hoofdstuk 6

363 16 5
                                    

Iedereen alvast een gelukkig nieuwjaar. Kijk uit met vuurwerk. We waren gebleven dat de dokter het goede nieuws ging vertellen.
P.o.v link
Jullie mogen naar huis, maar jullie moeten voorzichtig doen. Jullie mogen over 2 dagen weer zwemmen, als dat gaat zegt de dokter. Yes we mogen weg roep ik. Ik kijk naar jer toe. Ik krijg het warm van binnen. Komen jullie mee vraagt joost. Ja we komen zeggen jer en ik tegelijk. In auto leun ik tegen jer aan (als je genoeg schuin zit lukt dat). Jer speelt wat met me haar. Daarna geeft hij mij een kusje op mijn hoofd. Ik kijk of joost het heeft gezien. Gelukkig we zijn niet gesnapt fluister ik in jer zijn oor. Als we aan komen in het huisje gaan jeremy en ik naar boven. We zeggen dat we moe zijn maar eigenlijk willen we bij elkaar zijn. Link we moeten het zeggen zegt jeremy. Ja je hebt gelijk zeg ik. Dan gaat de deur open. En joost komt naar binnen. Wat moeten jullie zeggen vraagt joost. Harm kom is roep ik. Ik kom roept hij terug. Als harm boven is kunnen wij er niet meer onderuit. W-w-we z-zij-n zegt jeremy. Doe maar rustig zeg ik. Maar ik ben bang. Dat wist ik al maar het komt goed zeg ik. Zou ik het zeggen vraag ik. Ja zegt jeremy. Samen zeg ik. Echt vraagt harm. Ja zeg ik en terwijl ik dat zij gaat mijn hoofd dichter naar die van jeremy. We gaan wel zegt joost. Maar het was al te laat. Ik was al met jeremy aan het kussen.

P.o.v joost
Harm en ik kijken eerst naar hoe link en jeremy kussen. Daarna kijken we naar elkaar. En beginnen we ook uit het niks te kussen. Ik laat snel los in de hoop dat link het niet zag en omdat ik er van schrok. Ik zie dat link naar me kijkt. Ik ren weg. Ik heb geen idee waarheen. Harm rent achter me aan. Ik struikel over een boom wortel. Harm helpt me. Als ik sta kijk ik weer naar zijn ogen. Joost ik vind je leuk zegt hij. Ik jou ook zeg ik . Zullen we weer terug en het goede nieuws vertellen vraagt hij. Harm zullen wij het geheim houden en net doen alsof we ruzie hebben. En als het uit de had begint te lopen dan vertellen we het zegt joost. Is goed zegt harm. Dan loop ik eerst naar binnen zegt harm. Over 10 minuten mag jij komen zegt harm nog snel. Ja ik mag naar binnen. Jeremy komt naar me toe lopen. Wat heb je met harm gedaan vraagt jeremy. Hoe bedoel je vraag ik. Zoals ik het zeg zegt jeremy boos. We hebben ruzie gemaakt zeg ik. Waar ging de ruzie over vraagt jeremy. Over jullie zeg ik. Harm zegt wat anders zegt jeremy. Hier is meer aan de hand zegt jeremy. Jullie hebben volgens mij een geheim. Maar ik kom er wel achter zegt jeremy. Ik weet het al zegt hij.

Kort hoofdstuk 511 woorden. Maar ik ben een beetje moe. Dus het is niet anders. Doei x.

❤️Liry❤️  Voltooid Where stories live. Discover now