Müdahale! VS 18.Bölüm 2.Fragmanı-Hileon!

1.8K 54 131
                                    

Arkadaşlar öncelikle SAKİN OLABİLİR MİYİZ? 😂

Normalde böyle bir bölüm açmayacaktım, LAKİN müdahale etmek zorunda hissettim kendimi :) Topluca Leon'u linç edeceksiniz neredeyse, bir sakin :)

Gelin hep beraber fragmandaki Hileon sahnelerinin analizini yapalım.

İlk olarak elimizde ne var?

1-Hilal ve Leon hastanede, Leon 'Şakası yok bunun!' diyor.

2-Leon Hilal'e 'Seni kendi ellerimle tutuklarım.' diyor

3-Hilal odadan çıkınca, çaresizlikle kederden saçını başını yolmak üzere bir Leon görüyoruz. Hilal ağlamaklı karargahtan çıkarken, Leon'un sesi 'İsyancı bir Türk kızına his beslemem kabil (mümkün) değil.' diyor.

4-Azize meydanda konuşurken, Hilal şevkle annesini alkışlıyor ve Leon uzaktan hüzünle onları izliyor.

Bunların detayına inersek:

1-Hastane sahnesinin; fragmanda önce verildi diye daha önce gerçekleşmesi şart değil. Pekala Leon Hilal'i karargahta tehdit ettikten sonra da olmuş olabilir. Leon 'Şakası yok bunun!' derken muhtemelen ya Halit İkbal olarak yazmasın diye sıkıştırıyor, ya Mehmet'i arıyor, ya da meydanda o konuşmadan sonra olaylar olmuş bizim Teğmen de yine başını belaya soktu diye azarı çekiyor Hilal'e.

2-Teğmen 'Seni kendi ellerimle tutuklarım' derken, o an kenardan görünen baş örtüsüyle Hilal'e karşı konuştuğunu anlıyoruz. Leon deli divane aşık olduğu kadının; bırakın ordusunun, hükümetinin bile peşinde olduğu Halit İkbal olduğunu öğrendi arkadaşlar. Tokat yüzünden ve sürekli reddedilmesinden dolayı gurur yapıyorsa bile, kesinlikle Hilal'i korumak için tehdit ediyor bence orada kızı. Bırak yazmayı diyor. Yoksa seni tutuklarım diyor. Bir umut, söz geçiremeyeceğini biliyor ama şansını deniyor. O bileklere kelepçe yerine yüreğini geçirmiş yiğidim be, ne tutuklaması 😂❤

3-Artık odada tehditten başka ne konuştularsa, Hilal ağlamaklı bir şekilde koşarcasına uzaklaşıyor ve Leon çaresizlik ve pişmanlıkla yere yığılmamak için kendini zor tutuyor. Yalnız şundan neredeyse %90 eminim, o 'İsyancı bir Türk kızına his beslemem kabil değil' sözünü Hilal'in yüzüne söylemiyor. Herkes Leon'a nasıl öyle söyler! diye çıkışmış ama Hilal kaçarken yankılanıyor Leon'un sesi. Burada da birçok teori okudum. Bazı arkadaşlar Yıldız sıkıştırdı Leon'u ondan öyle dedi diyor, bazıları Stavro ya da bir başkası Hilal'le durumlarından şüphelendi o yüzden söyledi diyor. Bazıları Hilal'i kendinden uzaklaştırmak için onun yüzüne söyledi diyor. Ne olursa olsun, Leon Hilal'e gerçekten aşık ve bu sözleri de onu korumak için söylediğine kalıbımı basarım. Leon için de çok zor bir durum, görevi ve aşkı arasında şıkıştı kaldı. Ama Leon'un nasıl sevdiğine ve hislerinin dağ gibi büyüyüşüne şahit olmamışız gibi tepkiler gördüm, biraz abartmadınız mı sanki? 😅 (Lütfen beni utandırma yiğidim❤)

4-O meydandaki olayın sonu hayra alamet görünmüyor bana arkadaşlar. Azize ve ailesi var, Leon ve askerler var. Ortalık karışabilir, orada da bir Hileon sahnesi bekliyorum.

Not: Lucy konusunda gerçekten kafam karışık. Sanırım bölümde görene kadar karakteri kimlerle etkileşime sokacaklar, net şekilde tahmin edemeyeceğim 🤔

Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar :) Eğer siz de fikirlerinizi paylaşmak isterseniz, buyrun sayfa sizin 😊

Kurtuluş Günlerinde AşkWhere stories live. Discover now