Dagene inden koncerten

464 9 1
                                    

Hej jeg heder Clara. Jeg er 13 år (snart 14)og er mega MM'er. Nu har du lært lidt om mig lad os komme i gang med historien
Der er 5 dage til koncerten i Royal Arena, og jeg glæder mig mega meget! Ida og jeg (Ida er en af mine bedste veninder) har aftalt vi skal sove sammen dagen inden, og tage ind i luftenhaven sammen. Det bliver mega hyggeligt. Jeg glæder mig til at komme ind til koncerten, for der skal jeg møde Amanda hun er min bedste internet veninde. Men i dag har bare været en helt almindelig mandag. Hård og kedelig. Jeg går forresten i 7. Klasse. Vi fik blad blandet klasser i 6. Jeg kom i nødre klassen. Men heldig vis kom Ida også med. Men jeg er mega spædt på koncerten, og er sikker på det blive mega fedt. Jeg har hørt fra nogle de sender et spotlight rundt i salen under bae, men jeg fandt aldrig ud af hvad der skete?

Tirsdag
Da jeg vågnede fik jeg en besked fra skolen, om jeg først skulle møde klokken 10:00, fordi vores lære var syg. Jeg blev ret glad, for jeg kunne både sove længe og side med min computer og se Marcus og Martins. Da klokken var 09:00 skrev Ida til mig.

Samtale mellem mig og Ida:
Ida: Hvor er du??
Clara: Der hjemme hvorfor?
Ida: skynd dig over på skolen NUU!!!!
Clara: Ok kommer så hurtigt jeg kan!
Samtale slut

Jeg skyndte mig over på skolen, heldigvis bor jeg ret tæt på. Da jeg kom over på skolen holdt der en bil. Eller der var to. Jeg nåede ikke over og kigge på bilerne før Ida kom og tog fat i mig.
( I:Ida C:Clara )
C: Hvad laver du! Jeg skulle jo lige se bilerne!
I: Jamen, kom nu bare med mig!

Vi gik hen til vores klasse, og der inde var der to drenge, en pige, en mor og en far. Da vendte sig om gemte vi os. "Lignede det ikke lidt Marcus og Martinus?" Spurgte jeg Ida om. "Drøm videre Clara, hvorfor skulle de lige komme på vores skole? Det kan umuligt være dem!"

SpotlightWhere stories live. Discover now