Capitolul 4 - Ascunsa intre 699 si 700

43.5K 1.6K 222
                                    

Nu iar, nu vreau sa il mai vad. Harry si baiatul de langa el se apropriau. A zambit cand ma vazut si fiorii iar m-au cuprins. Imi duc privirea de la el la un copac mare si verde.

-Buna fetelor, zice baiatul de langa Harry. Ce faceti?

-Bine, zice Eleanor si arunca o privirea la Dianna. 

Ma uit la ele si inapoi la baieti. Harry are privirea atintita asupra mea si ma incrunt la el. Imi zambeste jucaus si imi dau ochii peste cap. 

-Noi am plecat, ne vedem, zice Dianna si le zambeste baietilor.

-Unde mergeti? ne intreaba Harry inca cu ochii pe mine.

Acum chiar vroiam sa merg sa ma uit la film. Nu imi place cand ma atinteste cu ochii aia. 

-Ramaneti, nu ne-am mai vazut de mult, continua Harry.

-Harry, zice Dianna.

Harry si-a intors privirea de la mine spre ea. Ce se tot intampla?

-Da? intreaba el.

Dianan nu zicea nimic, doar se uita la el cu o privire. Nu imi dadeam seama ce ar trebuii sa insemne privirea aia dar si Eleanor o avea.

-A..., eu trebuie sa merg sa imi asez bagajele, ne vedem mai tarziu, le zic fetelor si plec de langa toti.

Ma indepartez si puteam sa simt privirea lui intoarsa spre mine. Respiratia mi se accelera si am intrat in casa.

Am respirat usurata si am mers spre camera mea. Mi-am asezat toate hainele si obiectele prin camera. Ma intind pe tot patul si ma uit la ceasul retro de pe perete. Era ora 1 fix. Unde erau fetele? Chiar as vrea sa merg dupa ele dar imi este frica sa nu fie cu Harry si ceilalti. Nu imi place cum ma simt cand sunt in jurul lor, mai ales al lui Harry. 

Toti par reci si imbracati numai la negru de parca sunt in doliu. Ce am sa fac maine? Nu vreu sa stau cu Harry sa imi arate sau sa ma ajute sa imi gasesc cluburi.

Tristetea pe care o aveam acum cateva zile a revenit. Ma ridic din pat si ies pe usa din fata. Vreu sa le gasesc pe fete si sa ne uitam la film. Nu am sa ii permit lui Harry sa-mi strice ziua asta. 

M-am indreptat spre casa baietilor. Cand am ajuns langa ea m-am oprit usor. Auzeam niste voci. M-am apropiat mai tare, lipindu-ma de casa numarul 699. Intre ea si casa baietilor erau doua persoane. Ma intind inca putin si vad un par blond si niste carlionti. Harry si Dianna? 

Mai fac un pas, vroiam sa aud ce zic.

-Mai inteles Harry? zice Dianna cu o amenintare in voce.

-Lasama impace sa imi traiesc viata. Tu vezi-ti de a ta, zice Harry plictisit. 

-Harry, poti sa renunti la ea da? Este colega mea si a lui Eleanor de apartament, gaseste alta jucarie.

-Este ultimul meu an de liceu si nu am sa il stric din cauza ta. Oricum, ce iti pasa asa de mult de ea? intreaba Harry cu un ton ceva mai nervos.

-Este o fata buna si simpatica si nu vreau sa o folosesti ca o carpa. Am fost prieteni buni de ceva timp, nu strica asta doar pentru ca ai chef de joaca, ii zice Dianna si intinde un deget spre el in semn de amenintare.

Ma dau putin mai in spate, nu vroiam sa ma vada. 

-Cum spui tu, mama, zice Harry ironic.

-Styles, ai face bine sa ma intelegi, da? Stai departe de ea.

Aud pasii Diannei asa ca fug si eu cat de incet si rapid pot. Trec coltul casei cu numarul 699 si ma lipesc de perete la fel de tare cum m-am lipit de zid si stanca cand era Harry peste mine. 

TimeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum