Tanışma

14K 453 45
                                    



Merhaba ben Güneş herkesin sevdiği, kusursuz yüzü , taş gibi bir fiziği olan biri hiç

  olmadım, olamadım

Kendimi tanıtmam gerekirse 89 kilo , sivilceden yüzü gözükmeyen, bir kızım daha ayrıntılı anlatmak gerekirse adım gibi parlayan sarı saçlarım ve okyanus mavisi gibi gözlerim, var ama ben böyle olmasını istemezdim, hem de hiç istemezdim çünkü dışarıdan bakılınca  çok dikkat çekiyor  ve benim o büyük cüssemi görünce eğlenen o iğrenç bakışlarla, alay edip geçiyorlar ve bu benim gururumu çok kırıyor bende istemez miydim arkadaşlarımla dışarıya çıkıp, kendime yakışan her kıyafeti giyip gecelere kadar eğlenmek ama iste olmuyor. Kendimi bildim bileli üstüme giyebildiğim   tek kıyafet siyah t-shirt ve siyah pantolon olmuştu alamadığımdan değil fazla kilomdan dolayı içine sığmamam. Birazda ailemin diğer fertlerinden bahsetmek istiyorum onlar benim hem ailem, hem de arkadaşım olmuştur. Tek arkadaşım .Her durumum da her zaman yanımda olmuşturlar.

Babam hakan KAYA soyadı gibi dışarıya sert bir adam gibi gözükür ki öyle zaten ama bunu bize hiç hissettirmez. Bize ve yakın çevremize hep çocuk ruhlu olmuştur. Babamın o aldığım sarı saçları ve insanın baktıkça bakası gelen o insanın içini ısıtan kahverengi gözleri var . Gününün yarısını şirkette geçirse de bize de vakit ayırmaya çalışır. Çok romantik bir adamdır öyle özel günleri hiç unutmaz.  Bazen annem bile unutur babam hiç unutmaz. Hala annemi ilk günkü gibi seviyor.

Annem ise Sibel Sevim KAYA annem bize de çevresine de hep saygılı ve sevecen olmuştur. Annemin kızıl saçları ve büyük ihtimalle annemden aldığım insanı gözlerine baktıkça boğulası ve tapılası okyanus gibi masmavi gözleri var. Annem ise gününün çoğunluğu dernekte geçirir. Annem ve diğer arkadaşları otizmli  çocuklara  yardım etmeye çalışıyorlar. Annemin arkadaşlarıyla daha tanışmadım sebebini öğrenicek siniz.

unutmamamız gereken bir bilgi daha annemle babamın fiziği çok iyidir, hadi babamı anladım o her zaman sabah yedide kalkar, bir saat sporunu yapar, evdeki spor salonunda da yarım saat kadar orda oyalanır, kahvaltısını yapar ve şirkete gider bende birkaç kez babamla spor yapmak istemiştim ama iki gün dayanabildim. Kim o şişman cüssesiyle bir saat koşar ki, koşamaz neyse annem ise benim gibi bir kızı doğurduğu halde o her zaman kıskandığım fit bir vücudu vardı ve hala var.

Bizim okul da iki konumda olanlar popülerdir. 1. yakışıklı-güzel olmak. 2. paranın olması bunlar olmazsa okula seni görmezler. Ya hayalet sayarlar ya da kendi işlerini yapman için yanında tutarlar. Ben bu kategoriler listesinden 2. sıradayım ama kimse benim zengin olduğumu bilmiyor, bilmesinler de o yalandan arkadaşlıklarla yanımda olcaklarsa hiç olmasın. Okulda herkes benim burslu olduğumu düşünüyor ama bilimiyorlar ki dünyanın en güçlü firması kaya holdingin sahibinin kızıyım . Niye kendini tanıtmıyor diyorsanız annemi ve babamı rezil etmek istemiyorum.  Neyse  lise 3'e gidiyorum. Okul da her zaman dışlanan, alay edilen, popülerlerin her işini yapmak zorunda olduğu bir kızım. Okulun sahibi olduğum için  okuldaki hepsini kovdururum ama vicdanım el vermiyor şimdi siz diyorsunuzdur bu kız salakmı ne vicdanından bahsediyorsun  ama ben onlar gibi düşemem ama öyle bir gün gelecekki hepsi benim yanımda olmaya çalışacak



BEN YENİ YAZMAYA BAŞLADIM SİZİN DE YARDIMIZINLA BÜYÜK BİR AİLE OLMAK İSTİYORUM. ŞUAN ACEMİ YAZIYORUM AMA İLERDEKİ ZAMANLARLA SİZİNDE YARDIMLARINIZLA, FİKİRLERİNİZLE KENDİMİ GELİŞTERECEĞEME İNANIYORUM.

502 kelime

EZİKWhere stories live. Discover now