Chapter 9

113 25 3
                                    

- Ще бъдеш ли мой тази вечер?- при думите му Юнги се стъписа. Не знаеше какво да каже. Негов? Изведнъж главата му се напълни с въпроси. "Дали не направи всичко това, само за да бъде с мен за една вечер? Играе ли си с мен? Има ли чувства към мен? Какво ще се случи после?"- Юнги?
- Ами...
- Какво има?
- Не знам...
- Страх ли те е?
- Не.
- Тогава? Отговори ми! Ще бъдеш ли мой?
Мълчание.
- Юнги!
- Ддобре...
Ким се усмихна. Започна нежно да целува врата му, а Юнги стенеше. Намджун премахна дрехите на момчето, пречеха му да продължи. Започна да целува корема му, като бавно слизаше все по-надолу. Изведнъж обхвана члена на момчето с ръка и я задвижи по цялата му дължина. Юнги стенеше и се гърчеше под него. Намджун леко облиза главичката на члена му, засмука я и след това го пое в устата си. Започна да се движи бавно.
- Г-н Ким.... По-бързо, моля Ви!- при тези думи Намджун се усмихна и задвижи главата си малко по-бързо, но достатъчно бавно, че да го подразни. Момчето под него се разтрепери от удоволствие. Беше близо, но се сдържаше за да може удоволствието да продължи. Не издържа дълго. Свърши в устата на Ким. Той се усмихна и претлътна течността.
- Сега е мой ред, сладурче.- намигна му. Юнги преглътна тежко и се подготви. Намджун огледа дупето му и се подсмихна. Плясна го веднъж и без никакво предупреждение навлезе в него. Шуга изкрещя. Ким дори не го изчака да свикне и се задвижи бързо и грубо в него.
- Г-н Ким... Боли... Моля ви....
- Мълчи. Сам се съгласи на това.
Намджун все повече засилваше тласъците, наслаждавайки се на виковете и молбите на Юнги. Не след дълго Ким свърши надълбоко в него. Мин легна и плачейки заспа.
...
~на сутринта~
×Юнги×
Събудих се в някаква стая. Завързан. Гол. Студено ми е... Къде по дяволите съм?! 

My psychopath Where stories live. Discover now