KAPITOLA 3

48 12 0
                                    

Když sme konečně přijeli na policejní stanici,vedl mě velitel Jacob Black do své pracovny.Posadila jsem se.Byl na mě moc hodný,ale já ho vůbec neposlouchala.Pořád jsem myslela na svou mamku.V té chvíli na mě Jacob promluvil
,,Slečno Jackmanová,měla vaše matka v práci nějaké problémy"? Neodpovidala jsem ,,Slečno slyšíte mě"? ,,áno promiňte" řekla jsem smutně. ,,Tak měla"?Zeptal se znova Jacob.
,,Ne" odpověděla jsem. ,,Mamka domů nikdy práci netahala.Prý abych neměla zbytečný starosti".
,,aha" odpověděl překvapivě.
,, A co váš otec"? ,,nevím,naši se rozvedli když mi bylo pět".
,,Dobře"odpověděl už unavený Jacob. ,,Zkontaktujeme ho".usmál se na mě a odešel. Když se po hodině vrátil měl sebou kávu a koblihy.Neměla jsem vůbec hlad ale neco sníst jsem musela. ,,Už víte kdo to byl"? Zeptala jsem se. ,,Ne" ale pokud budeme mít nějaké informace,dozvíš se to.Neboj" Uklidňoval mě Jacob.Měla jsem toho už dost.Byla jsem unavená a vystrašena.Lehla jsem si zatím na pohovku.Usla jsem tak rychle jako nikdy předtím.
Když jsem se probudila,vyděla jsem muže.Černovlasý,hnědooky,vysoký a trošku potetovany.Vstala jsem z pohovky a šla rovnou k němu. ,, Ahoj Zoey rád té vidím" řekl laskavě.Z jeho hlasu jsem vycítila,že má strach,ale byl rád,že mě vidí. ,, Ahoj" řekla jsem smutně.Otec zatím podpisoval papíry a já si šla pro věci.Když jsem se vrátila rozloučila jsem se s panem Jacobem a jeli sme do auta. V autě na nás čekal pes.Byl to německý ovčák a jmenoval se Percy.Jak mě uviděl začal mě číchat a lizat.Usmála jsem se.Vždy jsem si přála velkého psa.Pohladila jsem ho a cítila jsem,že z nás budou skvělí kámoši.Sedli jsme si do auta a jelo se.Byla to dlouhá cesta.Vůbec jsem nevědela kde bydlí,co otec dělá a kam jedeme.Jen jsem se moc těšila domů.Do svého nového domu a doufala jsem,že už začnu novou kapitolu života.

RESETKde žijí příběhy. Začni objevovat