme se sešli. Byla výborná. Hned sme ji vzali.Nastupovala už druhý den. Potom jsem se vydala domů podél pláže. Byla už tma. A nějací opilci mě začali sledovat.
,,Buchto počkej na mě". Křičel na mě jeden. Bála jsem se. Nakonec mě dohnali. Všichni se postavili kolem mě a já nemohla nikam utéct. Nebyla tam ani volná skulinka. Začali na mě šahat a dotýkat se. ,,Co tak sama kočičko".Ty jsi ale sexy". ,,Co tvůj kluk,té nechal samotnou"? Měla jsem strach,jelikož pořád nedali pokoj a široko daleko nikdo.
,,Nechte ji"!!! Křičel na ně neznámý muž. ,,Co si to dovoluješ,tady někdo chce dostat"? ,,Muž jednoho vzal za rameno a praštil ho tak silně ,že ležel a už nevstal. Vzal mě za ruku přitáhl si mě a řekl: ,,Lásko udělali ti něco"? A mrknul na mě. ,,Nene vpohodě. Tušila jsem,že je to jen hra.  Ostatní se rozeběhli.
,,Jsem Zoey,DÍKY moc za pomoc,nechci si ani představit,jak by to jinak skončilo". ,,Nemáš zač,mám té radši doprovodit domů"?
,,Klidně,budu ráda". ,,Jo jinak se jmenuju Noah". ,,Jakto,že jsem tě tady ještě neviděla"?
,,Přestěhoval jsem se dnes z Miami,kvůli práci". Dělám tady vedoucího v policejní stanici".
,,Aha to proto ti ta rána tak sedla". ,,Jojo". Usmál se.
Konečně sme došli domů.
Koukali jsme chvíli na sebe usmívali jsme se. ,,Tak Dobrou noc Zoey,rád sem té poznal".
,,Dobrou noc,a DÍKY ještě jednou za pomoc". Rozloučili jsme se Noah odešel a já šla rovnou spát.
Bylo toho na mě moc. Ale Noah se mi líbil. Vypadal,že je starší než já alespoň o šest let.
,,Snad ho zase potkám". Řekla jsem si sama pro sebe a usla jsem s Percym,který na mě už čekal v posteli.

RESETKde žijí příběhy. Začni objevovat