Pakke ud dag

131 7 3
                                    

Jeg havde fået lov til at sove hjemme hos Mac og Tinus, for jeg orkede ikke pakke mine ting ud. Det var rigtig hyggeligt. Da vi vågnede var der en arm rundt om mig. Marcus arm. Jeg vendte mig om og kiggede ham direkte i øjnene. "Ligger du og kigger på mig i mens jeg sover?" spurgte jeg. han grinte bare. Vi lå der lidt. "Vil du hjælpe mig med at ordne mit værelse i dag?" spurgte jeg ham. Han nikkede "Kan vi også spøger Martinus, han skal ikke lave noget i dag?" sagde han. "Slevfølgelig. Det bliver hyggeligt" sagde jeg og smilede. Vi gik op og spiste noget morgenmad og tog tøj på. Da vi var færdige gik vi alle over til mig. "Vi har vindue lige overfor hindanden!" sagde Marcus. Jeg smilede til ham og gav ham et kram. Det stod allerede min seng og min komode oppe på mit værelse. Der stod 5 flyttekasser. Jeg begyndte at pakke ud, men drengene stod bare og kiggede, det var helt okay. 

Marcus synsvinkel 

Vi stod bare og kiggede på Clara. Men vi havde en overraskelse til hende. "Shit!" sagde jeg "Jeg har glemt min mobil der hjemme". Jeg havde den godt nok i lommen. "Tinus går du lige med og hjælper med at finde den?". Tinus nikkede bare. Vi gik. Jeg ved ikke om hun blev ked af det men hun skulle nok blive glad for den gave vi har til hende. Da kom hjem gik vi ind på Emmas værelse, for vi havde lagt den der inde så hun ikke fandt den. Vi havde fået noget nyt fodboldtøj til hende. hun havde jo spillet på et elite hold i Danmark, nu skulle hun starte i vores klub. Vi havde også købt nogle små forskellige ting til hendens værelse, og en Jane Kønig halskede med to M'er og et C i midten. Vi gik over til hende igen. Jeg kunne se hun var ked af det fordi vi gik, så jeg gik hen til hende og gav hende et kram. "Vi har noget til dig" sagde jeg til hende. Hun kiggede hen på Tinus der stod med alle poserne. " Det det er alt for meget" sagde Clara, med tåre i øjnene, "Det er ikke engang min fødselsdag eller noget". "Altså det har lige været din fødselsdag, og så er du flyttet ind her, og det er vi begge rigtig glade for" sagde jeg til hende. 

Clara's synsvinkel

Jeg sad og åbnede alle poserne med gaver i. De havde virkelig købt nogle virkelig fine ting til mig. Jeg elsker virkelig det fodbold tøj, de havde fået fra klubben. Men den ting jeg er gladest for er helt klart den halskæde men alle vores forbogstaver i. Den var virkelig flot. Da jeg havde åbnet det hele havde jeg tåre i øjnene. Som du nok kan forstå er jeg en meget følsom person. Jeg var virkelig glad. Jeg rejste mig op, og gik hen til Martinus som lå på sengen. Jeg lagde mig  ved siden af ham og gav ham et kram. Han tog fat i mig jeg kunne næsten ikke få vejret, og han begyndte at kilde mig. Da han var færdig, gik jeg hen til Marcus "Tak" hviskede jeg til ham. "Alt for dig" sagde han. Han klemte mig lidt hårde ind mod ham. Jeg kunne mærke hans hjerte banke. Jeg hørte en mobil tage et biled. Jeg vendte mig om og kiggede over på Tinus. "Hvad laver du Tinus" sagde Mac. "Rolig, jeg ligger det ud på min private snap, ikke den offentlige" sagde han. Jeg smilede til ham, og krammede Marcus færdig.                                                                                                         


SpotlightWhere stories live. Discover now