KAPITOLA 7

25 10 0
                                    

Na pláži hráli volejball nějací svalnatí kluci. Už na pohled vypadali,že to budou nějací debilové,kteří se vyspí s holkou a odkopnout ji. Sundala jsem si tričko a zůstala jen v plavkách.V tom mě vystrašila Lucy. ,,Ahoj Zoey,lekla ses? hned sem věděla,že to jsi ty.Máš hezký plavky". Usmála se na mě.  ,,Jo tohle už nedělej" řekla sem vystrašeně,no to víš ,někdo má dobrý vkus. Nechceš jít do Rammer Jammer? ,,Jo,ale teď zvu já,jen odnesu Percyho domů". ,,Dobře,počkám té tam" řekla Lucy. ,,Percy"!!! Hned ke me přišel a šli jsme.Dala jsem mu kost,vzala si svoje oblíbené tričko a šla. Šla jsem podél pláže když jsem se otočila vrazil do mě kluk a celé tričko mi polil borůvkovým koktejlem. ,,Jejda moc se omlouvám,koupím ti nové tričko". Řekl lítostivě.
,,Nechci,kdybys ses koukal na cestu,tak by se to nestalo".               ,,Promiň,fakt sem té neviděl dám ti peníze". ,,Radši si kup brýle". Odsekla jsem a odešla. Lucy už na mě čekala. ,,Co to máš na tričku". ,, Všimla sis"? ,,Nějakéj blbec mě polil". Byl alespoň sexy? Usmála se. ,,Trošku". Řekla sem a taky sem se usmála. Rychle sme to dopili. A Lucy řekla. ,,Pojď půjdeme ti koupit nový tričko v tomhle nemůžeš být". ,,Jo dobrej nápad,vypadám hrozně".Zaplatili jsme a vybrali se do obchodu,kde jsem kupovala plavky. Měli tam spoustu triček,ale ani jedno mi nepadlo. Až když Lucy přinesla krásné bílé tričko. ,,Na to vypadá dobře,bude ti slušet". Lucy měla pravdu bylo akorat pro mě. ,,Jak ti to děláš"? ,,To viš léta praxe v nakupování".  Usmála jsem se zaplatila a šli jsme.Chvíli jsme si ještě povídali. Lucy měla sraz s Lukem,a když pro ní přišel,rozloučili jsme se a šli jsme každý jinou cestou. Před domem na mě čekal Percy.Vrtěl ocasem.Pohladila jsem ho.Domů jsem přišla až na večeři.Táta už měl udělané obložené chlebíčky.
,,Ahoj tati". ,,Ahoj Zoey,umyj si ruce a pojď jíst,musíš být hladová". Umyla jsem si je a sedla si ke stolu.
,,Co balík co mají poslat.Přišel"?
,,Ještě nepřišel". Pak bylo ticho.Slyšet bylo jen mlaskání.Měla jsem obrovský hlad.Snědla jsem čtyři chlebíčky. Po večeři jsem chtěla umýt nádobí,ale táta mě zdržel. ,,Nech to já to umyju".
,,Tati,vpohodě,já to zvládnu,běž si lehnout". Myslela jsem,že bude trvat na svém,ale poslechl.Sebral se a šel si lehnout.Věděla jsem,že je unavený.Já mezitím uklidila kuchyň dala Percymu najíst,vyměnila jsem mu vodu a zamkla dům. Pak jsme se s Percym sebrali nahoru.Nakoukla jsem k tátovi.Přikryla jsem ho peřinou,sundala jsem mu boty a zhasla lampičku.Zavřela jsem mu okno a dveře a šla do svého pokoje,kde na mě už Percy čekal.Převlíkla jsem se do pyžama vyčistila si zuby a četla jsem si chvíli knihu. Když se mi už zavírali oči odložila jsem knihu na noční stolek. ,, Dobrou mami".
Řekla jsem směrem k nebi.            ,,Dobrou Percy". Pohladila jsem ho.Přitiskla jsem se k němu a pak jsem usla.

RESETKde žijí příběhy. Začni objevovat