hoofdstuk 13

200 11 4
                                    

P.o.v indy
Terwijl link en jeremy liggen te slapen voel ik dat iemand naast me staat. Als ik me ogen open doe zie ik de grote bescherm engel staan: Vida. Je moet nu mee komen. Je zusjes/ vriendinnen zijn er al zegt ze. Wat is er dan vraag ik. Je hebt het de jongens vertelt en dat mocht niet weet je nog zegt Vida.  Ja maar wat had ik dan moet zeggen zeg ik. Niks want nu mogen jullie niet meer bij hun komen en jullie gaan naar de engelen gevangenis zegt Vida. Mag ik nog wel Doei zeggen tegen ze vraag ik. Nee zegt Vida boos. Ik vlieg met haar mee naar de engelen school. Als ik daar ben word ik in een kooi gestopt. Dit is me laatste dag dat ik leef. Als je namelijk in de gevangenis zit sterf je binnen 1 minuut. (Ja engelen kunnen  sterven) .

P.o.v jeremy
Ik wordt wakker. Ik loop naar de kamer waar Indy sliep. Het enige wat ik niet zie is indy. Indy zei gisteren dat ze harm leuk vond dus ik klop bij hun op de deur. Harm doet open en vraagt of ik weet waar kyara en amber zijn. Ik heb geen idee maar weet je waar Indy is vraag ik. Nee zegt harm. Ik denk dat ze het niet mochten zeggen en dat ze gestraft worden zegt joost. Dat kan wel zeg ik. Komen jullie mee naar ons huisje vraag ik aan joost en harm. Ze knikken allebei ja en lopen mee. Als ik beneden ben zie ik dat link een ontbijtje maakt. Ik ga achter link staan en geef hem een kusje in zijn nek. Ik draai me om en zie dat joost en harm in de deur opening staan te zoenen.

Ik wordt langzaam wakker en kijk naast me en ik zie link lekker slapen. Was het dan allemaal een droom? Ik stap me bed uit en loop naar beneden. Als ik beneden ben zie ik joost zitten. Goedemorgen jer zegt hij. Goeiemorgen zeg ik. Heb je ook zo raar gedroomd vraagt joost. Ja over 4 meisjes zegt jeremy. Klopt zegt harm als hij van de trap afloopt. Zullen we link wakker maken vraagt joost. Is goed zeg ik en loop naar boven. Ik geef link een kusje en hij wordt wakker. Hey linkie zeg ik. Hey jerrie zegt hij. Kom je liefje vraag ik. Ja zegt hij en gaat naar beneden. *Skip tot ontbijt*
Iedereen heeft een lekker broodje. Zullen we gaan winkelen vandaag? Vraagt joost. Ja is goed zegt harm. Maar harm jij vind alles goed wat joost zegt zeg ik. Link begint te lachen. Maar ik vind het goed zeg ik. Link knikt. Na het ontbijt stappen we met zijn allen in de auto en beginnen we te rijden naar een winkel centrum. We pakeren de auto en lopen een stukje tot we......

In het volgende stukje komen er 5 nieuwe mensen in. Waarvan 4 mensen heel lief zijn en het verdienen om er in te zitten. Ze betekenen best veel voor mij in een korte tijd. Alvast voor de meiden ik houd van jullie😘. Maar wie zouden het zijn? en ja het bleek allemaal een droom te zijn van de engelen.

❤️Liry❤️  Voltooid Donde viven las historias. Descúbrelo ahora