30. Day 2

47 11 15
                                    

  ♠ Whatzz up osobe?

            Ja sam se babom nešto dogovorila. Idemo nas dve da živimo u Grahovu. Tamo ću ja da idem u školu, da se družim sa ljudima, da se šetamo. I to samo nas dve, bez ovih probisvetova (mama, ćale, Luka) i  ovde ćemo samo ponekad da dolazimo. I pogodite šta - naravno, ne idemo da živimo u Bosni. Ali realno, meni je tamo persu, da bi mi bilo savršeno, samo bi mi falio Felix, ona druga prodavnica, neka knjižara, nekoliko frendova i Dizajnerska. Sve ostalo je idealno. Majke mi, bolje bi mi bilo tamo nego ovde. 

              Danas je u školi bio veći smor nego obično ._. Mislim, obično mi je dosadno. Danas je bilo mega-giga-ultra-tera dosadno. Jedino dobro jeste da sam uspela da se obučem prilično fancy za promenu, a ne kao neki klošar. Pa sam se osećala tako glam ヽ(*゚ー゚*)ノ(ノ*゚ー゚)ノヽ(*゚ー゚*)ノ(ノ*゚ー゚)ノ, kao u onim prefora slikama sa Instagrama. Konačno smo fizično radili vaniii /_* To je bilo super za promenu. Majke mi, ja fizičko baš ne volim. Da se ja pitam, ja bih to ukinula, a uvela bih kao neku nastavu na otvorenom (odvede nas tako lepo biologičarka vani, i tako u adekvatnom okruženju, nas neandertalce podučava o šumskim eko-sistemima. Jer jebešto što znaš ime drveta ako ne znaš kko ono izgleda), ili da za taj čas od 45 minuta za koliko je fizičko predviđeno, da lepo ko civilizovane osobe odemoda se šetamo. A ako želimo da se presvlačimo, znojimo, ubijamo od vežbi, da lepo u teretanu odemo, a ne da posle prljavi i smrdkjivi sedimo na ostatku časova. A i ko je još lud da nosa opremu? Igramo mi tako odbojku, pardon, igraju oni tako odbojku, a ja stojim na terenu i pravim se da igram, a ustvari pevam Bijelo Dugme (ili što bi Tina rekla, gledam nokte). Tako je, uglavnom moj dan prošao. Tako uglavnom moji dani prolaze. Nego, da mi nastavimo sa čelendžom.

2. Piši o nečemu što ti je neko rekao o tebi, a nikad nisi zaboravio/la

        Daklem, o ovome sam dosta razmišljala (celih 30 minuta), i setila se. Verovatno onda kada mi je Danijela rekla da sam veoma dobra osoba i divan prijatelj. To mi je zaista bilo drago čuti, jer Danijela je jedna od onih osoba za koje ti je tako drago što si ih upoznao, i koje ne želiš izgubiti ni po koju cenu. Jedna od onih dragocenih osoba.

         U budućnosti želim da budem slična Danijeli. I kad mi je to rekla, ja sam zaista ostala onako, zatečena. I nisam znala šta da joj odgovorim. Pa sam se samo zahvalila, jer valjda je to uredu.

      Iako je to bilo relativno skoro, reći ćemo da je to to što nikad neću zaboraviti.

      Oh, to je to? Oh well..

Ako ti se sviđa ovo divno toploo vreme vani, baš kao i meni, šibni vote.

Ako ti je pun kurac svega i najradije bi da odeš u neku vukojebinu daleko od ljudi, napiši komentar. Do svidanya! ♠

NEBULOZE *i tako to...*Where stories live. Discover now