►8.Bölüm◄

754 89 5
                                    

♦ Shut UP! ♦
Yazar: XYZ~~♥


• Yarım saatten kısa bir sürede Xiumin uyumuştu. Luhan ona baktı, ‘’Kahretsin,’’ o birini sevmezdi, sadece birkaç gece yatardı, en uzun ilişkisi Sehunlaydı fakat bu aşk değildi. Xiumin ile tanışana kadar aşk sanıyordu fakat Sehun’a hissettikleri başka bir şeydi. Aşk.. şu an Xiumin’e hissetiklerinin ta kendisiydi. ‘’Bu şapşal Baozi’ye aşık oldum.’’•

Kahvaltı boyunca Xiumin’in sessizliği Luhan’ın dikkatini çekmişti. ‘’Hey, bir sorun mu var?’’ diyerek ona baktı. Xiumin mırıldandı ‘’Aslında… dün Chanyeol ve Baekhyun’u görünce.. bir erkeği sevmenin o kadar kötü olmadığını düşünmeye başladım. O ikisi birbirlerine gerçekten aşıktı. Eğe karşındaki seni seviyorsa ve sen de onu seviyorsan cinsiyetin ne önemi var ki?’’ Luhan ağzı beş karış açık bir şekilde ‘’Sen kimsin ve Xiumin’e ne yaptın?’’ dedi.
Xiumin kıkırdamakla yetindi.

Biraz sonra ‘’Babam ve baban bu akşam yemeğe gelecekmiş. Evi görmek ve iyi geçinip geçinmediğimizi görmek için. Yani bu akşam dışarı çıkma ben temizlik yapacağım.’’ Luhan onayladıktan sonra sofrayı toparlayıp temizlik ve yemek yapmaya başladılar. Yorucu geçen üç dört saatin sonunda her şey tamamdı ve daha çok erkendi.

Xiumin sofrayı hazırlamaya karar verdi ve daha önce hiç çıkarmadığı tabakları almak için en üst rafa doğru zıplamaya başladı. Luhan ise onu gülerek izliyordu, hızlıca yanına gidip tabakları onun için aldı ve gülümseyerek uzattı. O an yüzlerinin yakın oluğunu fark etmişti. Bir süre öyle kaldılar Luhan ‘’Seni seviyorum.’’ Dedi.

Bunu söyledikten birkaç saniye sonra ikisi de şaşkınlıkla birbirlerine bakıyordu Luhan ise içten içe kendine kızıyordu nasıl bunu o kadar söyleyebilmişti? Xiumin’in bunun üzerine ‘’Ben de seni seviyorum.’’ Demesiyle bu şaşkınlık birkaç kat daha artmıştı. Aradan on dakika çoktan geçmişti fakat bir şey olmuyordu. Salonda oturmuş birbirlerine bakıyorlardı sadece.

Xiumin öksürüp ‘’Üzgünüm.. ben senin beni sevdiğin gibi sevemem. Yani bir kaç gecelik ilişki şeklinde. Şu an hissetiklerim daha ciddi. Bu.. bu yüzden az önce hiç yaşanmamış gibi yapalım.’’ Ayağı kalkmış gidiyorken Luhan onun kolundan tuttu ‘’Ben seni gerçekten seviyorum Baozi.. istersen ömrünün sonuna kadar seninle sex yapmam. Sadece yanımda durmanı ve bana bu güzel hissi hissetmemde izin vermeni istiyorum.’’

Bu sözlerden sonra Xiumin hıçkırıklarla ağlamaya başladı. Luhan’a inanmak istiyordu. ‘’Neden bir kız değilsin ki?’’ diye bağırdı. Luhan onu kucağına oturttu ve ağlamasının bitmesini bekledi. Onun için bunu kabullenmenin zor olduğunu biliyordu. Az önceki mutfak sahnesinin aşırı derece saçma oluşu onu rahatsız etmişti. Bu kadar kolay olabilir miydi gerçekten?

Xiumin gözlerini kapayınca o da bu anı yaşamak adına gözlerini kapadı. Kucağında bir bebek kadar masım ve güzeldi. Dudaklarını onun dudaklarının üzerine koydu. Hareket etmiyorlardı, sadece öylece duruyorlardı. Uykuya daldıklarında ikisi için de en güzel uykuydu bu. Taa ki, evin yedek anahtarlarının bulunduğu Luhan’ın babası birkaç kere zile basmalarına rağmen uyanmadıkları için onları o pozisyonda yakalayana kadar.

Bu kareyi görüp de ilk şoku atlatan Xiumin’in babası bütün Seul’un duyabileceği kadar yüksek bir sesle bağırdı ‘’KİM MİN SEOK! NE YAPTIĞINI SANIYORSUN?!’’ gözlerini açan Luhan önce dudaklarındaki dudaklara, sonra kucağındaki adama ve sonra karşısında duran kıpkırmızı kesilmiş iki babaya baktı ve içinden söylendi ‘’Bu kadar kolay olamazdı.’’

SHUT UPUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum