KAPITOLA 10

33 8 1
                                    

,,Sakra,co si mám vzít na sebe". Přemýšlela jsem. Nakonec jsem si vzala kratase a tričko,které mi koupil. ,,Tati přijdu večer,jdu s Wadem na rande". Táta se usmál a řekl ,,Užij si to Zoey". Nic víc.
Byla jsem za to ráda. Vzala jsem si nějaké peníze z prasátka,kdyby náhodou a šla směrem ke dveřím. Dole překvapivě stal Wade. ,,Ahoj Zoey,rád té vidím".
,,Ahoj". Usmála jsem se. Chytil mě za ruku a šli jsme k jeho autu.
Jeho BMW vyčnívalo vedle našeho auta. Otevřel mi dveře já si sedla. Pak si sedl on,nastartoval auto a jelo se.
,,Kam jedeme"?
,,Nech se překvapit,máš plavky"?
,,Jo mám"? Když sme dorazili a vystoupili přišel za námi muž.
,,Ahoj Wade,tak ste tady rád tě zase vidím.Kdo je ta krásná dívka"? ,,To je Zoey". ,,Ahoj Zoey,vítej v podmořském světě".
Nevěřila jsem svým uším.
,,Wade máš to všechno nachystané,pokud něco tak jem stačí zavolat.Během pěti minut sem u vás". ,, Díky Jacku".
,,Není zač". Vešli sme do vnitř. Měli jsme nachystane neoprény. Oblékli jsme se do nich. Nasadili si brýle.Wade mi nasadil bombu.
Chytli jsme se za ruce a skočili společně do vody.Kolem nás plavali ryby všeho druhu. Žraloci,kteří nebyli nebezpeční,želvy,hadi,delfini.Bylo to úžasné.Nikdy jsem něco takového neviděla. Jen v televizi.Wade si vzal foťák a začal fotit. Vyfotili jsme se spolu u krásného korálu.
To místo bylo obrovské.Když sme vyšli z vody,vešli sme do jiné místnosti,kde byli delfíni. Jeden se jmenoval Hardy. Skočila sem za ním do vody a on připlaval hned zamnou.Já si ho hladila a on jakoby mi něco říkal.Chytla jsem se ho a plavali jsme spolu.Wade mezitím fotil. Byla jsem s ním dlouho.Vůbec se mi nechtělo z vody,ale už sem byla unavená. Vylezla jsem,Wade mi podal ruku a já na něho spadla.Chvíli jsem na něm ležela dívali sme se do očí a pak mě konečně políbil. Líbali jsme se dlouho.Byla jsem ráda,že mu to konečně došlo.
Potom sme se převlekli do civilu.
,, Mám hlad,půjdem jíst"?
,,Jo,půjdem".Vzal mě za ruku a šli jsme pěšky. Bylo to kousek od Podmořského světa. ,,Byla to hospoda U Kraba.
Byla poloprázdná. ,, Dobrý,co to bude"? ,, Já si dám colu a pizzu".
,,Dobře,a vy slečno"?
,,Já,colu a smažený sýr".
,,Dobře,přinesu vám to".
,,Děkujeme,smažený sýr máš ráda co"? Zeptal se Wade.
,, ano,máma mi ho vždy dělala".
Věděla jsem,že Wade mě nechtěl vyzpovídat ale já mu vše řekla. Stejně už to bylo načase.
,,To mě mrzí a už se to vyřešilo.Ví se kdo to byl"? ,,Jo její bývalí přítel,oběsil se ale ve vězení".
Wade mě chytil za ruku,natáhl se přes stůl a políbil mě. Byla jsem ráda,že to udělal. ,, ,,Táák,tady to máte,dobrou chuť". A Jedli sme.
,,Ta pizza vypada dobře". ,, To aj smažák". Po chvilce sme si vyměnili jídla. Když sme dojedli,
Wade zaplatil a šli jsme k autu.
Když jsme vyjížděli byla už trochu tma. Dojeli jsme kolem desáté večer. Zaparkoval vedle našeho Forda. ,,Wade, Jakto,že si vlastně dnes nebyl v práci"?
,,Vyměnil jsem si směnu s Lukem,on souhlasil". ,, Aha". Chvíli jsme seděli v autě.Hlavu jsem měla opřenou o jeho rameno. Hladil mě po ruce. ,,Dnes sme si to užili,jsem rád,že jsi se mnou strávila den". ,,Aj já jsem moc ráda.Dnes se mi to líbilo. Alespoň jsem nemusela na nic jiného myslet".
,,To máš pravdu,já taky ne.S tebou to ani nejde". Usmál se na mě. Políbil mě a já ho u toho hladila ve vlasech.Pak sme se rozloučili. Ještě jsem mu mávala. Když jsem přišla domů,táta spal u televize a Percy s ním. Ten mě ale slyšel a šel se mnou do pokoje. Lehla jsem si spokojená do postele.V ten moment mi přišla SMS.

W: Miluju tě Zoey 😍 😍

Z: Miluju tě Wade 😍 😍

Dlouho jsem si promítala,co se dnes všechno stalo. Hlavně jsem si pořád promítala,jak krásně líba. Nemohla jsem se dočkat na další den s ním. Po tom dlouhém přemýšlení, jsem byla tak unavená,že jsem hned usla. Jen jsem vnímala,jak mi Percy dýchá do tváře.

RESETKde žijí příběhy. Začni objevovat