Kapüşonlu Kahraman

1.3K 76 4
                                    

2014

Hızlı adımlarla adamlara yaklaştım. Bana malı verdiler. Cebime koydum. Parayı uzattım ama geri çevirdiler. "Karşılığını başka türlü istiyorum." dedi içlerindeki en iri yarı olanı.
Bir şey anlamamıştım. Kaşlarımı çattım. "Nasıl yani? 2 bin dolara anlaşmıştık."
Adam bana yaklaştı. Bir anda kollarımı kavradı ve beni duvara yapıştırdı. Aramızdaki boşluğu kapatırken anlamıştım başıma gelecekleri. Gözlerim doldu. Kollarımı kurtarmaya çalıştım. Gitmek istiyordum. Onlardan kurtulmak istiyordum. Çırpındım. Ona yalvardım. Kahkaha attılar. "Rahat dur tatlım, çok uzun sürmeyecek." dedi iri yarı olan. Gözlerimden yaşlar aktıkça akıyordu. Lanet olsun! Bu yüksek sesli müzik yüzünden kimse duyamaz ki beni. Lanet olsun!
"Kızımı bırak. O benim." Yaşlı gözlerim her ne kadar tam göremese de adamların dört kişi olduklarını gördüm. Sonuncusu nerden çıkmıştı böyle?
Üç adam kahkaha attı. İçlerinden biri "Sende kim oluyorsun?" dedi.
Son gelen adam önce solundakinin sonra sağındakinin boynunu kırdı ve iri yarı olanın karşısına geçti. "Bizzat Şeytan oluyorum man kafa." İri yarı adam önüme yığıldı. Bedeni yere çarpınca tok bir ses çıkarmıştı. Sonradan gelen adama baktım. Elinde o adamın kalbi vardı. Kalbi arkasına fırlattı. Ceketinin cebinden bir mendil çıkardı ve elini temizledikten sonra mendili yere attı. Kocaman kasları vardı. Geniş omuzları ve yürüyüşü ona gizem katıyordu. Yüzünü göremiyordum, bir kapüşon ile yüzünü kapatmıştı. "Genç ve güzel Caroline, burnunu neden böyle kötü işlere sokuyorsun?" Adamı tanımıyordum. Adamın beni nerden tanıdığını bilmiyordum. Tek bildiğim bu güzel sesine karşılık vermek istediğimdi.
Gözyaşlarımı ellerimle yok ettim. "Ben kötü biriyim." diye neredeyse fısıldadım.
Bir kahkaha attı. Güzel boynunu bana sergiledi. "Sen bu Dünya'daki en masum kızsın Caroline." dedi cebimden paketi alırken. Kapüşonunu çıkardı. Laciverte yakın gözlerini gözlerime sabitledi ve "Şimdi buradan git. Partiye dön. Beni unut. Olanları unut. Bir daha asla eroin kullanmanı istemiyorum."
Ayaklarım hareket ederken etrafa bakındım. Buraya nasıl gelmiştim? Kimse yoktu. En son partide dans ettiğimi hatırlıyordum. Çok tuhaf.
Kampüsteki partiye dönünce Stefan yanıma geldi. "Nerelerdeydin?" diyerek bana sarıldı.
"Şey, benim odadan bir şey almam gerekti." diye yalan söyledim. Nerede olduğumu ben bile bilmiyordum, ya da orada ne yaptığımı.

Hiding My Heart (Klaroline)Where stories live. Discover now