Kapitola 9

2.8K 186 14
                                    

Ze skříně jsem si vyndala oblečení a šla se převléct do koupelny. Vyčistila jsem si zuby, rozčesala vlasy a převlékla se.

Vyšla jsem z koupelny a Marcus seděl na posteli

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Vyšla jsem z koupelny a Marcus seděl na posteli. Měl rozcuchané vlasy, dobitý obličej, ale na tváři mu pohrával menší úsměv a zkoumal mě pohledem. "Něco je špatně?" zeptala jsem se ho. "Ne, všechno je v nejlepším pořádku, protože tě konečně mám blízko sebe" odpověděl a úsměv se mu rozšířil. Na tváři se mi vytvořil menší úsměv a mé tváře nabraly červené barvy. Koukla jsem se do země a nechala si vlasy spadnout do obličeje aby neviděl, jak se červenám. Mac udělal dva kroky ke mně a lehce mi nadzvednul hlavu. Jeho oči se setkaly s těmi mými. "Notak.... Už jsem tě viděl i s červenými tvářemi a pořád si to nejkrásnější, co jsem kdy viděl" řekl mi. "Jdeme na snídani. Mám hlad" odpověděla jsem mu na to se smíchem. "Tak fajn" řekl a za ruku mě táhnul do jídelny.
.
Po snídani musel Mac zpátky na hotel, protože měli s Tinusem ještě nějaký rozhovor. Já jsem zavolala Em, že bychom mohly někam zajít.
Em na mě čekala před hotelem. Jako první jsme si každá koupila latté a pak jsme se vydaly do obchodního domu. Prošly jsme několik obchodů, ale ani jedna jsme si nic nevybrala.
Nebyla bych to ale já, kdybych si nekoupila aspoň jedny boty. Vybrala jsem si černě Adidas boty se zlatými detaily. Zaplatila jsem je a vydaly jsme se zpátky do hotelu, kde jsme rovnou zašly na oběd.

Potřebovala jsem natočit nějaké nové video na youtube a tak jsme s El vymýšlely, co bychom mohly natočit spolu

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Potřebovala jsem natočit nějaké nové video na youtube a tak jsme s El vymýšlely, co bychom mohly natočit spolu. Nakonec jsme vybraly 'Never have I ever'. Celkem jsme se u toho pobavily, ale Em pak měla něco ještě domluveného a tak musela odejít. Já si vyndala počítač a začala jsem celé video stříhat.

         Marcus's point of view

Do hotelu jsem se vracel s úsměvem na tváři. Byl jsem neskutečně rád, že se mě Bell zeptala, jestli bych s ní nezůstal přes noc. Třeba se to urovná a my dva budeme spolu. Po obědě nás čeká s Tinusem rozhovor a tak jsem se musel vrátit. Jinak bych nejraději zůstal celý den s Bellou.
"Tak jak ty a Bella" zeptal se mě Martinus hned, co jsem vešel do pokoje. "Ummmm... Asi dobrý" odpověděl jsem, ale pravdou bylo, že jaem nevěděl, jak to mezi námi teď je. Vím, že jsme se bavili o kamarádství, ale i tak.....

Čekali jsme na to, než začne rozhovor a já měl pocit, že se ukousám nudou. "Tinusi? Dáš mi prosím telefonní číslo na Bellu?" zakřičel jsem na něj. Jeho hlava na mě vykoukla ze dveří. "Jasně" Vyndal mobil a nadiktoval mi její číslo a já se rozhodnul, že jí napíšu a zkrátím si tak čekání.

: Ahoj
Bella: ???
Já: Promiň... Tady Marcus
Bella: Jeeej..Ahoj
Já: Máš zítra čas?
Bella: Nejspíš jo...Proč?
Já: V 16:00 budu čekat před tvým hotelem

Pak už jsem si jen vypnul mobil a s Tinusem jsme šli na rozhovor.

Last Wish | FF Marcus & MartinusKde žijí příběhy. Začni objevovat