5. Díl-Byla to chyba...

241 14 3
                                    

Uběhly asi dva týdny. V tuto dobu jsem přestala vnímat čas, kdyby mi jenom Harry každou chvíli nepsal. 

Chtěla jsem jet domů. Stýskalo se mi, hrozně moc. Hazza byl strašně nadšenej, když jsem mu oznámila že zítra jedu domů a překvapivě pro mě chtěl přijet...

Slyšela jsem zvuk brzdícího auta. Vykoukla jsem z okna, no to auto bych poznala kdekoliv. Liam. To mě dost překvapilo. Babča doma nebyla, takže jsem byla nucena za ním jít. Ikdyž musím uznat, že se mi po něm stýskalo. Otevřela jsem dveře a s tvrdým výrazem mu vyšla naproti. Neby zrovna veselej. "Vrať se" zašeptal. Čekala jsem na vysvětlení. "Se Sophiou je konec" sklopil pohled. "Liame, to jsem nechtěla" obejmula jsem ho. Usmál se. "Vrať se semnou" znovu začal. "To jsem taky tak otravná jak ty?" zasmála jsem se. "Ty seš horší" odvětil. Sakra. "S babičkou mě je fajn" zasmála jsem se znovu. No je pravda že jsem ju alespoň trochu ráda viděla. A i ona mě. Liam nahodil pohled "deláš si ze mě prdeel?" a já držela smích. "Tak jedem" mávl. Sbalila jsem si těch pár věcí nastoupila za ním do auta. Bábi jsem nechala vzkaz a bylo to. Jela jsem s Liamem domů. Pak kdo se tady chová jak děcko. Celou cestu jsme se ze srandy hádali úplně o všem. Řekla bych, že jsem ještě nikdy tak nazasmála. 

Doma jsem hned šla za Harrym. Seděl na posteli a hned jak mě uslyšel vstal a obejmul mě. "Já bych chtěla ještě zít" zašeptala jsem, když jsem z jeho pevného sevření už nemohla dýchat. "Promiň" pustil mě.  Postavila jsem se na špičky a natáhla se pro polibek. Ozvalo se ťukání na dveře. Odtáhla jsem se od Harryho a sledovala jak se pootevřeli dveře. Do pokoje vkročil Loui. "Jenom jsem se chtěl zeptat-jdete takky do kina? Teda jak asi si toho budete chtít hodně "říct", ale.."nad říct udělal uvozovky. Přihmouřila jsem oči. Harry se nadechl, aby něco řekla ale předběhla jsem ho. "Jdeme" rozhodla jsem. "Fajn" usmál se a odešel. "No ale jdeme hned tak ne že si tady něco rozděláte" strčil hlavu do dveří. "Vypadni" zavrčel Harry. Podívala jsem se na něj ale usmíval se. Louis zakoulel očima a odešel. Hodila jsem na sebe legíny, tričko, jemně se namalovala a mohli jsme jít. Harry čekal na schodech v uplých džínech. Jako stvořen pro hřích. 

Byli jsme na nějakým hororu. Teda jako fakt jsem se bála a každou chvíli jsem drtila Harrymu ruku. Liam-sedící vedle mě- nevypadal že by koukal na film. Pohled měl sklopený k zemi. Vážně si myslel, že si toho nikdo nevšimne? "Bráško" zašeptala jsem a položila mu ruku na rameno. Otočil se na mě a usmál se. 

Po filmu kluci ještě chtěli někam do baru. Byla jsem unavená a společně s Perrie, Eleanor a Liamem jsme nechtěli. Nakonec Zayn přeběhl na naši stranu a my je přehlasovali. 

Doma jsem si dala sprchu a šla spát. 

Ráno doma nikdo nebyl jenom Zayn. Seděla jsem na posteli, když Zayn zaklepal na dveře. "Můžu?"  usmál se. "Jasné" přikývla jsem. Sedl si vedle mě na postel a jenom tak jsme kecali a smáli se. Najednou se Zayn zarazil. Podíval se mi do očí a nečekaně políbil. Vždycky jsem si myslela že Zayn je tvrďák, ale dokáže být jemný. Hned po mém uvažování jsem ho od sebe odstrčila. "Zayne, ne" podívala jsem se jinam. "Nikdo se to nedozví" chytl m za bradu a znovu mě políbil. Nebyla v tom láska, jenom chtíč. Tentokrát jsem se mu poddala. Přetáhl mi tričko přes hlavu a hned za ním i podprsenku. Pořád jsem si nebyla jistá. Jedna půlka mi říkala:"Notak, Zayn je úžasnej, s ním si užiješ". Ta druhá mi opakovala jenom Harryho jméno.  "Zayne, já..." "Jenom mezi námi" zopakoval. Svlíkl si tričko i s kalhotama. Jemně mi líbal celé tělo a šel níž a níž až se dostal ke kalhotkám. Pomalu mi je sundal. Jazykem mi kmital tam dole. Vzdychala jsem, když on-těsně před mým vrcholem- přestal. Postavil se a já si před něj klekla a sundala mu boxerky. Jeho velkej ´kamarád´ už stál v pozoru. Vzala jsem ho do rukou a pohybovala sem, tam, sem, tam... Vzdychal a zakláněl hlavu a já těsně před jeho vrcholem jsem přestala. Neváhal a hodil mě na postel. Lehl si na mě a začal do mě pomalu vnikat. Čekala jsem alespoň nějakou bolest, protože jedinej s kým jsem kdy spala byl Harry. Jenže Zayn byl opatrný. Přirážel nejprve pomalu, ale přidával. Naše vzdychy se ozývaly po celém domě, až jsme zároveň vyvrcholili. Lehl si vedle mě a rozdýchával  to, stejně jako já. "Nezávazně" připomenula jsem.  Usmál se, když jsem uslyšela brzdy auta. "Zayne" upozornila jsem a hned se začala oblékat. Udělal to samé. Seběhli jsme schody a sedli si k televizi, zrovna když se otevřeli dveře. Dovnitř vpadl Harry a hned za ním Niall. Hazza neváhal a hned mě políbil. Nenápadně jsem koukla na Zayna. Nic na něm nebylo poznat, tak se mi trochu ulevilo. Harry s Niallem s námi potom dokoukali film, který jsem já však nevnímala. Přemýšlela jsem nad tím, co jsem udělala a proč jsem to udělala. Zayn je můj kamarád a tohle byl jen úlet. Harryho miluju a kdyby se o tom dozvěděl, ranilo by ho to. To nechci. 

Společně jsme šli na oběd. Po celou tu dobu jsem mlčela, zatímco Zayn se bavil, jakoby se nic nestalo. Harry se na mě otočil. "Co se děje?" zašeptal, tak že jsem to mohla slyšet jenom já. "Nic" pokusila jsem se o úsměv. No, moc mi to nešlo. Podívala jsem se mu do očí-do těch jeho zelených očí plných lásky a důvěry-a udělalo se mi nevolno. Zayn to zpozoroval a na něco se Harolda zeptal. "Díky" naznačila jsem němě, když se na mě podíval. Jemně přikývl. Donesli nám jídlo, a Niall se do něj hned pustil. Já jsem neměla vůbec hlad. No hlad možná ale chuť ne. Hnusila jsem se sama sobě. Když kluci dojedli, jeli domů. Chtěla jsem se vyhnout Harrymu a kam jinam jít, než na hřbitov. Strávila jsem tam celé odpoledne. Bylo dusno a horko, takže jsem se nedivila, když začalo hřmět. Rychle jsem se zvedla a šla domů. Doufala jsem, že se Harrymu nějak vyhnu. Došla jsem domů a lehla si do postele. Alespoň před ním můžu dělat, že spím...

Tak další díl je na světě :D koonečně. Ráda bych slyšela váš názor na to 

Jinak snad se líbí ;P

Half a HeartKde žijí příběhy. Začni objevovat