23. bölüm

3.9K 188 16
                                    

Kızarmama aldırmayıp Kayahanın yüzüne baktım. NEDEN BAKTIM KI?!

Kayahan dudağını ısırmış saçlarını düzeltiyordu. Kardeş bi git. Onu es geçip evden çıktım. Apartmandan da çıkınca açık hava iyi gelmişti. Derin bir nefes alıp arkama Baktığımda Kayahan telefonundan birşeye gülüyordu. Kıskançlık duygusu içimi yakarken aynı zamanda kendime şaşırıyordum.

"Neye gülüyorsun bana da göstersene?" Diye bir kerede konustum. Kayahan bana bakıp yandan yandan sırıttı. Telefonu bana çevirince telefonda hayvanlar ile alakalı bir caps olduğunu gördüm. Kendimden ve yaptığımdan utanıp tekrar önüme döndüm.

"Ne oldu? Komik mi gelmedi? " diye bilmişce sordu Kayahan.

"Ha ha ha. Çok komik. Oldu mu?" Diyerek yeniden döndüm önüme.

"Kıskanma beni yoksa 2 sene somra beni başkalarının kolunda görünce kıskançlığının önüne geçemezsin." Deyince yavaş ve kısılmış gözlerimle

"Sende dudaklarımın yeni sahibini görünce kıskanma yakışıklı. "

MEKSELINA VURDU VE GOOOL! Tamam ic ses sakin ol. Tamam alkışa gerek yok.

Söylediğim şeyle Kayahanın sırıtması yüzünde dondu. sonrasinda çatılan kaşlar ve hareket eden çene kasları..

Araba gelince ilk ben bindim ve sessiz yolculuğumuz başlamış oldu.

🕠🕘🕠🕖🕠🕘🕠🕘🕠🕖🕠

Geldiğimizi şoförün 'inebilirsiniz efendim' demesiyle anlaşmıştık. Arabadan inip küçük ahşap 2 katlı eve baktım. Çok şirindi. Manzaranın güzelliği ile yüzümde yayıldı gülümsemem. Evin önünde bekleyen kalem etekli orta yaşlı bayan bize gülümseyerek bakıyordu. Bende ona gülümseyerek baktım. Yanına gidip uzattığı elini sıktım.

"Hoşgeldiniz. Ben Devlet kapılı. Size görevlerinizi söyleyip gideceğim. " diyerek robot gibi konustu. Kayahanda asık yüzü ile elini sıktı Devlet hanımın.

"Ilk göreviniz akşam yemeği. Ikinci göreviniz dolabınızın içerisindeki kiyafetleri giyinmek. Üçüncü ve son göreviniz gece olunca dudak teması ve yapabilirseniz gerisi. Şuanlık gerisi bir görev değil. Ama yapabilirseniz yapın. Bu çocuğunuzun daha çabuk gelmesini sağlar. Iyi günler dilerim." Yanımızdan ayrılırken arkasında gördüğüm metallik ile onun bir robot olduğunu sandım. Ama elbisesinin fermuarıymiş.

"Bu görevler çok iyi oldu." Diyerek sırıtan Kayahan Devlet hanımdan gözlerimi almamı sağladı.

"Ay aman. Nesi iyi?"

"Ben daha ileri giderimde seninle gider miyiiim? Bi düşünmem gerek." Diyerek hem beni süzdü hem de elini çenesine götürdü.

Eline vurup güldüm. Oda benim gülmeme gülünce sabahki tartışmamız sona ermiş oldu.

"Hadi girelim bakalım nasıl bir yermiş. " diyip elimi tutarak peşine sürükledi beni Kayahan.

Elimi tutarak

ELIMI TUTARAK

ELIMI TUTTU LAGGN! iç ses be be gim. Sakin ol aşkım.

Hiç bozmadan takip ettim onu. Çok güzel ve şirin bir yerdi. Direk bir yatak vardı. Yanında da Iki dolap. Biri lacivertti digeri ise tos pembe. Toz pembe olanı tutma yerlerinden tutarak açtim. Içerisinde dünyanın en edepsiz kadın gecelikleri vardı. Kardeş sizin amacınız what?

"Bu ne lan?! Hayatta giymem ben bunları!" Diyip kapakları çarptı Kayahan. Ne vardı ki onun dolabında.

"Neden ne var dolabında?" Dedim yatakta yanına oturarak.

Görevimiz: EvlilikHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin