He's dating your sister...

456 16 0
                                    

(Y/N) Pov~

Niall en Leah hebben nu 3 maanden een relatie. Ze hebben veel ruzie en je denkt niet dat het nog lang stand houdt. Maar je snapt het ook wel met zo'n slet van een zus.

Jij staat in de keuken het eten te maken zoals je altijd doet, als je ze weer ruzie hoort maken in de woonkamer.

"Je bent vreemdgegaan met 5 vrienden van me! Zij waren dronken maar jij niet!" Hoor je Niall schreeuwen. Ah Oh...

"Het spijt me baby. Maak er niet zo'n probleem van..." Hoor je Leah zeuren. "Weet je wat! Het is over! Ik had je zus moeten kiezen! Ik zal eerlijk bekennen dat ik al een tijdje een crush op haar heb maar ik heb er niks mee gedaan want ik HAD wat met jou!" Hoor je Niall zo hard schreeuwen dat de buren het ook horen.

Wacht, wat?! Nee dat kan hij niet zeggen.

Je rent snel naar de woonkamer. "Hij meent het niet Leah! Hij is gewoon boos!" Zeg je zo snel als je kan. "Jij bitch! Hij was mijn vriendje maar niks is ooit goed genoeg voor jou hé!" Schreeuwt ze en ze slaat je hard in je gezicht.

"Leah!" Schreeuwt Niall die jou achter zich wil trekken. "Alsjeblieft Leah! Ik maak allemaal chique voedsel, ik maak het huis beter schoon, ik doe alles wat je me vraagt! Je mag me slaan zoveel als je wilt maar laat me hier nog leven totdat ik ben geslaagd. Dan ga ik weg uit jullie leven alsjeblieft vertel dit niet aan moeder. Ik beloof geen contact met Niall op te nemen!" Smeek je haar.

"Ik ga het tegen mama vertellen en nu vader er niet meer is om je te redden slaat ze tot je eraan gaat! Dacht je nou echt dat we je zouden laten slagen voor school? Zodat je iets van je leven kon maken zonder ons? Nee jij gaat ons geld verdienen, het huishouden doen en alle andere shit en wij slaan je alsnog omdat je gewoon maar een vieze hoer bent." Zegt ze en ze geeft je een stomp in je gezicht.

Niall pakt je dit keer wel vast en drukt je achter hem. "Je mishandeld haar?!" Schreeuwt hij woedend. "En het wordt allemaal makkelijker wanneer ze in het ziekenhuis het rattengif in vader zijn infuus niet vinden en hij overlijd. Niemand die haar kan reden!" Lacht Leah gestoord.

"Nee! Gebruik mij! Doe met me wat je wilt, verkoop me als hoer, vermoord me maar doe papa niks!" Huil je wanhopig en je probeert langs Niall heen te komen maar hij houdt je tegen.

Hij pakt zijn telefoon en begint wat in te toetsen. "Hallo, ziekenhuis (Your/Hospital/Name)? Kunt u goed opletten op meneer (Your/Last/Name) ik heb net een bedreiging gehoord van zijn dochter Leah over rattengif in zijn infuus..... Ja dank u wel.... Ja zal ik doen." Zegt hij en hij hangt op.

"Gaan ze mijn vader geen pijn meer doen?" Vraag je terwijl de tranen over je wangen rollen. "Ze gaan jou ook geen pijn meer doen daar ga ik nu voor zorgen." Zegt hij met zijn beste geruststellende glimlach terwijl hij een beetje bloed onder jouw neus wegveegt.

Je veegt zelf ook nog een beetje weg maar laat het daarbij. "Hallo... Politie... Een vriendin wordt mishandeld door haar zus en moeder die haar vader hebben vergiftigt waardoor hij nu in het ziekenhuis ligt en hem daar rattengif door zijn infuus wouden toedienen... Ja ik heb het ziekenhuis ingelicht.... Ja zij is nu gewond... Nee geen ambulance nodig, denk ik.... Ik zal het vragen..." Zegt Niall en hij draait zich om naar jou.

"Denk je dat je een ambulance nodig hebt?" Vraagt hij bezorgd. Je schudt snel je hoofd. Niall praat nog wat en hangt dan op. "Ze gaan je hier weghalen maar ik kan je niet verzekeren dat je zus en moeder worden opgepakt." Fluistert hij geruststellend.

"Ze halen me hier weg? Maar dan kan ik niet voor papa zorgen als hij uit het ziekenhuis komt en ik heb niet genoeg geld voor school en waar ga ik dan heen?" Ratel je door. "Uhm... Je kan bij mij komen wonen... Ik weet dat het raar is maar ik ben 22 dus ik zou de voogdij over jou kunnen nemen...?" Stelt Niall voor. "E-en mijn vader?" Vraag je een beetje geschokt. "Die zou ook bij mij in huis kunnen komen alleen..." Begint hij aarzelend.

"Wat?" Vraag je meteen. "Ik denk dat je dan naar een andere school moet want ik woon een stuk verder weg..." Maakt hij zijn verhaal af. "Ja! Alsjeblieft!" Smeek je hem bijna.

Op deze school zit jouw zus ook en die zorgt ervoor dat jij heel erg gepest wordt.

"Wat?" Vraagt hij een beetje verbaasd. Voor je iets kan zeggen vliegt Leah naar je toe. "Door jou ben ik alles kwijt! Mijn vriendje, huis, school en mijn moeder!" Schreeuwt ze terwijl ze je in jouw gezicht slaat. Niall trekt haar zo snel als hij kan van je af maar het is niet snel genoeg en je valt flauw....

Niall Horan ImagineWhere stories live. Discover now