Marriage... (1)

316 6 1
                                    

(Y/N) Pov~

Ik kom binnen lopen na een lange dag werken en zet de boodschappen tassen in de gang neer. Ik doe mijn jas en schoenen uit en loop naar de woonkamer. Ik hoor gepraat dus ik stop even en luister naar het gesprek.

"Niall, mate, are you excited to marry (Y/N)?" Hoor ik Liam vragen. Het blijft stil en ik slik. "I don't know anymore bro..." Hoor ik hem mompelen. De tranen ontstaan in mijn ogen.

"Wat? Waarom?" Hoor ik Harry vragen. "Gewoon... Ze is overal waar ik ben en ze zeurt de hele tijd. Bijvoorbeeld gisteren, toen zat ze op de bank te wachten tot ik thuis kwam. En een paar dagen geleden wou ze ook al geen seks, we hebben al 3 weken geen seks gehad. Ik bedoel als ons huwelijk er zo uit gaat zien en ons leven samen hoeft het van mij niet meer." Zegt Niall

"Niall-" Begint Louis maar ik onderbreek hem door naar binnen te stormen. "Dus je wilt niet meer met me trouwen, hé?" Vraag ik Niall terwijl de tranen over mijn wangen beginnen te stromen. "(Y/N)-" Begint Niall die opstaat om naar me toe te lopen. "No shut up!" Zeg ik bot. "Heb je de jongens ook de rest verteld?! Dat ik bij je ben omdat ik je alleen nog maar 's avonds zie als we gaan slapen. Dat ik zeurde over dat jij ook weleens wat mag doen in het huis, omdat ik moest werken van 6.00 tot 17.00 daarna nog boodschappen moest doen, eten koken, naar het kinderverblijf moest en toen ik thuis kwam het hier een zwijnenstal was die ik nog mocht opruimen en dat ik toen pas om 22.00 klaar was en wou slapen dat jij toen seks wou! Heb je ze dat ook verteld?! Dat ik al geen 4 maanden op de bank heb kunnen zitten om televisie te kijken of iets te lezen. Heb je ze verteld dat ik op je zat te wachten tot 3 uur in de nacht omdat ik bezorgd was want je had om 18.00 al thuis moest zijn en toen je thuis was was je dronken en had je het over ene Jenny en dat gebeurde meer dan 1x per week! Wat bedoel je, je wilt niet meer met mij trouwen?! Als er iemand een reden had om niet met jou te trouwen was ik het wel!" Schreeuw ik huilend. Ik pak mijn verlovingsring en gooi hem in zijn gezicht.

"(Y/N)..." Probeert Niall nog een keer. "Nee fuck off! Ik ben er klaar mee! You are a dirty cheater and you know it! You are a dirty pig and you know it! I hate you!" Schreeuw ik hard. "En denk maar niet dat je jouw kind ook maar 1x te zien krijgt." Maak ik hem duidelijk. Ik kijk hem voor het eerst in zijn ogen aan en zie schok. "Welk kind? Ben je zwanger?" Vraagt hij en ik stort in elkaar. "Get out! Get out!" Schreeuw ik terwijl ik op mijn knieën zak.

Louis rent naar me toe en houdt me vast. "(Y/N), je hebt nooit verteld dat je zwanger bent!" Schreeuwt Niall. "Jawel, toen ik 3 weken aan het over geven was ben ik naar de dokter gegaan en die zei dat ik zwanger was. Ik vertelde het jouw die avond nog en het enige wat je zei was 'Oh ja, leuk.' I should have known better." Huil ik. "Ik had allang bij je weg moeten gaan. Ik ben zo stom en dan te bedenken dat JIJ de bruiloft af wou blazen..." Ik schud mijn hoofd even alsof het allemaal een droom is. Nee, een nachtmerrie.

Harry loopt naar me toe en knielt ook naast me neer en slaat een arm om me heen. "Dat is vreselijk Niall... ik kies (Y/N)'s kant. Wat mij betreft ben je mijn vriend niet meer..." Hij kijkt naar Niall voordat hij wegkijkt en zijn hoofd in mijn nek legt.

Liam kijkt tussen ons beide maar loopt dan naar Niall en klopt hem op zijn schouder. "Het is tijd om te gaan, mate. Pak je spullen." Zegt hij en hij duwt hem een beetje hard naar de trap.

Niall kijkt tussen iedereen en knikt dan. Hij loopt naar boven en ik hoor hem schreeuwen en dan huilen voordat het stil wordt. Hij komt weer naar beneden gelopen met een koffer en een kussen onder zijn arm.

Hij loopt naar mij toe en knielt voor me neer. "I'm not giving up, it might take years but I'm not giving up. You are mine and that baby is mine and I'm going to prove you that I do love you... there's just some shit going on but I'll figure it out don't worry my love." Hij staat weer op en loopt de deur uit.

Ik loop snel naar de deur en schreeuw naar hem als hij net de auto in wil stappen. "I'm not yours, jackass!"

Hij kijkt even naar me en loopt dan snel naar me toe, pakt me bij mijn middel and kust me hard. "You are mine and if you touch an other guy I'll get him killed or his life ruined, don't try me my love." Dan loopt hij weg, stapt in zijn auto en rijdt weg.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 26, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Niall Horan ImagineWhere stories live. Discover now