Time 2 / Multumesc

20.1K 785 130
                                    

Am decis pana la urma un nume pentru al doilea volum. Se numeste Lost in Time si se afla pe profilul meu alaturi de restul cartilor mele. 


TIME 2

Ca sa nu fie neintelegeri―o sa fie Time 2. Nu stiu sigur cand am sa postez―vreau sa termin Dark Revenge si sa scriu putin mai mult la White Snake si o alta carte scurta la care am inceput sa lucrez in ultimul timp―dar am sa ma asigur ca nu am sa las luni sa treaca pana postez a doua carte Time. 

Time 2 o sa fie putin mai scurta―cel mult 40-50 de capitole, dar am sa fac actiunea putin mai diferita si am sa aduc mai multe personaje noi in poveste. Am sa postez cartea pe profilul meu, deci pentru cei care inca doresc sa citeasca si al doilea volum din Time sa verifice din cand in cand profilul meu (sau imi puteti da follow ca sa fiti anuntati, fie cum doriti). 

Am vazut cateva comentarii legate de finalul ultimului capitol si cine e Michael. Ca sa fiu clara pentru cei care nu inteleg―Michael nu e un personaj care a mai aparut in carte, deci e normal sa nu aveti habar cine e. Multe comentarii erau ceva de genul "Autoarea nu a mai postat de mult, deci am uitat cine e Michael. Poate cineva sa imi spuna?" Nu aveti cum sa stiti cine e Michael si lucrurile o sa fie mai clare in a doua carte. Si imi pare rau de cum s-a terminat cartea cu relatia dintre Harry si Jen, dar nu e un final trist. Harry a trecut prin multe in ultimul timp si o sa intelegeti mai bine in a doua carte de ce a decis sa se indeparteze de Jen pentru ceva timp.


MULTUMESC

OK acum vine partea grea pentru mine hah. As spune multumesc si atat dar mi se pare prea putin. Cand am inceput Time eram pe cont propriu. Nicio persoana care sa ma sustina sau care sa ma ajute cu postatul capitolelor. Nu aveam habar cum sa folosesc Wattpad si nu aveam niciun singur vot. Nu stiam pe nimeni si nu aveam nici cea mai vaga idee despre ce e site-ul asta decat fani innebuniti dupa One Direction. Cand mi-am facut contul pe Wattpad in prima zi am crezut ca am sa am ceva bun de citit, dar primele cateva carti pe care le-am adaugat in libraria mea erau absolut oribile si cand am vazut cat de patetic era site-ul asta aproape ca am renuntat la el. Dar m-am convins in cele din urma sa raman si am devenit curioasa de ceva―cum ar fi daca as scrie eu ceva? Erau atat de multe carti proaste ca nu imi era rusine sa postez si eu ceva. Am zis ca daca e rau atunci am sa imi sterg contul si am sa uit de site-ul asta. Nu am nimic de pierdut.

Primele 20 de capitole nu imi aduceau nimic―niciun cititor, niciun vot si niciun comentariu―dar imi aduceau multa placere. Singurul lucru care ma intereseaza pe mine cand vine vorba de carti e doar sa le citesc, dar niciodata nu m-am putut imagina pe mine un cititor dar si un autor. Este una sa fi in fata cartii si sa o citesti si cu totul alta in spatele ei si sa o scrii. Nu am crezut ca ar fi atat de uimitor sa iti creezi propria lume. Sa dai viata la personaje pe care ai vrea sa le vezi facand orice iti doresti. Limita unui cititor e ultima pagina, dar cea a unui autor e nemarginita. Mi-a placut ce faceam, scriam atat de mult si postam atat de des si ignoram ca nimeni nu imi baga cartea in seama―nici macar nu ma interesa daca cineva avea sa imi citeasca cartea vreodata sau nu. Eram atat de fericita ca aveam ceva bun de facut si scriam pe loc, fara sa am habar de ce o sa se intample in urmatorul capitol si ce personaje am sa mai creez.

Cand am avansat tot mai tare cu povestea si lucrurile au devenit mai serioase nu imi mai pasa doar de placerea mea, ci si a voastra. Am ajuns sa impart fiecare capitol cu voi. Am ajuns sa scriu nu numai pentru mine, dar si pentru voi. Nu am idee cati dintre voi stiu cum se simte, dar sa imparti ceva atat de mare cu alte persoane e absolut uimitor.

Multumesc pentru fiecare comentariu si pentru fiecare vot. Multumesc pentru cei care au ignorat greselile de scriere si cei care au ignorat faptul ca postez atat de greu si au astepat sa postez eu un nou capitol. Multumesc pentru ca mi-ati adus atat de multa bucurie in a scrie. Nu as fi fost pe Wattpad  acum daca nu era pentru fiecare dintre voi si nici nu as fi ajuns sa termin cartea asta vreodata. Nu as fi ajuns sa intalnesc atat de multe persoane minunate si sa creez si mai multe carti. Time e facut 99% din voi si meritul e numai al vostru.

Multumesc.

TimeWhere stories live. Discover now