Endelig

114 4 2
                                    

Clara's synsvinkel

I dag skal vi endelig hjem. Det havde virkelig været hyggeligt, men jeg glæde mig til at komme hjem. Vi var på vej ud til lufthavnen. Marcus, Martinus og jeg sad omme på bagsædet og hørte musik. Vi sang alle sammen. De sang godt, og jeg synger dårligt. Altså virkelig dårligt! De sad og grinede af mig nogle gange, men det var fin nok.

Vi sad i flyet, og vi skulle flyve i 15-16 timer. Jeg var ret træt. Vi sad og så en eller anden underlig film. Jeg tog et tæppe på, og hev mine ben op på sædet. Midt i filmen faldt jeg i søvn. Jeg lå på mit eget sæde. Pludselig kunne jeg mærke noget rykke sig. Det var armlæne på Marcus side. Jeg sad stille. Pludselig var der noget det rørte mig. Mit hoved ramte hans skulder, og han tog min hånd. Han er virkelig sød, og det er Martinus også, men jeg har bare nogle føleser for Mac som jeg ikke har får Tinus. Det gik op for mig at jeg virkelig kunne lide ham,da han kyssede mig på klippen. Jeg lå på hans skulder. Der var noget der prikkede min på skulderen. Det var Kjell Erik. "Clara. Din mor,James og din lillebror er taget til Danmark. Så du bliver nød til at blive hos os" sagde han. Jeg havde lige glædet mig til at se min mor igen. Jeg nikkede bare. Marcus var også vågnet. Jeg lagde hoved tilbage, men han lagde det ned på hans skulder, og tog min hånd. Jeg kunne ikke falde i søvn. Jeg rejste mig op, og kiggede hen på Emma. Hun kunne heller ikke sove. "Vil du side hos mig" spurgte jeg. Hun rejste sig op, og kom hen til mig. Hun gik over Marcus ben, og satte sig på mig skød. Jeg tog min mobil frem, og vi sad og kiggede på sjove videoer og billeder og drengene. Vi sad og grinede. Kjell Erik kigge op over sædet for at se hvad vil lavede. Han grinede for det var ret sjovt. Emma faldt i søvn på min skød. Jeg lagde mine ben over til Marcus. Han sov ikke helt, for han tog dem og lagde dem på hans ben. Han tog sit tæppe, og lagde det op på mine ben. Jeg tog min hånd for ae hans kind.

Flyet landede og vi var i Norge. Vi vågnede alle sammen. Emma sad stadig hos mig, og mine ben var stadig ved Marcus. Vi tog vores tasker og gik ud af flyet. Jeg gik med Emma i hånden. Hun er ligesom den lillesøster jeg aldrig fik, men beder. Vi kan lave alt sammen, og man kan fortælle hende alt. Vi stod og ventede på vores kufferter. De kom lige efter hinanden. Vi gik ud, og der holdt bilen. Vi satte os ind i bilen. Marcus faldt i søvn på min skulder. Emma, Martinus og jeg sad og så Netflix. Vi så Barbie, for det ville Emma gerne se. Det var faktisk meget sjov. Vi sad alle sammen og grinede

Vi var lige kommet hjem. Jeg gik hurtigt over til mig selv for at ligge mine ting. Marcus gik med. "Har det været en god nok tur" spurgte han. "Ja det var mega hyggeligt" sagde jeg. Jeg satte mig på sengen ved siden af ham. Han tog fat rundt om mig, og hev mig op på hans skød. Jeg lagde mit hoved på hans. Han kiggede mig i øjnene. " Øhhh jeg kan så godt lide dig. Ved du godt hvor svært det er ikke at kysse dig" sagde han. Jeg grinede. "Marcus. Jeg kan også godt lide dig. Men vi kan jo ikke, hvad med dine fans. De vil ikke kunne lide det" sagde jeg. Vi sad bare og kiggede på hinanden. Han har sådan nogle pæne øjne, og han er bare så mega lækker. Jeg kan så godt lide ham. Jeg kyssede ham på panden, og gav ham et kram. Jeg gik hen og hentede den hoodie jeg havde lånt af ham. Jeg rakte den til ham, for at give ham den tilbage. "Du må gerne beholdedem" sagde han. "Tak" sagde jeg. Den duftede af ham. Jeg hev ham op fra min seng. Da jeg skulle tage min hånd til mig holdt han fast. Vi gik over til ham.

Det var blevet aften. Marcus og jeg sad og så film på Netflix. Jeg nåde ikke at se den færdig for jeg faldt i søvn. Jeg drømte om alle de ting der var sket, og hvor fedt der havde været. Jeg havde jo næsten fået en kæreste, men det er nok bedre vi bare er venner. For fansene.

SpotlightWhere stories live. Discover now