12. díl - plány na týden

138 7 2
                                    

Ráno mě probudí hluk v kuchyni. Vystartuju z postele když si uvědomím, že u mě zůstal Harry. V svém sexy pyžámmku se přesunu do kuchyně a spatřím ho, jak se vrtá v ledničče. Odkašlu si a zasměju se když se lekne. Bože vypadá tak úchvatně i po ránu. Rozcuchané vlásky mu trčí okolo hlavy a i tak to vypadá úžasně. Jen ty kruhy pod očima...

"Ahoj" usměje se na mě a zavře ledničku.

"Dobré ráno" jdu k ledničče....tedy vlastně k němu. "našel jsi tam něco ?" otevřu ji.

"Moc toho tam nemáš" zasměje se ale já uvidím že to není pravda protože lednička je totálně plná. Rozmazlenec. 

"Palačinky budou stačit ? " trocha ironie. Ale on se jen usměje a přikývne. 

Po skvělé snídani - palačinky s nutelou a Harryho skvělým kakaem- jsme se rozloučili. Osaměla jsem ale po tak úžasném ránu mi to ani moc nevadilo. Rozhodla jsem sse že mi procházka prospěje. 

Šla jsem parkem a mezi těmi všemi páry jsme se cítila..blbě. Všude okolo bylo živo. Byly tam rodiny s dětmi a se psy, starší páry ale i teenageři. Prostě letní den....

"Pojeeeeď" nabádal mě Luke, abych s ním odjela do Sydney. Kdyby se to dozvěděl Liam neschvaloval by to. Sama nevím jestli se mi tam chtělo jet. Je to tak daleko a navíc být celý týden s Lukovou rodinou...připadala bych si otravně. "Prosím!" prosí asi už po 100..

"Luku nemůžu..Liam by mi to nedovolil" 

"Jsi přece dospělá" ohradil se. To byla pravda. Jenže po tom co mi řekl že tam nebude Jack ani Ben-jeho sourozenci- ale jen jeho rodiče nechtělo se mi ještě víc. Lukovu mámu mám vážně ráda a asi i ona mě-po tom co jsme se viděli, když přijeli za Lukem a já byla náhodou u něj-, ale jeho tátovi asi nějak nesedím. Nevím já se ho možná trochu bojím. Když to nakonec vzdá a smtně odejde mám tochu výčitky, ale co už ono ho to přejde. 

Dojdů domů a ,ikdyž nevím jak, v bytě čeká Liam.

"Bože! Víš jak jsem se lekla ?! " zaječím na něj a oon se zasměje. Je to cvok. 

"promíííň" zasměje se a obejme mě. No, já jeho ne. "Ale notáák" odtáhne se.. "snad na mě nebudeš naštvanááá" a nahodá ten jeho cute výraz.

"Naštvaná nebudu..jsem nasraná! Jak jses sem vlastně dostal ?"

"No..víš.."

"CO?!" 

"Nechal jsem si udělat podle tvýho klíče taky jeden.." mluví pomalu-u Liama nezvyklé .

"COže ?! Ty maniaku!" zaječím a on se zasměje.  "Dej ho sem" nastavím ruku a on ustoupí. "Liame dělej nebudu to říkat dvarát, nebudeš mít klíč od mýho bytu" mluvím vážně a tak mi ho dá. Bože jak tohle mohl udělat už nejsem malý dítě. Pochopila bych kdyby mě třeba někdo sledoval ale udělat si klíč od mýho bytu jen tak ?! Kontrolní maniak! 

"Slyšel jsem žes odmítla Luka" zahuhlá.

"Co ? " zamrkám.

"Pozval tě k sobě a tys řekla ne"

"Stejně bys mi to neschválil..."

"To ne..vlastně proto tu jsem..teda ne kvůli Lukovi ale příštímu týdnu.."

"Co máš za plán?" zasměju se.

"Pamatuješ na tu chatu rodičů ? A na tu vedle ?" 

"No jasně..pojedeem tam ? " zaraduju se už jen proto že kousek od chaty je jezero a okolo je jen les. 

"Jo..no a Harry koupil tu vedle"

Na to vyvalím oči. Dvě chatky vedle sebe a v okruhu 2 kilometrů žádná jiná. 

"Teda doufám že pojedeš" upře na mě pohled.

"Že se ptáš!" raduju se jako malá. Miluju to tam.

"Dobře sbal se a v neděli tě vyzvednem" vtiskne mi pusu na tvář a chystá se odejít.

"Počkej Lee" jdu za ním. Udělá otočku jak baleťák a já se zasměju. "Kdo všechno jede ? "

"Já, Soph, Loui, El ale ta tam  přijede až v úterý, pak Zayn, Hazz a Niall" vypadá jako když počítá těžkou rovnici jak se zamyslel. Pousměju se.

"Pa v něděli" usměje se Paynovským úsměvem a odejde.

Ikdyž je teprve pátek začnu se balit. Naštěstí jsem s tím začala včas tak jsem zjistila že mi spousta věcí chybí a budu muset na nákupy.  Zaváhala jsem s mobilem v ruce a nakonec zavolala Soph...

Domů dojdu až v 22 hodin. Páni celej den nakupovat..a kam to vůbec dám ?! Mám vůbec tak velkou skříň?! Potřebuju odpočinek. Vstanu a jdu do koupelny. Napustím si vanu s hromadou pěny a vlezu do ní. Tiše vydechnu a užívám si ten pocit. Ticho rozruší pípnutí mobil. Vezmu ho a kouknu na sms od.. Harryho. Zítra se chce kvůli něčemu sejít. Fajn no. Odepíšu mu a zase se uvelebím.  Asi po půl hoďce vylezu z vany a převleču se do pyžámka. Hnedd jak si lehnu tak vyčerpáním usnu.

Ráno mě probudí zvuk budíku. Kruci ! Mám chuť s ním třísknout. No když už jsem vzhůru tak spát nepůjdu. Udělám si kafe a dobalím se na chatu. Na oběd si objednám jen pizzu a koukám na telku.

Tak o půl paté zazvoní zvonek. Letím otevřít a ve dveřích překvapivě stojí Hazza.

"Ahoj " usměju se na něj. Je na něm něco jinýho, ale nevím co. Působí na mě...temně.

"Ahoj" ale i ta předvede sexy úsměv. 

Jdeme parkem na zmrzlinu a při tom si povídáme. Připadá mi, že je napjatej..možná nervozní Ne proč by byl nervozní. Sedneme si do kavárny naproti sobě.

"Musím ti něco říct..." začně...

Tak zase další díl po 100 letech :D

Half a HeartWhere stories live. Discover now