He's dating your sister 2...

363 11 0
                                    

(Y/N) Pov~

Je wordt wakker en kijkt om je heen. Je ligt in de woonkamer op de bank met een deken over je heen en iets nats op je voorhoofd. Je haalt het van je voorhoofd af en ziet dat het een washandje is.

Normaal als je weer geslagen wordt doet je vader zoiets maar die ligt nu in het ziekenhuis... Jouw zus of moeder zouden dat nooit doen.
Maar... Wie heeft het dan gedaan?

"Niall, we kunnen samen weggaan baby." Hoor je ineens je zus haar stem.

Oh nee! Ze is al thuis! Je moet nog eten maken en het huis schoonmaken. Dat worden klappen vanavond...

Snel sta je op, de hoofdpijn negerend en je rent naar de keuken om aan het eten te beginnen. Je komt de keuken binnen en tot je verbazing zit je zus daar met Niall die haar dodelijk aankijkt.

"Het spijt me. Ik weet niet wat er gebeurd is. Ik begin snel aan het eten! Ik beloof dat het zo klaar is." Zeg je gehaast terwijl je door de kastjes zoekt naar een pan. Als je bukt wordt je duizelig en val je bijna voorover.

"(Y/N)! Stop met zoeken en ga even rustig zitten." Zegt Niall die jou ineens oppakt. Van schrik laat je een gilletje. "(Y/N) je hoeft niet bang meer te zijn voor je zus of je moeder. De politie is hier in tien minuten want ze moesten eerst je moeder ophalen uit het ziekenhuis." Legt hij zo rustig mogelijk uit terwijl hij met jou opschoot gaat zitten.

Dan herinner je je alles weer. Je draait je om en slaat je armen om Niall's nek. "Dankje." Is het enige dat je fluistert.

"(Y/N) ga van mijn vriendje af!" Schreeuwt Leah. Je springt geschrokken van Niall weg en haast je naar de andere kant van de kamer.

"(Y/N) je hoeft niet meer bang te zijn. Ze zit vast aan de stoel." Zegt Niall geruststellend. Je knikt maar blijft aan de andere kant van de kamer staan. Hij zucht maar zegt er niks over.

"Waarom?" Vraag je dan en je schrikt zelf een beetje van het geluid van je eigen stem. "Wat?" Snauwt Leah. "Waarom wou je je eigen vader vermoorden? De man die er altijd voor je was, die betaalde voor de dingen die je wou, die van je hield en het belangrijkste die ervoor heeft gezorgd dat jij bestaat. Waarom?" Vraag je haar schor terwijl er tranen over je wangen heen lopen maar nog steeds klink je boos.

"Dat is het enige wat jij ziet. Vader was zo niet. Hij gaf alleen aandacht aan jou, jij bent vaders kleine prinsesje. Moeder gaf ons beide liefde maar jij zag alleen maar vader. Moeder was zo hard aan het vechten voor jou aandacht, niemand zag mij. Weet je, het is niet moeder haar schuld... Ze heeft altijd al stemmen gehoord en heeft daar medicijnen voor maar ik heb op haar ingepraat en haar medicijnen weggenomen maar nog wou ze het niet doen... Tot ik je begon te slaan, nog steeds was jij belangrijker. Ik denk eerlijk gezegd ook niet dat ze het rattengif bij vader in zijn infuus had gedaan, ze houdt van hem zoveel als van jou maar van mij houdt ze niet meer." Net als Leah klaar is met haar verhaal gaat de bel.

Je gaat naar de deur en opent hem. Er staan 4 politieagenten waarvan 2 je moeder vasthebben. "Is my baby okay?" Hoor je haar huilen. "Mevrouw is er hier gebeld voor politie?" Je knikt langzaam en stapt opzij zodat ze naar binnen kunnen lopen.

Ze lopen langs je totdat je ineens iemand zijn adem in de keel blijft hangen. "Mijn baby girl, ik zei toch dat ze wat zou doen! Ik zei het!" Hoor je je moeder huilen.

Ineens zitten er handen op je gezicht. "Sweetie you have to believe that I wouldn't hurt your father or you. I found out to late with the poison in his food but I was calling the police in the hospital when they told me someone called already. I'm not arrested. I promise I did everything to protect you." Fluistert ze.

"Mevrouw u mag uw verhaal zo vertellen dit mag haar zicht op alles niet veranderen." Zegt een politieagent streng maar medelevend. "Wie heeft de politie gebeld?" Vraagt een andere. "Uh... Ik." Zegt Niall aarzelend. "Good job, son." Zegt eentje die hem een schouderklop geeft.

"Vertel nu alles wat er is gebeurd." Zegt wéér een andere. "Uhm ik heb een deel van het gesprek wat Leah en (Y/N) net hadden opgenomen." Zegt Niall weer aarzelend.

"Again good job, son." Glimlacht een oudere agent.

"Let's see what we can do...."

Niall Horan ImagineМесто, где живут истории. Откройте их для себя