Kidnappet?!

387 3 0
                                    

Williams synsvinkel

hvad fuck? øhhh hvorfor vil han vide det? det ville være meget mærkeligt hvis han har tænkt sig at gå i seng med hende... hun er en skide dårlig kysser, og hun forstår mig åbenbart ikke når jeg siger at hun er grim. hun griner bare og kysser mig på kinden, som om jeg mener det for sjovt. Mikkel og jeg gik videre ud i kantine hallen, mikkel kunne ikke holde masken, efter Harry var gået var han flad af grin.

Emilys synsvinkel

Jeg løb ud i skolegården, der var stille og man kunne tydeligt se at det ikke var en skole, der gik op i udseendet. Jeg gik i min egen verden og så ikke drengene, der stod ved porten til skolen. Jeg gik mod porten da klokken ringede fedt frikvarter, men jeg tager hjem. Jeg boede ikke særlig langt væk fra skolen så jeg var hurtigt hjemme. Jeg gik langs vejen i min egen verden da der var nogen der tog fat i min arm. Jeg vendte mig om for at se hvem der havde taget fat i mig, men personen havde en meget mørk hættetrøje på så jeg kunne ikke se hans ansigt. Jeg vidste det var en dreng fordi hans greb i min arm var alt for hårdt til at kunne være en piges, jeg blev urolig for hvem han var?Hvad ville han?. Han trak mig med, den modsatte vej af hvor mit hus lå. Jeg begyndte at skrige og stritte imod, det gjorde så bare at han tog et stykke stof og bandt rundt om min mund og et tov rundt om mine hænder, utroligt ingen opdagede mig. der gik et par enkle hist og her, og alligevel gjorde de intet. Han tog mig over skulderen og begyndte at gå, vi endte ved en sort varevogn. Jeg fik et sort stykke stof om øjne og blev smidt ind bag i varevognen og landede på noget hårdt, vi kørte nok omkring en halv time før varevognen stoppede. Jeg blev løftet op og han begyndte at gå. da vi kom ind i noget jeg tror var et hus kunne jeg høre nogen snakke, men kunne ikke lige genkende deres stemmer. jeg kunne mærke at jeg blev sat i en seng og nogle begyndte at fjerne bindet fra min mund. okay de ville gerne fjerne det fra munden men jeg måtte ikke se eller bruge arme. "okay emily nu skal du lytte til hvad vi siger før du siger noget, vi har lige nogle regler som du skal vide" sagde en stemme, okay de var mere en en person. " okay jeg lytter" det lød nok lidt mere hård end det skulle."okay, først du skal gøre ALT hvad vi siger! Du skal blive inde i huset, når vi kan stole på dig kan du få lov til at komme ud i vores have, forstået?" " ja det er forstået......må jeg godt se hvem i er ?" jeg blev faktisk lidt bange for at se hvem de var. " selvfølgelig" en af dem kom hen og løsnede snoren rundt om mine øjne." jer hvad fuck har i gang i slip mig fri ". gæt hvem der stod foran mig......selvfølgelig var det Liam, Louis, Niall og ....... hvem var den sidste? han stod stadig bag mig, jeg drejede mig så godt jeg kunne og gæt hvem den sidste var ........off course! Harry den store idiot.

harrys synsvinkel

jeg smilede ned til Emily, hun har nogle smukke øjne! jeg kunne se at hun var en smule bange(og tæt på at bryde sammen i gråd). hun kiggede tilbage på Louis som begyndte at snakke igen "vi har ikke tænkt os at gøre dig noget............endnu" hun rykkede sig uroligt da Louis sagde det. jeg smilede ved tanken om at jeg kunne få lov at gøre som jeg vil med en jomfru for første gang! de andre jeg har haft gang i har alle prøvet det før, men endelig finder vi en der ikke har haft sex før, men jeg håber jeg kan overtale drengene til at jeg må tage hendes mødom. vi gik ud af rummet og drillede hinanden. vi satte os ind i stuen og begyndte at snakke. jeg ved godt det ikke er noget drenge lægger mærke til, men har Louis seriøst fået boner på bare ved at snakke med Emily. jeg vidste godt han kunne lide hende og synes hun er fræk, men man får ikke boner bare ved at snakke med folk! " hør her drenge, jeg ved godt det lyder lidt underligt men må jeg ikke godt tage hendes mødom.....eller retter sagt det bliver mig jeg forbyder jer andre at gå i seng med hende før mig!!!" jeg kiggede strengt rundt på drengene. Louis og Liam begyndte at grine, men Niall sad bare med giga øjne og jeg kunne se de begyndte at blive lidt våde.

Nialls synsvinkel

jeg rejste mig fra sofaen og begyndte at gå mod vores værelser, jeg kunne mærke tårne begynde at trille ned over mine kinder. Det kan bare ikke passe at han skal tage den! det vil jeg, hun er min og ikke hans! men det fatter han jo ikke jeg lagde mig på min seng da jeg kom i tanke om at emily stadig havde snor om armene. jeg rejste mig fra sengen og tørrede øjne. jeg gik ud på gangen og ned mod Emily's værelse. jeg tog en dyb vejrtrækning og bankede på, jeg åbnede døren og trådte ind. jeg kiggede efter hende men kunne ikke lige får øje på hende jeg blev urolig for om hun var stukket af. Var hun okay?. jeg gik hen imod sengen hvor hun lå og sov, jeg åndede lettet ud og kiggede ned på hende, hun var enlig ret nuttet når hun sov. jeg stod og kiggede på hende lidt da hun åbnede øjne og kiggede op på mig hun blev så forskrækket at hun trillede ned fra sengen. bump jeg løb om på den anden side for at hjælpe hende op. jeg kunne se på hendes øjne var røde og hævet af at have grædt. " her sæt dig så skal jeg binde torvet op" hun stod lidt og overvejet om hun skulle gøre som jeg sagde men satte sig så foran mig. jeg begyndte at åbne torvet hun havde rundt om armene. jeg fik den sidste knude op og torvet gled af hendes arme hun vendte sig om og så på mig " tak " det var en meget hæs og meget meget lav stemme der kom ud af hendes mund. jeg kiggede medfølende på hende. " kom herhen" jeg smilede venligt til hende og hun bed sig i læben og begyndte at gå over i mod mig. hun stoppede et par skridt imellem os og kiggede ned i gulvet, jeg tog et skridt tætter på hende og lagde armene over hende. det gav et lille sæt og hun begyndte at græde. hun lagde armene rundt om mig, sådan stod vi længe indtil hun var færdig med at græde. døren gik op og Liam kom forskrækket ind "hvad skete der, jeg hørte en høj lyd... vent hvad laver du her inde Niall?" Fuck! "jeg bandt bare hendes arme op, og hun faldt så nu trøster jeg hende, har du et problem med det? " " nej jeg har ikke men det tror jeg harry har" shit det havde jeg ikke lige tænkt igennem. Harry stiger jo altid på hende, og nu står jeg og holder rundt om Emily som om hun var min... hey vent det er hun jo indtil Harry kommer.

Liams synsvinkel

Allerede nu vidste jeg at Niall og Harry fik store problemer. Harry har snakket i årevis om at han ville planlægge den bedste kidnapning( eller det læste jeg i hans dagbog) så han kunne få tid med hende alene. Niall havde også skrevet om Emily, han havde altid elsket hende, drømt om at det var dem der hørte sammen og ikke Harry og hende. altså de havde begge holdt det hemmeligt... men når man hedder Liam læser man sine bedste venners dagbog. og det er godt stof! flere timers læsning og de dybeste hemmeligheder.

Harrys synsvinkel

Niall var gået da vi snakkede om hvem der skulle tag hende først. Der lød et højt bump oppe fra værelset som Emily lå i. Liam var meget bekymret så han luntede ud af rummet og op af

trappen. Louis og jeg snakkede vider, Louis var en smule nede over han ikke måtte tag hende først. men jeg kan ikke bebrejde ham, jeg ville også være nede hvis jeg ikke måtte først. men han tog det nu meget pænt. Liam havde været ovenpå længe, så jeg ville lige tjekke hvad der skete. jeg rejste mig og begyndte at gå mod Emily's værelse, Liam stod i døren og snakkede med nogen, det lød som Niall, men det kan da ikke passe for han var jo gået ind til sig selv??. jeg gik helt hen til døren og........"'NIALL HVAD FUCK HAR DU GANG I SLIP HENDE" Niall så forskrækket på mig og skubbede sig hurtigt væk fra Emily. "Harry det er ikke som du tror, jeg bandt bare hendes hænder op og hun begyndte at græde så jeg trøstede hende bare" Niall kiggede på mig med et panisk udtryk. Liam var gået længer ind i værelset. jeg kiggede surt på Niall og skulle lige til at slå ham da Liam trådte ind og kiggede på mig med meget sure øjne " ikke her Harry det er synd for Emily" hviskede han til mig jeg fik et smil på læben og gik ud i gangen. " Niall kom lige her ud" halv råbte jeg til ham. Niall kom halv lundene ud af rummet jeg kunne se på ham at han var bange. jeg lukkede døren ind til Emily og Liam og gik hen imod Niall.

Liams tøj:

Louis tøj:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Louis tøj:

Louis tøj:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Why me?Where stories live. Discover now