Farvel :((

151 7 1
                                    

Clara's synsvinkel

Vi sad oppe på mit værelse, og klokken var ved at være 13:00, drengene skulle snart hjem. Det gjorde mig trist at tænke på. "Vil i ikke hjælpe mig med at pakke ned?" spurgte jeg dem. De nikkede begge to. Min mor havde været ude og hente flytte kasser inden hun kom hjem. "Vi skal bare pakke de små ting som mine plakater og sådan noget" sagde jeg. Vi havde det virkelig sjovt ind til det ringede på døren. Klokken var 14:00. Jeg kiggede på dem."Vi behøver ikke gå der ned i nu bare rolig" sagde Marcus. Han kom hen til mig og gav mig et kram. Det var det bedste kram jeg har fået. Jeg kunne høre min mor og Kjell Erik snakke der nede. "Drenge" kunne jeg høre en stemme råbe. "I må nok hellere gå der ned" sagde jeg. "2 sekunder far" råbte Martinus. Jeg gik hen til Martinus og gav ham et kram, "Vi ses Tinus<3" sagde jeg til ham. "Vi ses, nye bedste ven<3" sagde han til mig. Jeg smile, det var ret sødt. Jeg stod foran Marcus, en tåre trillede ned af min kind. Han tørrede den væk. Vi stod og kiggede. Jeg gik tættere på ham og gav ham et kram. "Jeg kommer til at savne dig, Clara" sagde han til mig. "Jeg kommer også til at savne dig Mac" svarede jeg og lagde mit hoved på hans bryst, det var helt varmt. "Jeg elsker dig" sagde han. "Jeg elsker også dig" sagde jeg. "Vi ses jo nok snart, eller det håber jeg i hvert fald!" sagde han til mig. "Du kan altid skrive husk det!" hviskede jeg. Jeg begyndte at græde, selv om vi kun havde kendt hindanden i 1 dag. På en dag havde var vi blevet virkelig tætte. Vi gik nedenunder til deres far. De gik ud til deres bil. Jeg vinkede til dem, og de vinkede tilbage. Da de var kørt løb jeg op på mit værelse. Jeg kigged ned i flyttekasserne. Jeg åbnede den ene og der var en seddel i den. På sedlen stod der:

Hey Clara <3

God tur til Norge. Vi håber du skal flytte til Trofors, for der er et hus der lige er blevet købt og de skal snart flytte ind. Vi ses snart.

Kærlig hilsen Mac og Tinus

Jeg blev virkelig glad jeg læste den. Jeg lagde den ved siden af min seng så jeg kunne læse den lige når jeg havde lyst. Jeg lagde mig til at sov. Jeg sov ikke godt men sov.

SpotlightWhere stories live. Discover now