►3.Bölüm◄ Tipim Değilsin~~♥

921 97 11
                                    

♦ Shut UP! ♦
Yazar: XYZ~~♥

Not: Arkadaşlar öncelikle diğer bölümlerdeki beğeniler için çok minnetarım ancak yorum yapmıyorsunuz. Bu yüzden ficim hakkında bir fikre sahip olamıyorum. Kötü mü? Sıkıcı mı? Yavaş mı ilerliyor? Lütfen okuduktan sonra kötü yanlarıyla birlikte beğendiğiniz tarafları da söyleyerek yorum yapın.

Ve havaya girmeniz için bir kaç XiuHan gifi:
☻http://31.media.tumblr.com/40919879f9671b9bed3af522c695bfb6/tumblr_mrwfizNNuT1rypxkgo1_250.gif
☻http://24.media.tumblr.com/40919879f9671b9bed3af522c695bfb6/tumblr_mrwfizNNuT1rypxkgo2_250.gif

http://24.media.tumblr.com/10df18855f4fc2bc4cd74baf4bcb21a0/tumblr_mrj4c3k1GK1ruzle3o1_250.gif

►3.Bölüm◄ Tipim Değilsin~~♥
•Xiumin Luhan’ın güzel kokusuyla gözlerini kapadı. Sabah odanın küçük penceresinden sızan güneş ışınları ve Luhan’ın kıvırcık saçları yüzünü gıdıklayana kadar da uyanmadı. •

Luhan, Xiumin’den birkaç dakika önce uyanmıştı. Dün gece çok ağlamıştı. Bütün gün bir şey yememişti. Ayrıca Xiumin bir dakika bile yanından ayrılmamıştı. Xiumin’İn göğsünde uyandığında gülümsedi içinden Minseok ile dalga geçiyordu. Dün gay olduğunu öğrenince aşırı tepki vermişti, şimdi ise ona sarılmış uyuyordu. Luhan, Xiumin’in hareket ettiğini fark edince gözlerini kapadı, ne yapacağını merak ediyordu.

Xiumin üzerindeki ağırlıkla gözlerini açtığında şaşkınca etrafa bakındı. Ani bir hareketle Luhan’ı kendinden uzaklaştırdı. Kalp atışlarını hissedebiliyordu. ‘’Tanrım bütün gece birlikte mi uyuduk?’’ Xiumin kendi kendine konuşuyordu ancak birisi cevap vermişti. Luhan büyük bir sırıtışla gözlerini açtı ve kollarını birleştirip ona baktı ‘’Ah yastık gibiydin, teşekkürler Xiumin.’’ Dedi. Xiumin’in gözleri büyümüştü kesinlikle böyle bir cevap beklemiyordu, hatta cevap bile beklemiyordu.

Hızlıca ayağa kalktı ve kendini banyoya attı. Ev arkadaşı hakkında öğrendiği birkaç şey vardı. O kesinlikle çift kişilikli, patavatsız serserinin tekiydi. Yüzünü yıkadı ve mutfağa gitti, Luhan çoktan bir şeyler hazırlamaya başlamıştı. Xiumin sandalyeye oturdu, on dakika öncesinin intikamını almalıydı ‘’Gözlerin şişmiş Luhan bütün gece ağladığın için olmalı.’’ Dedi. Luhan sinirli bir şekilde ona baktı ‘’Ah ağlamama rağmen gerçekten çok güzel uyudum bir an olsun beni bırakmadın.’’ Diyerek alaycı bir gülümseme kondurdu dudaklarına. Xiumin bir parça ekmek alıp reçeli üzerine sürdü ‘’Buradan taşınacağım.’’ Dedi. Luhan afallamıştı dün geceden sonra daha yakınlaştıklarını ve arkadaş olabileceklerini düşünmüştü. Soru soran bakışlarını Xiumin’e döndürdü, Xiumin iç çekti ‘’Bir gay ile aynı evde yaşayamam.’’ Dedi.

Luhan, Xiumin’in kendisine hastalıklıymış gibi davranmasından hoşlanmıyordu ‘’Seni yemeyeceğim, hem ben sadece yakışıklı erkeklerle yatarım. Yani tipim değilsin.’’ Dedi. Xiumin, Luhan’ın burada kalması için konuştuğunu fark etmişti ama böyle konuştuğunda hiç yardımcı olmuyordu. Kafasını salladı ‘’Oysa güzel bir yüzün var, bir çok kadınla birlikte olabilirdin.’’ Dedi. Luhan, Xiumin’in karşısına oturdu ve kahvaltı etmeye başladı ‘’Onlarlayken gerçekten bir şey hissetmiyorum, çok boş geliyor.’’ Xiumin’in yorum yapamasına izin vermeden kendisi konuştu ‘’Kalıyor musun? Gidiyor musun?’’ Xiumin eve bir göz gezdirdi. Gerçekten güzeldi bir daha asla böyle bir yerde yaşayamayabilirdi Hem burası okuluna çok yakındı. Luhan’ı görmezden geldiği sürece bir sorun olmazdı. Hem belki ileride tercihleri konusunda onunla konuşabilir ve kadınlarla ilgilenmesini sağlayabilirdi. ‘’Bir süre daha kalacağım ama bazı kurallar koymalıyız.’’ Dedi.

Luhan nedenini bilmediği bir şekilde Xiumin’in burada kalacak olmasına sevindi. ‘’Tamam ne istiyorsun?’’ diye sordu. Xiumin gözlerini kıstı ‘’Kesinlikle bana dokunmayacaksın.’’ Dedi. Luhan ufak bir kahkaha attı ‘’Tipim değilsin demiştim, ama her durumda sen izin vemediğin sürece dokunmam.’’ Diyerek göz kırptı. Tabii ki de Xiumin ona izin vermeyecekti. ‘’Ayrıca ev işlerini de konuşmalıyız.’’ Dedi Xiumin. Luhan ‘’Bir kadın tutarız haftada bir gelir temizler.’’ Dedi. Ah, Xiumin bu çocukla ne yapması konusunda kararsızdı ‘’Saçmalama biz öğrenciyiz. Ben temizlik yaparım ancak yemeğe dokunmam, eğer dokunursam zehirlenebiliriz.’’ Dedi. Luhan gülümsedi ‘’Yemek işini bana bırak.’’ Dedi.

Kahvaltılarını ettikten sonra eşyalarını yerleştirmeye başladılar. Bu sırada da birbirlerini tanıyorlardı. Xiumin, Luhan’ın iyi biri olduğunu biliyordu artık. Onun tek kusuru yanlış cinsiyete karşı hisler beslemesiydi. Bunu dışında arkadaş olmaları için engel yoktu.

Kararsız bir şekilde Luhan’a baktı ‘’Sehun ile ne zamandır birlikteydiniz?’’ dedi. Bunu sormalı mıydı bilmiyordu ama gerçekten merak ediyordu dün gece çok ağlamıştı. ‘’Bir yıl olmuştu, onunla tanıştıktan sonra değiştim. Eğer bundan bir yıl önceki Luhan’ı tanısaydın kesinlikle buradan kaçardın.’’ Dedi tebessümle. ‘’Şimdi bile senden kaçmak istiyorum. Gerçekten serserinin tekisin.’’ Diyerek kafa salladı Xiumin. Bunun üzerine Luhan küçük bir kahkaha attı.

Eşyalarını yerleştirdikten sonra ikisi de salonda oturmuş telefonlarıyla uğraşıyorlardı. Ev çok güzeldi fakat küçüktü, genellikle aynı odada oturmaları gerekiyordu. Xiumin saati kontrol etti ‘’Hadi alışverişe gidelim, evde hiçbir şey yok.’’ Dedi. Luhan ona bakmadan ‘’Sen git hiç yerimden kalkacak modda değilim.’’ Dedi. ‘’Yah, hadi kaldır o poponu ve üstünü değiştir.’’ Xiumin, Luhan’ın telefonunu eline almıştı. Luhan öldürücü bakışlarını ona dikti ‘’Ver telefonumu, gitmek istemiyorum.’’ Dedi ve Xiumin’in elindeki telefonu kapmaya çalıştı. Evin içinde bir koşuşturma başlamıştı.

Luhan tam telefonu yakalayacakken Xiumin’in ayağının takılması yüzünden koltuğa düşmüşlerdi. Yüzleri birbirine gerçekten yakındı. Xiumin’in ayağı acımıştı ama bunu düşünemiyordu sadece Luhan’ın gözlerine bakıp hızlıca nefes alıyordu. Luhan’da telefonu unutmuştu. Aslında Xiumin tam onun tipiydi, yakışıklıydı. Yutkundu. Böyle şeyler düşünmemeliydi, ondan cinsel tercihleri yüzünden nefret eden bir adamdan hoşlanmamalıydı. Xiumin’in öksürmesiyle ikisi de kendine geldi. Luhan’ın Xiumin’in üzerinden kalkmasıyla Xiumin gözlerini kaçırdı ‘’Ben.. üstümü değiştireceğim.’’ Diyerek kıyafet odasına adeta koştu.

Kızardığını hissedebiliyordu. Kesinlikle Luhan onunla dalga geçecekti. Üstüne bir şeyler geçirdi, Luhan onu kapının önünde bekliyordu ‘’Aşağı in hemen geliyorum.’’ Xiumin cüzdanını alıp Luhan’ın dediğini yaptı. Birkaç dakika sonra da Luhan da gelmişti. Luhan arabaya bindi Xiumin onu takip etti. Hayranlığını gizleyemedi ‘’Güzel araba.’’ Dedi. ‘’Biliyorum.’’ Diyerek sırıttı. ‘’Ah keşke ben de kullanabilsem.’’ Diyip dudak büzdü. Luhan onun böyle yaptığında sevimli göründüğünü düşünmeden edemedi ‘’İstersen sen kullan.’’dedi. Xiumin utançla başını eğdi ‘’Ehliyetim var ama araba kullanamıyorum, o ehliyeti nasıl nasıl aldığımı bile bilmiyorum.’’ Luhan buna kıkırdamakla yetindi. ‘’Eğer uslu bir ev arkadaşı olursan sana yardım edebilirim.’’ Deyip göz kırptı. Xiumin heyecanlanmıştı, kendi kendine bunun araba kullanacağı için olduğunu Luhan’ın o sevimli ifadesiyle göz kırptığı için olmadığını söylüyordu. Evet kesinlikle bu yüzdendi.

Bu yüzden olmasını diledi.

SHUT UPWhere stories live. Discover now