hoofdstuk 2

529 22 6
                                    

We waren gebleven bij dat joost op link's schouder tikte.

P.o.v link
Ik schrik van joost hij tikte me zo op mijn schouder. Ik draai me om en vraag aan joost waarom hij dat deed. Je staarde fluistert hij in me oor. Harm kan ik je even spreken vraag ik. Ja hoor is goed zegt harm. Dan lopen we naar buiten. Harm i-ik vind... zegt ik. Je vind jer leuk zegt hij. Wtf kan hij me gedachten lezen ofzo. Maar toch zeg ik snel nee. Wat is er dan vraagt harm. Ik ben gay zeg ik. En draai me om. Ik voel daarna een hand op me schouder. Jij kan er niks aan doen zegt harm. Joost komt naar buiten rennen. Maar botst tegen de deur op en struikelt over zijn eigen voeten en valt dan op de grond. Gaat het joost vraag ik. Ja zegt joost en staat op. Ik zag je om draaien en ik wist niet of harm begreep zegt joost en kijkt naar harm hij knikt. Gelukkig maar zegt joost. Ik voel een traan over me wang lopen. Wat is er vraagt joost. Nu moet ik het jeremy nog vertellen zeg ik. Ja maar waarom is jeremy moeilijker dan vraagt joost. Harm wil je even naar binnen gaan vraag ik. Ja hoor zegt harm en loopt naar binnen. Ik controleer of harm weg is en dan vertel ik het joost. Joost zeg ik. Ja dat ben ik zegt joost. Ik ben verliefd op je weet wel. Joost knikt dat weet ik zeker zegt hij er achteraan. Maar het komt goed link zegt hij nog snel tegen me. Ik kijk hem aan wat nu als jeremy het niet begrijpt stamelde ik.

P.o.v joost
Link kijkt me aan hij heeft waterige ogen. Hij begrijpt je wel zeg ik tegen link en begin te trotsen. Als link gekalmeerd is vraag ik of we naar binnen gaan want ik heb het koud. Jeremy kijkt naar link en mij. Wat is er vraagt jeremy. Ik kijk link aan en vraag vertel ik het of jij. Doe jij maar zegt hij. Ik vertel dat link gay is. Want dat andere moet hij zelf vertellen. Dat is niet zo erg toch zegt jeremy en gaat bij link zitten. Maar ik zie aan link dat hij het wel fijn vind maar heel erg ongemakkelijk vind. Mag ik Door gaan vraagt jeremy aan link. Link knikt nu weet ik het zeker. Eerst het niet durven vertellen tegen jeremy. Dan jeremy aan staren en nu het toestaan dat jeremy aan hem zit (niet verkeerd denk). Ik snap hem nu. Ik snap zijn hints. Link het me voor dat ik hem begreep gezegt dat ik het niet door mocht vertellen.

P.o.v jeremy
Ik zie een traan over link's wang heen glijden en ik veeg hem weg. Ik kijk in zijn ogen. In die mooie groene ogen. Je kunt er makkelijk in verdwalen. Ik schrik van wat ik denk en ren naar buiten. Als ik buiten ben staat joost achter me. Hij vraagt wat er is. Niks zeg ik terug. Hij mag niet weten wat ik al langere tijd heb. Jawel der is iets zegt joost. Waarom moet hij altijd doorvragen. Dan komt harm en roept dat we moeten komen. Hoezo roept joost. Iets met link en er springen tranen in onze ogen. Ik ren zo snel als ik kan naar binnen. Ik ren nog harder dan joost. Als ik binnen ben zie ik link op de grond liggen. Ik ga er naast zitten. Hij kreeg een paniek aanval zegt harm en kijkt naar joost. Joost weet waarom teminste dat denk ik.

P.o.v joost
Ik weet wat er is gebeurt met link maar ik  denk niet dat ik het moet zeggen aan de andere. Ik heb het link beloofd. We gaan naar het ziekenhuis met link zeg ik. Ik til link op. Jeremy neemt de spullen mee. En harm doet de deur van de auto open. Jeremy gaat achter in zitten. Ik leg link achterin. Ik kijk door me spiegel en wat ik toen zag maakte mij gelukkig.

681 woorden
Clifhanger
Bedankt voor het lezen. Doeixx

❤️Liry❤️  Voltooid Where stories live. Discover now