Since day one...

807 20 2
                                    

Pov (Y/N)~

((Y/N)= Your Name)

Jij en Niall zijn al beste vrienden sinds de brugklas en doen bijna alles samen.

Op zaterdag is het altijd filmavond en zoals gewoonlijk zit je te wachten voor Niall om te komen. Je hebt zijn favoriete eten en zijn favoriete film. Alles moet perfect zijn want vanavond na 5 jaar ga je eindelijk je gevoelens voor hem bekennen.

Na een half uur is hij er nog niet en je begint je zorgen te maken. Je text hem om te vragen waar hij is.

Na weer een half uur is hij er nog steeds niet en heeft hij ook niet gereageerd. Je besluit hem te bellen maar hij gaat gelijk naar voicemail... Ouch... Je bent weg geklikt maar er is ook nog de kans dat hij in de auto zit of zijn telefoon uit is.

Je kijkt op alle sociaal media van hem voor maar een hint. Na een uur komt er iets op snapchat. Het is een selfie van Taylor met eronder. Best boyfriend ever xxx

Je bent gedumpt...

Je rent huilend naar je kamer en laat je op je bed vallen. Je dacht dat vandaag alles zou veranderen...

*****

Volgende dag.

Je bent de hele week alleen thuis dus je ouders zullen je niet storen maar je wilt eigenlijk ook wel dat je moeder er is om je te troosten.

Er wordt op de deur geklopt en je wil opengaan doen maar bedenkt je dan en je kijkt eerst door het kijkgaatje om Niall te zien. Je loopt gelijk naar achter.

"(Y/N)? Ik weet dat je daar bent." Hoor je hem zeggen. Je besluit hem te negeren en je loopt naar de woonkamer waar alles nog staat van gisteren.

Dit keer bonkt hij op de deur. Je schrikt waardoor je een gilletje slaakt en tegen de tafel aanstoot waar de bak popcorn van afvalt.

"Ik weet dat je daar bent (Y/N)! Let me in!" Schreeuwt Niall nu. "Nee!" Schreeuw je terug. "Oh kom op! Is dit omdat ik er gisteren niet was?! Alsjeblieft zeg! Grow up!" Schreeuwt hij hard.

Je begint te huilen als je realiseert dat Niall nooit van je zou houden zoals jij van hem houdt.

"(Y/N)? Niet huilen! I'm sorry, I didn't mean it! Don't cry, baby." Hoor je hem wanhopig zeggen door de deur. Je hoort wat geschuifel en dan hoor je de deur van het slot gaan. De reserve sleutel tussen de bloemen...

De deur gaat open maar je rent er snel naar toe om hem weer dicht te doen. "Ga weg, Niall!" Zeg jij en je probeert hem weer de deur uit te duwen maar hij is sterker en gooit je over zijn schouder.

"Niall! Zet me neer!" Schreeuw je en je slaat op zijn rug. "Nee (Y/N), we moeten pra- Heb jij dit gedaan?" Vraagt hij als hij de woonkamer inloopt. "Ja, nou zet me neer en ga weg!" Zeg je nog steeds een beetje schreeuwend.

Niall gaat op de bank zitten en laat je een beetje afzakken zodat je op zijn schoot zit. Je probeert weg te gaan maar hij houdt je stevig vast.

"(Y/N)?" Fluistert hij als je gestopt bent met wiebelen. Je mompelt wat maar het komt op een ja neer.

"Ik heb je niet gedumpt, weet je... Taylor had mijn telefoon nog nadat ik haar bijles had gegeven en die ging ik halen maar ze wou hem niet teruggeven. Ze was op mijn snapchat geweest en in mijn contacten en ze heeft jou geblokkeerd... Ik weet wat ik net zei maar ik ben nogal gefrustreerd want ik wou je gisteravond iets belangrijks vertellen maar daar had ik nu geen kans meer voor..." Mompelt hij en hij kust je voorhoofd als je je hoofd tegen zijn nek aanleg.

"Ik wou je ook wat vertellen en daarom was ik zo boos." Mompel je. "Ga je het me nog vertellen?" Vraag je dan en je kijkt omhoog. "U-uh j-ja... M-misschien kan ik h-het je b-beter laten z-zien?" Vraagt hij stotterend. Je kijkt hem bezorgt aan en geeft een kusje op zijn wang.

Hij pakt je hoofd vast met beide handen op je wangen. "N-Niall?" Vraag je geschokt als je zijn gezicht dichterbij komt. "Shh." Fluistert hij net voordat jullie lippen elkaar aanraken.

Hij kust je rustig en uiteindelijk als je over de schok heen bent kus je terug en voel je hem glimlachen tegen je lippen.

Je trekt terug en kijkt hem aan. "Dat wou ik ook zeggen." Bloos je waardoor Niall een nog grotere glimlach krijgt. "(Y/N) ik vind je al leuk sinds de eerste dag dat je het klaslokaal inliep. Please, will you be my princess?" Vraagt hij vol hoop. "Yes Niall."

De lach die je toen zag zal je nooit meer vergeten...

Niall Horan Imagineحيث تعيش القصص. اكتشف الآن