Capitolul 82 - Ignoranta

29.9K 1K 205
                                    

Am bagat din nou lopata in zapada rece, am ridicad-o si am aruncat-o pe margine. Am repetat miscarea inca de cateva ori dar m-am oprit, incercand sa trag aer pe gura, aerul rece de afara.

Trei zile. Trei zile in continuu - nu stiu cum de este posibil - dar Harry m-a evitat. Trei zile care au fost ca un bici peste pielea mea dezgolita. Trei zile intregi in care Harry m-a evitat la scoala, la ore - nu ca am fi facut multe ore impreuna in ultima vreme -, la pranz - chiar daca nu il prind foarte des acolo. Pur si simplu m-a evitat oricand la putinele noastre momente cand suntem nevoiti sa fim macar in aceasi camera. Dupa ce am avut... momentul ala din clasa de pictura, moment pe care incerc sa il inteleg pana si acum, m-a evitat iar eu una nici nu am incercat sa ma bag in seama.

Bine, in fine, poate am incercat in prima zi dar... dar baiatul asta chiar nu ma mai vrea prin jurul lui.

Dar pe cine vrea? Pe Mia si de ce? Pentru ca pe ea nu o evita, statea cu ea, ea si cu prietenii lui care, apropo, sunt si prietenii mei dar aparent, Harry uita asta si eu nu mai pot sa stau mereu cu ei la masa pentru ca Harry vrea sa o faca - cu toate ca am stat cu Dianna si Eleanour... si poate si Rebecca dar asta doar sa imi spuna ce tarfa a fost Mia la clubul de yoga la care eu nu merg, sau cel putin, nu o mai fac cand mi-am dat seama ca 'pozitia broastei' este o pozitie mult, mult prea complicata pentru mine si am realizat ca imi pun spatele in pericol.

Ideea este ca baiatul asta pur si simplu m-a evitat si in putinele momente cand il vedeam prin scoala, era cu Mia. 

Si partea rea? Probabil - cel mai probabil - e ca astia doi sunt impreuna. Impreuna cu adevarat, ca si... cuplu. Unul afurisit care imi face greata numai cand ma gandesc. Pur si simplu nu pot sa il vad pe Harry cu Mia si nu spun asta numai din gelozie... Si chiar daca as facea-o, tot as avea dreptate. 

Pur si simplu nu m-a bagat in seama asa ca nici eu nu am mai incercat sa il bag pe el in seama. Pentru prima data de cand cu Mia si toata drama asta intre mine si Harry, am reusit sa fim doi fosti iubiti normali, fara 'resentimente', cu toate ca transpiram de la tensiune mereu cand eram in aceasi camera cu el, fara 'sa fim prieteni' pentru ca mai mult ca sigur eu si cu Harry nu am putea fi prieteni nici daca cineva mi-ar pune o arma la tampla. 

A fost chiar... bine ca eu si cu Harry ne-am prefacut ca niciunul nu exista. Dar partea rea esteca nu stiu daca el incearca in continuare sa ma faca geloasa cu Mia. Pana la urma urmei daca se comporta de parca nu as fi existat, de ce ar sta la masa de pranz cu Mia? Nu ca ar arata ca un indragostit adevarat atunci cand e in jurul ei dar faptul ca sta asa de aproape de ea imi face rau. Si cel ce ma enerveaza cel mai tare e ca el nici macar nu are habar ce diavol afurisit are langa el la brat iar eu una nu mai incerc sa ii arat asta. Daca el nu vrea sa vada adevarul, atunci sa stea el in minciuna lui.

Dar daca tot veni vorba de 'sa trecem peste cu adevarat'... Am incercat si eu sa o fac atunci cand am observat ca Harry nu avea nici cea mai mica intentie in a mai fi cu mine. Nu spun ca eu si cu Zayn suntem 'ceva' dar am inceput sa ma atasez destul de tare de el in ultimile zile. Nu, nu am facut ceva ca tinutul de mana sau sarutatul dar a fost destul de politicos, cald si prietenos sa stea cu mine la masa de pranz atunci cand restul erau prea ocupati sa faca ceva sau sa stea la masa cu Harry. Efectiv, eu si cu Harry am inceput sa ne impartim prietenii 'comuni' si asta fara sa fi vorbit intre noi, pur si simplu o zi stateau cu el - el si Mia - iar urmatoarea zi stateau cu mine. Mi se pare destul de corect iar in momentele cand eram singura, stateam cu Zayn care ma face sa rad cu adevarat, nu sa am atat de multa drama care se transforma tot mai tare intr-un bolovon care ma apasa pe piept.

E mai bine asa si asa cum Harry a spus... mi-am facut-o cu mana mea.

Mi-am umezit buzele uscate si mi-am ridicat privirea, tragand aer pe nas, facand o pauza si uitandu-ma usor la Mia care dadea si ea zapada. Doar ea si atat, trebuie sa specific. Harry nu este aici la pedeapsa pe care directoarea in sine ne-a dat-o.

TimeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum