Capitolul 28 - 78, 79, 80, 81 si 82.

33.8K 1.2K 101
                                    

Harry se intoarce spre Louis si ii spune ceva nervos dar nu reusesc sa imi dau seama ca este aproape intors cu spatele la mine. Louis ii zice ceva si arunca o privire spre mine. 

-La dracu, zice Eleanor cand isi da seama ca baietii vor sta in acelas autobuz cu noi.

-Hai sa mergem, zice Dianna si ne urcam in autobuz.

Intregul autobuz este gol si prea mare pentru un autobuz normal dar de ce sa ma plang. Mergem in spate si ne asezam pe ultimile scaune. Eu ma asez la geam, Eleanor langa mine si Dianna langa Eleanor. 

-Sper sa nu vina Louis si Harry cu autobuzlul asta, spune Eleanor panicata si speriata.

Eram la fel de speriata ca si ea. Daca o sa merg 5 ore pline cu Harry in acelas autobuz am sa explodez si o sa trebuiasca sa ma omor la jumatatea drumului.

Ma fac comoda in scaunul din piele, prea mare doar pentru mine si ma uit pe geam. Un grup de 4 fete urca in autobuz si se aseaza pe primele scaune si asa fac si alti elevi pe care ii cunosc. Partea buna  este ca nu o vad pe Rebecca, nu vreau sa imi imaginez drumul asta cu Harry apai cu Harry si Rebecca.

-Imi pare rau fetelor, zice Dianna si se uita in fata.

Louis intra in autobuz si Harry in urma lui. Amandoi erau incordati si ne evitau privirile. Isi cautau un loc si se duc pe locurile cele mai departe de noi. Alea pe randul din fata noastra doar ca pe partea stanga dar noroc ca eu sunt pe dreapta.

Louis si Harry se certau din priviri cine sa stea la geam si Louis sare si se pune pe locul de langa geam. Harry injura incet si inca nu arunca o privire spre mine. Nu pot sa ii vad fata cum trebuie pentru ca imi tot evita privirea. Stiu ca nu are el cum sa planga dar vreau sa stiu daca ii pare rau sau ceva si pot citi asta doar in ochii lui.

Zayn, Niall si Liam intra si ei in autobuz si se saeza pe scaunele din spate, de langa noi.

Zayn se aseaza langa Dianna, langa Zayn se afla Liam si ultimul este Niall, langa geam pe partea stanga, in spatele lui Louis.

Incerc sa nu ma holbez la Harry. Sta cu mainile pe langa el si se uita pe gem, la fel si Louis. Doamne ce fricosi, nu pot arunca o singura privire spre mine si Eleanor?

-Ce faceti fetelor? ne intreaba Zayn in timp ce se face comod pe locul lui.

Deci el nu stie ca eu si Harry ne-am despartit? Oh, asta nu e de bine. 

Nu ii raspund dar Dianna vorbeste pentru mine si Eleanor:

-Bine.

Strang din buze si ma uit pe geam. Soferul, plinut si cu o mustata neagra, sta la capatul scarilor autobuzului si vorbeste cu directoarea. Cand pornim? Cu cat mai putin in acelasi autobuz cu Harry cu atat mai bine. 

Dupa 10 minute in care Dianna vorbeste cu ceilalti iar eu si Eleanor stam tacute autobuzul porneste si ii multumesc cerului pentru asta.

 Imi scot iPhonul din geanta de langa mine si ii trimit un mesaj lui Louis.

Jennifer: Hey :(

Louis: Buna. Imi pare rau pentru tine si Harry.


Jennifer: Si mie. Tu ce faci?

Louis: Rau. Nu imi place sa fiu in acelasi autobuz cu Eleanor. 

Jennfier: Stiu sentimentul... Harry ce face?

Nu ma puteam abtine si sa nu intreb. Trebuia sa stiu daca ii pasa destul de mutl incat sa fie suparat si trist. 

TimeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum