Hvad er det du vil

146 7 1
                                    

Jeg gik ud og åbnede for døren, begge drenge stod lige bagved mig . "OLIVER! HVAD LAVER DU HER!!!" råbte jeg. Jeg var så tæt på bare at smække døren lige i hans ansigt, men Marcus stoppede mig "Vi bliver nød til at tale med ham" hviskede han i mit øre. "Må jeg komme ind" spurgte han om. Vi gik alle til side så han kunne komme ind. "Skal jeg snakke med ham" spurgte jeg Marcus "Jeg har ikke lyst". "Clara du bliver nød til at få det her klaret inden du flytter til Norge. 

Oliver's synsvinkel 

"Hvem er dine to små venner, Clara" spurgte jeg hende om. "Oliver hvad er det du vil hvorfor kommer du her hen" sagde hun, lidt surt men sådan er hun altid. "Jo ser du jeg ville spøger om du ville" inden jeg nåede at gøre mit sætning færdig afbrød hun mig.  "Nej Oliver jeg vil ikke være din kæreste, jeg vil slet ikke have noget med dig at gøre" sagde hun bare surt. Jeg sad bare og kiggede på hende. Ham med det lange hår, han sad med sin hånd henne ved Clara imens jeg sad og stirede på dem. Jeg bukkede mig ned for at se hvad de lavede. 

Marcus synsvinkel

"Når Clara nu ved jeg hvorfor du ikke vil være kærester med mig. Du har jo en lille grim kæreste lige der" sagde Oliver og pegede på mig. Jeg rejste mig op og gik over til ham. "Det er sidste gang du siger det der. Du skal ikke komme tilbage. ALDRIG!!" jeg blev nød til at råbe af ham. Jeg tog fat i hans arm. Godt nok er han et år ældre end mig men man skal ikke undervurdere mig når jeg bliver sur. Jeg smed ham ud og lukkede døren efter mig. Clara kom løbene over til mig og gav mig et stor kram. "Tak" sagde hun. Vi gik op på hendes værelse og hyggede os. Lidt senere kom hendes mor hjem, men det gjorde ikke noget. Hun er rigtig sød. 

SpotlightWhere stories live. Discover now