Kapitola 13

2.6K 174 8
                                    

Objal mě zpátky okolo ramen a přitáhnul si mě blíž. Šli jsme k Marcusovi na hotel, protože byl o něco blíž, než ten můj.
Když jsme došli k němu na pokoj, Marcus mi půjčil jedno z jeho delších triček a pustil mě do koupelny. Tam jsem ze sebe svlékla mokré oblečení, ale nechala si spodní prádlo. Přes to jsem si přetáhla Macovo triko, které mi bylo do půlky stehen. Mokré vlasy jsem si 'rozčesala' prsty a trochu usušila ručníkem. Vyšla jsem z koupelny a rovnou jsem dala svoje mokré oblečení na topení. Mezitím šel do koupelny Mac. Já si lehla do jeho postele a zabalila se do peřiny.
Byla jsem tak ponořená do myšlenek, že jsem si nevšimla, kdy Mac vyšel z koupelny. Všimla jsem si ho až když se vedle mě prohla postel. "Pustíme si nějaký film?" zeptal se Mac. "Jasně." Došel pro počítač a lehl si zpátky do postele. Pustili jsme si Podfukáři 2. Mac si mě přitáhnul k sobě blíž. Položila jsem si hlavu na jeho hruď. Obejmul mě jednou rukou a druhou si se mnou propletl.
Film skončil a my jsme se rozhodli, že půjdeme spát. Leželi jsme ve stejné poloze jako jsme koukali na film. "Bell?" zašeptal po chvíli ticha Marcus. "Ano?" "Miluju tě." "Já tebe taky" odpověděla jsem s úsměvem .
.
Ráno jsem se probudila a Mac ještě spal. Opatrně jsem se vymanila z jeho objetí a vydala se do koupelny. Doufala jsem, že mu nebude vadit když si na chvíli zalezu do sprchy. Svlékla jsem ze sebe triko ve kterém jsem spala a spodní prádlo a pustila na sebe teplou vodu. Jelikož jsem tu neměla žádný sprchový gel, půjčila jsem si ten jeho.
Když jsem vylezla ze sprchy, obmotala jsem si kolem těla ručník, který byl složený na topení. Vlasy jsem si rozpustila z drdolu, který jsem si udělala než jsem šla do sprchy a prohrábla si je prsty, abych je neměla moc zacuchané. "Teď voníš jak já" ozval se za mnou Mac. "Promiň. Já jsem se chtěla zeptat, ale zase jsem tě nechtěla budit" odpověděla jsem. "Mě to nevadí, protože pohled na tebe v ručníku je k nezaplacení" řekl s úsměvem. Až teď jsem si uvědomila, že tu stojím jen v ručníku, který mi sahá kousíček pod zadek. Zrudla jsem a vytlačila ho z koupelny a pro jistotu jsem se zamknula. Slyšela jsem, jak Marcus stojí za dveřmi a nahlas se směje. Rychle jsem se osušila, natáhla na sebe zpátky spodní prádlo, Macovo triko a vyšla jsem z koupelny. Marcus seděl na posteli a s úsměvem mě pozoroval. Když jsem ho tam takhle viděla, uvědomila jsem si, že se budu muset co nejdříve vrátit, protože za týden mám další koncert z mého turné a Mac s Tinusem se vrátí domů. "Nad čím přemýšelíš?" vyrušil mě jeho hlas. "Jak to teď bude? Ty musíš domů, já mám rozjeté turné..." "Neboj, to zvládneme. Kdy se musíš vrátit?" "Za týden mám koncert, ale musím ještě před tím na jednu zkoušku" odpověděla jsem. "To bude dobré" řekl, přešel ke mě a vtáhnul mě do objetí. "Nechceš zajít na zmrzlinu?" zeptal se po chvíli. "Jo jasně" odpověděla jsem možná až příliš nadšeně. Rozběhla jsem se pro oblečení, které bylo pořád na topení a šla jsem se převléct do koupelny.
Vyšla jsem z koupelny a Mac už byl oblečený. Chytnul mě za ruku, propletl si se mnou prsty a táhnul mě pryč z hotelu.
Proplétali jsme se různými uličkami. Kdyby mě teď pustil a řekl ať trefím zpátky do hotelu, dojdu tam tak za týden. Zastavili jsme se před menším stánkem se zmrzlinou a stoupli si do ne moc dlouhé fronty. Ani ne do 5 minut na nás přišla řada. Každý jsme si řekl jakou chceme a Mac to potom zaplatil.

Last Wish | FF Marcus & MartinusWo Geschichten leben. Entdecke jetzt