►10.Bölüm◄Ve Sonsuza Dek Mutlu Yaşadılar/Final~~♥

976 107 14
                                    

♦ Shut UP! ♦
Yazar: XYZ~~♥

►10.Bölüm◄Ve Sonsuza Dek Mutlu Yaşadılar/Final~~♥

• ‘’Biraz hava aldım.’’ Diyerek mırıldandı Luhan. Keskin alkol kokusu Xiumin’in burnuna gelmişti ona sarılıp ‘’Beni terk ettiğini düşünmeye başlamıştım. Babam bize kızmadı.’’ Luhan iç çekti ‘’Seni terk edemem şapşal. Kızmadı mı?’’ bu gerçekten şaşırtıcı bir olaydı. ‘’Ne dedi?’’ Xiumin ona daha da sıkı sarıldı ‘’Tanrı bizi affetsin.’’•

O geceden sonra her şey yolunda gitmişti. Mutlulardı. İlk başlarda Luhan’ın aşırı çocuksu davranışları Xiumin’i annelik yapmaya zorlasa da durum sonradan tam tersi bir hal almıştı. Hayatlarındaki tek eğlence birbirleriydi. Birinci yıllarını kutlayacakları için Luhan heyecanlıydı. Bugün yapacağı konuşmanın güzel ve etkileyici olması için kendi kendine mırıldanması onu deli gibi gösteriyordu. Luhan okulu ekmişti ve Xiumin’e gitmesi gerektiğini söylemişti.

Xiumin bundan rahatsız oluyordu. Her şeyi Luhan hazırlayacaktı ve o sadece sevinecekti. Yine de sevgilisinin sözünü dinleyip okula gitti. Ne kadar hoşuna gitmese de Luhan’ın ne yapacağını içten içe merak ediyordu. Luhan için harika bir hediye hazırlamıştı. Bu gece onunla birlikte olacaktı. İlk defa!! Geçirdikleri bir yılda Luhan ondan beklenmeyen bir performans sergilemiş ve Xiumin istemedikçe onu öpmemişti bile. Bunu ödüllendirmeliydi.

Luhan ise bütün gün telefon ile konuşmuş, her şeyin yolunda gideceğinden emin olmuştu. Xiumin eve geldiğinde onu kocaman bir sırıtmayla karşıladı. Birkaç saat sonra Luhan’ın yatına varmışlardı. İçerisi özel olara hazırlanmıştı. Yerdeki gül yaprakları, mumlar ve arka fonda çalan müzik harika bir atmosfer yaratmaya yetmişti.

‘’Her şey harika..’’ diye mırıldandı Xiumin sevgilisine bakıp. Duyduğu sözler Luhan’ı gülümsetmişti. Yemek sırasında normal şeylerden konuştular. Yat daha sakin ve sessiz bir yere geldiğinde Luhan Xiumin’in elinden tuttu ve en uç tarafa getirdi. Gözlerini gözlerine dikip konuşmaya başladı ‘’Ben.. bundan sonra başka birini sevemem. Bu yüzden sonsuza kadar seni sevmek istiyorum. Seni deli etmek, güldürmek, mutlu etmek istiyorum. Temizliği her zaman senin üstüne yıkıp basit yemekler yapmayı ölene dek sürdürmek istiyorum. Seninle evlenmek istiyorum Kim Min Seok. Benimle evlenir misin?’’

Duyduğu sözler ile şaşıran Baozi, o evet dediğinde patlaması gereken havai fişeklerin erkenden patlaması ile korkup kendini serin sularda bulmuştu. Aniden gelişen gelişmemesi gereken olaylar sayesinde Luhan telaşla bağrınmaya başlamıştı. Bulduğu can simidini aşağı atıp kendi de denize atlamıştı. Tekrar yata çıktıklarında ikisi de titriyordu. Xiumin birden kahkaha atmaya başladı bir süre sonra Luhan’da ona katılmıştı. ‘’Tüm romantizimi berbat ettin Baozi.’’ Kızmış gibi kaşlarını çattı Minseok. ‘’Öyle mi? O zaman teklifine vereceğim cevabı değiştireceğim.’’ ‘’Yah! O kadar uğraştım eğer hayır dersen seni tekrar denize atarım.’’ Xiumin iç çekerek ‘’Bu şartlar altında hayır diyemem sanırım, seninle evlenirim Luhan.’’ Bu sözlerin üzerine ikisi de gülümsediler ve dudakları buluştu.

‘’Ama.. benim için ne hazırladın? Ben de hediye istiyorum sonuçta bu yıldönümümüzün kutlaması!’’ Luhan’ın sözleriyle Xiumin kızarmıştı. ‘’Şey.. ben..’’ bunu nasıl söyleyebilirdi ki? Olayların kendiliğinden gelişmesini beklediği için tam bir aptaldı ‘’Seninle birlikte olmak istiyorum.’’ Luhan ne demek istediğini anlamıştı ama yine de biraz eğlenmek istiyordu. ‘’Zaten benimle birliktesin sevgilim.’’ ‘’Öyle değil, diğer anlamıyla birlikte olmak istiyorum.’’ Dedi.

‘’Diğer anlamı mı? Ne demek istediğini anlamıyoruuum.’’ Diyerek onu deli etmeye devam ediyordu Luhan.
‘’Ne demek istediğimi çok iyi anladığını biliyorum!’’ bu sefer sesi biraz yüksek çıkmıştı.

‘’Pekala,’’ Luhan’ın dudakları tekrar Xiumin’inkiyle buluştu ‘’Bunu balayımıza saklayalım.’’ Öpücüğü daha da derinleştirdi ‘’Ve çok geç olmasın. Ayrıca benimle yatmak istediğini söylemeye çalışırken çok tatlıdın.’’ Bunun üzerine Xiumin hem kızarmış hem kızgın bir şekilde konuştu ‘’KAPA ÇENENİ ve sadece beni öp.’’ Luhan’ın kıkırdamasıyla kaybettikleri romantizmi(!) yeniden yakalamışlardı.
Ve sonsuza dek mutlu yaşadılar!

SHUT UPWhere stories live. Discover now