hoofdstuk 5

384 14 11
                                    

De vorige keer waren we gebleven dat er iets was gebeurt met link of jeremy.
P.o.v joost (voor dat het gebeurt)
We gingen we de banden glijbaan. Jer wou met link. Dat snap als ze elkaar leuk vinden. Hun gaan voor harm en mij. De glijbaan is meer een stroomversnelling met aan het einde een afdaling. Jer en link zijn uit de stroming geraakt. Wij halen ze in dan zie ik ze niet meer. Voor dat we aan de afdaling begin zie ik link en jeremy weer achter ons. Als wij beneden zijn geven we de band aan de mensen die in de rij staan. Link en jeremy beginnen nu aan de afdaling. Maar wat ik zie is niet goed. De band slaat om link klapt met zijn hoofd op de rand. Jer bootst met zijn ribben tegen de rand en zijn arm klapt dubbel. Als ze beneden zijn staat link op. Jeremy blijft stil in het water liggen met zijn hoofd in het water. De badmeester kijkt niet. Pak jeremy roep ik naar link. Hij pakt jeremy uit het water en legt hem op een ligbed. Link voelt aan zijn pols. Ik heb nog heel even en ik hoop dat het werkt zegt link. En link begint met mond op mond beademing. Het werkt jeremy doet zijn ogen open. Daarna valt me iets op aan link's achter hoofd.

P.o.v. link
Jeremy doet zijn ogen open en zegt dat hij pijn heeft. Ik kan de pijn aflezen uit zijn ogen. Link je achterhoofd roept joost. Ik leg me hand op me achterhoofd. En kijk dan naar me hand. Mijn hand is rood. Bloed mijn hoofd nou. Waar heb je pijn vraag ik. Aan me ribben en me arm. Weet jij wat er is gebeurt vraagt jeremy aan mij. Nee zeg ik ik weet het ook echt niet. Joost komt dichterbij ons. Harm is al weg zegt joost. Jullie zijn over de kop geslagen zegt joost. Ik ben pijn zegt jeremy tegen me. Ik help zeg ik. Maar als ik wil opstaan heb ik pijn. Ik heb pijn aan mijn hoofd zeg ik tegen joost. Als begint te draaien. En in een keer word het zwart.

P.o.v joost
Eindelijk de badmeester komt. Link ligt op de grond. Zijn laatste woorden waren dat hij pijn had. De badmeester belt een ambulance. Jeremy kan ook niet opstaan. Als de ambulance er is worden ze alletwee mee genomen. Joost zou het goed komen vraagt harm. Ik weet het niet zeg ik snel en ik kijk hem in ze ogen. Wacht wat ik ben toch niet?? Joost roept harm en zwaait voor me ogen. Wat wat wat is er vraag ik. Je staarde zegt hij. Zullen we maar naar het ziekenhuis vraag ik. Harm knikt. Bij het ziekenhuis horen we dat ze op een kamer liggen. In kamer 366. Toevallig zegt harm. Ja vind ik ook zeg ik. Als we binnen lopen staat link al. Link wat doe je roep ik. Ik ik wil naar jeremy. Ik help wel zeg ik. Als link bij jer ligt zeg ik tegen harm dat we ze even samen moeten laten. Harm knikt en loopt achter me aan. Als we op de gang zijn vraagt harm joost? Ja harm is er iets? Ik ben verliefd op iemand die al op iemand anders is. Dat is erg voor je harm maar mag ik weten wie dat is. Ja hoor dat is jeremy. Harm ik ben ook op iemand, op twee zelfs. Ik ook trouwens maar wie zeg ik even niet. Ik ben op link zeg ik. En de ander zeg ik ook niet.

P.o.v link ( als joost en harm de deur uit lopen)
Hey link zegt jer. Hey liefie zeg ik. Zouden ze het door hebben vraag ik aan jer. Ik denk het wel joost zag het zelf zegt jer. Er is ook iets met harm en joost zeg ik. Ja hoe die twee naar elkaar kijken zegt jer. Maar heb je nog pijn vraag ik. Een beetje maar alleen me ribben en jij. Ik heb alleen hoofdpijn zeg ik. Op dat moment komt er een dokter. Hoi ik heb goed nieuws en ik heb slecht nieuws zegt de dokter. Vertel eerst het slechte nieuws maar zeg ik. Link jij hebt een lichte hersenschudding en jeremy jij hebt je arm en je ribben gekneusd maar nu het goede nieuws zegt de dokter. Even kijk ik jer aan en hij mij. Alles om me heen verdwijnt en zie alleen nog jeremy. Ik word uit me trans gehaald. Hallo hoorde jullie wel wat de dokter zei vraagt harm. Ik schudde me hoofd. Ik vertel het nog een keer zegt de dokter.
780 woorden
Weer een clifhanger. Ik begin het gewoon leuk te vinden om clifhangers te maken 😋. Hoewel deze best logisch is. Maar laterz

❤️Liry❤️  Voltooid Where stories live. Discover now