32. Day 4

58 9 12
                                    

♠ 'De ste kurve, ovde Amster, dobro došlo u novi ćepter (uopšte ne kopiram Miwe-a, ma neee)..

     Zn'či, danas je srijeda, jedan veoma kul dan. A zašto? Paj' sad ovaj raspored: matematika, fizičko, likovno, srpski, TIO, TIO, građansko. Naravno, iako je padala jebena kiša, mi smo imali fizičko vani ponovo xD. I igrali najodvratniju i najgluplju igru na svetu, dap, igrali smo između dve vatre. U osmom. Razredu. Dap. Neverovatno. I bila sam dobra ustvari xD . I za likovno nam došao neki novi lik, uopšte mi se ne dopada, stari nastavnik je bio najbolji. Sreća pa je ovo samo zamena xD. Neću ja vas sad da zamaram mojim danom u školi, jer sumnjam da vas to zanima. Bc ni mene ne zanima.

      Ali ustvari na informatici trebali mi da crtamo neki crtež u PowerPoint-u. A mene stvarno mrzelo. I došla ja u Paint, i crtam ja chibi Epsilona xD. Ceo čas. I kad zvonilo, nastavnik me pita kao 'Si nacrtala?' ja rek'o 'nisam završila, sledeće ću nedelje'. Pozove on mene, i pokaže mi svoj ekran gde su naši ekrani, mali, poređani vodoravno. Pokazao mi je na ekran sa Hidanom (naravno moj) pored ekrana sa Frediem iz Iron Maiden-a (naravno ja sam to stavila tu iako nisam ja koristila taj komp, just bc it was next to me xD). Kaže on meni 'ja sve vidim xD'. Ja rek'o sori xD. I okej je sve prošlo. E da, nisam završila Epsilona, ali sam ga posle opet nacrtala na tatinom lap top-u, posle ću ga preko njega ubaciti u čepter. Nego, ajmo mi:

4. Piši o nekome ko te inspiriše

Oh, well... Ko me inspiriše.. Možda Marilyn Manson? Ili Danijela? Ili Orochimaru-sama? Evo na primer.. Pa ne znam, postoji više ljudi koji me ispirišu, ali nekako svako na drugačiji način, na drugačijem području života. Tako da ja ustvari ne mogu baš da odgovorim na ovu temu, soreeh :/ I pošto ja ovo pišem ujutro, posle dana kada je ovaj Day 4 predviđen, posle dolazi i novi Day 5. I novo poglavlje Opsesiije, bilo bi korektno. E da, Epsilon.

 E da, Epsilon

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
NEBULOZE *i tako to...*Where stories live. Discover now