He's dating your sister 3...

353 13 0
                                    

(Y/N) Pov~

"Okay mevrouw uw zus wordt veroordeeld voor 2 jaar gevangenis en daarna wordt ze weer vervolgd en daaruit zal blijken of ze naar een mentale instelling moet." Zegt de rechter.

Het is nu 2 maanden verder en in de tussentijd ben je met je ouders bij Niall gaan wonen. Je moeder woont niet bij jullie op het moment omdat ze na alles even opgenomen moest worden voor de stemmen in haar hoofd. Je vader woont wel bij jullie omdat de dokter die vlakbij Niall zit beter is en hij bij jou wou blijven. Je ouders hebben geen voogdij meer over je dat heeft Niall nu totdat je 18 bent, wat je pas bent in 8 maanden.

De rechter zegt dat en je weet niet of je opgelucht moet zijn of verdrietig moet zijn. "M-mag ik nog afscheid nemen van mijn f-familie?" Snikt Leah. De rechter kijkt naar ons en jouw vader knikt terwijl hij je achter zich trekt als bescherming. Leah wordt naar ons gebracht terwijl 2 politieagenten haar vast houden.

"M-mam het spijt me echt voor de dingen die ik je heb aan gedaan. V-vader je verdient het niet wat ik je h-heb aan gedaan e-en dat spijt me. (Y/N) h-het spijt me h-hoe ik jou b-behandelt h-heb  e-en h-het spijt me v-voor het k-kapot m-maken van je jeugd." Eindigt ze terwijl de tranen over haar wangen rollen. "En Niall." Zegt ze zelfverzekerder, Niall lijkt op te schrikken van haar en kijkt haar wantrouwend aan. "Niall you're a piece of shit!" Schreeuwt ze terwijl de mannen haar afvoeren. Niall rolt alleen zijn ogen en pakt zijn telefoon.

"Oh baby." Fluisteren je vader en moeder tegelijk terwijl ze jou in hun armen nemen. Ze geven je allebei een kus op de wang. "Mam? Is het waar wat Leah zei?" Vraag je na een tijdje. Je moeder schudt haar hoofd. "Nee, je was gewoon een vaders kindje en dat is goed. Ik kreeg net zoveel liefde en je kwam altijd naar mij toe voor jongens en kleding problemen dus ik heb niks gemist." Zegt ze geruststellend. "Jongens?!" Vraagt je vader een beetje boos terwijl hij jullie abrupt los laat. "Daddddyyyyyy." Zeur je. "Het zat eraan te komen, honey." Zegt je moeder rustig. Hij gromt nog wat maar knikt uiteindelijk toch.

"Uhm... zijn jullie klaar om naar huis te gaan? Mevrouw u mag tot na het eten blijven maar om 8 uur moet ik of uw man u thuis brengen en meneer u moet om half 6 nog uw medicijnen dus misschien is het leuker om het feestje thuis voor te zetten?" Vraagt Niall met een glimlach. Je rent naar hem toe en vliegt hem om de hals. "Wow (Y/N), slow down." Lacht hij. "Thank you for everything." Fluister je en je geeft heem een kus op zijn wang.

*****************************

Jullie zijn ondertussen bij Niall thuis en jullie zitten op de bank naar series te kijken maar je bent er niet echt bij. Na een tijdje voel je dat je gaat huilen, je schraapt even je keel en loopt daarna snel naar boven naar de logeerkamer waar je in mag blijven op het moment. Je doet de deur dicht en gaat op het bed zitten met je hoofd in je handen. Je laat de tranen vloeien maar je wilt tegelijkertijd ook lachen van blijdschap.

"(Y/N) ik ga je moeder afzetten maar je ziet haar morgen weer dus neem alle tijd die je nodig hebt! We houden van je (Y/N)!" Schreeuwt je vader naar boven. "Ik hou ook van jullie! Tot morgen mama!" Schreeuw je terug. "Tot morgen liefje!" Schreeuwt ze terug. Je hoort de voordeur openen en sluiten en dan hoor je de auto wegrijden.

Je staat op en begint door de kamer te ijsberen. Je loopt net richting de deur als die opent maar jij struikelt over een boek en valt zo op degene in de deur opening. "Oh sorry!" Zeg je snel en je wilt op gaan staan maar Niall houdt je bij je middel vast en kijkt je diep in je ogen. "Don't cry, love." Fluistert hij dan. "Ik weet niet meer wat ik moet doen." Fluister je terug en je legt je hoofd tegen zijn borst en half in zijn nek. "Ik snap het maar pieker er niet te lang over. Probeer gewoon zoveel mogelijk te genieten van het leven zoals het nu verder gaat." Zegt hij lief terwijl hij door je haar strijkt.

Jullie liggen zo nog even totdat je besluit dat het wel mooi is geweest en probeert weer op te staan. "(Y/N)?" Vraagt Niall dan. Je kijkt hem vragend aan terwijl je boven hem hangt. Hij draait jullie langzaam om zodat jij onder ligt en legt dan voorzichtig zijn hand op jouw wang. "I really meant what I said back then... I really like you." Fluistert hij en hij komt dichterbij waarna hij je langzaam en lief kust.

Niall Horan ImagineWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu