hoofdstuk 9

254 13 12
                                    

P.o.v indy
Dan zijn jullie onze buren zegt link. Zullen we vanavond afspreken vraagt jeremy. Ja leuk zegt/schreeuwt daisy. Hoelaat kunnen jullie vraagt harm met zijn lieve stem. Wacht ben ik op harm? Ik maak toch geen kans bij hem.  19:00 bij jullie zegt kyara. Ja is goed zegt link. Maar dan gaan wij ons klaar maken want het is al 17:30 zeg ik. Oke zegt joost.  Als we weer bij ons huisje aan komen trek en we allemaal een jurkje aan.

  Als we weer bij ons huisje aan komen trek en we allemaal een jurkje aan

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Omg roep ik. Wat is er vraagt amber ongerust. We hebben het zelfde jurkje zegt ik. Ik dacht dat er wat was zegt daisy. Daisy zullen we kwa jurkje ruilen? Vraagt ik.  Tuurlijk zegt daisy. Als ze klaar zijn is het 18:00. Nu onze haren zegt kyara. Hoe gaan we ons haar doen vraag ik.
Allemaal het zelfde zegt daisy. Oke zeggen ik kyara en indy tegelijk. En we beginnen met elkaars haar.

Omg dat is mooi zegt kyara als ze in de spiegel kijkt

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Omg dat is mooi zegt kyara als ze in de spiegel kijkt. Het is 19:00 roept amber. Laten we dan gaan zeg ik. Mag ik nog een ding vragen vraagt daisy. Ja hoor zegt kyara. Wie vinden jullie het leukste van de squad vraagt daisy. Joost zegt kyara. Link schreeuwt amber die naast mij staat. Ik hoef niet doof hoor zeg ik. Maar wie vind jij leuk daisy vraag ik. In de hoop dat ze mij vergeten. Jeremy zegt daisy verlegen. En jij indy vraagt kyara. Euh we moeten gaan zeg ik snel. Nee we gaan niet voor jij het zegt zegt amber terwijl ze voor de deur springt. Link mompel ik. Oke we gaan kijken of we dat kunnen regelen voor elkaar zegt kyara. Oke dan gaan wij nu want we zijn al te laat zegt daisy. Als we naar hun huisje toe lopen zien we iets door het raam. Iets wat ik liever niet had gezien.
Nou dit was het weer. Ik upload niet heel vaak maar ik heb het heel druk met school.

❤️Liry❤️  Voltooid Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu