hoofdstuk 7

334 14 4
                                    

Sorry dat ik de afgelopen dagen niet heb geschreven. Ik had het druk met privé zaken. Maar ik ga maar schrijven.

P.o.v jeremy
Ik zeg tegen joost en harm dat ik het al weet. In de hoop dat ze het zeggen. Want eigelijk weet ik het helemaal niet. Ja ik ben verliefd zegt joost Op link maar jullie zijn al samen. En ik op jou jeremy zegt harm tegen me. Waarom moest hij dit nou zeggen. Volgens mij proberen ze er tussen uit te lullen. Maar ik heb ze door. Teminste dat denkt ik. Maar ik laat het niet merken. Ik ga naar link toe en slapen want ik ben moe zeg ik. Oke wij gaan ook zegt joost.

P.o.v joost
Volgens mij had jeremy het niet door zeg ik tegen harm. Hij geeft me een kus. Denk er niet aan zegt harm geruststellend. Oke zeg ik. Harm komt met zijn hoofd op mijn borst liggen. Ik speel wat met zijn haar. Hij valt langzaam in slaap. Hij is echt schattig als hij slaapt😍. Ik kijk nog op mijn telefoon. Dan zie ik dat link nog online is. Ik denk niet na en voor ik het weet heb ik hem een appje gestuurd.
Joost
Link
Hey link
Hoi joost
Slaapt jer al
Ja traanman slaapt maar ik nog niet
Dat jij niet sliep is geen verrassing.
Maar harm slaapt hier ook al maar ik verveel me zullen we naar beneden.
Is goed ik kom nu.
Tot zo

Ik loop langzaam naar beneden. Link tikt me op me schouder. Ik begin te gillen. Je gilt als een meisje maar wees even stil. Oh ja de andere liggen nog te slapen. Als we beneden zijn gaan we een horror film kijken. Link wordt bang en kruipt helemaal naar mij. Als hij naar me kijkt knik ik. Niet veel later valt hij in slaap. Mijn oogleden worden zwaar en ik val ook langzaam inslaap.

De volgende ochtend
Ik word wakker van jeremy. Jeremy sloeg namelijk tegen met twee pannedeksels elkaar. Ik spring op waardoor link op de grond valt. Link wordt nu ook langzaam wakker. Waarom lig ik beneden en waarom op de vloer vraagt link. Je lag tegen joost aan te slapen en toen liet ik joost zo hard schrikken dat je op de grond viel, maar waarom je beneden ligt weet ik niet zegt jeremy. Oh ja joost en ik keken gisteren een film en ben ik waarschijnlijk in slaap gevallen zegt link. Ik knik. Is er nog meer gebeurt tussen jullie, want jullie laggen ze tegen elkaar aan zegt jeremy. Nee zegt ik.

P.o.v jeremy
Ik geloof ze niet. Misschien komt het door de jaloezie. Ook ik geloof jullie zeg ik. Maar ik voel me goed zullen we zwemmen vraagt link. Ja hoor hoor ik van boven. Dat was harm denk ik. Ik voel me ook wel goed dus kan wel zeg ik. Gaan we weer van de glijbaan jer vraagt link. Weet je nog van de laatste keer toen kregen we dat ongeluk zeg ik. Oh ja maar als nog wil ik het jer zegt link een beetje zeurig. Oke zeg ik. We lopen naar het zwembad. We gaan ons omkleden. Ik en link gaan weer samen omkleden. Link is er echt niks tussen jou en joost vraag ik. Nee zegt link. Terwijl hij dat zij keek ik hem in zijn ogen. Hij meent het echt. Als we omgekleed zijn stappen we uit het hokje. Daar zie ik joost en harm zoenen. Wtf doen jullie nou weer vraag ik. Ehum niks zegt harm. Sorry link dat je dit moest zien zegt joost. Maar zijn jullie samen vraag ik. Nee zegt harm. Maar zullen we dit vergeten vraagt joost. Iedereen knikt. In het water beginnen we ons te vervelen. Tot dat....

Dit was het weer voor vandaag. Sorry voor het lang niet uploaden maar ja sommige dingen gaan voor. Doei x.

❤️Liry❤️  Voltooid Where stories live. Discover now