"Har i været sammen?"

389 4 0
                                    

                                                                                    Mikkel ^^ 

Williams synsvinkel

Emily kom løbende ud fra en af søjlerne og ud i skolegården. Det undrede mig faktisk lidt, men jeg skubbede hurtigt tanken fra mig, da hun endelig ikke betyder noget for mig mere. Jeg skulle bare finde en god grund til at droppe hende.


Nialls synsvinkel

Emily og Harry havde været væk i hele timen, Emily var fritaget, men hvad med Harry? Hvad var hans undskyldning? han havde rejst sig og var bare gået lige efter timen startede. Jeg overvejede at gå efter ham, men det ville være underligt og de andre ville mistænke os for at

have en trekant med hende.og det ville jo ikke være så godt, jeg ville bare rødme. Så ville folk finde ud af at, jeg godt kan lide hende. " Niall hvad gør man så?" jeg kiggede op og blev forvirret alle sad og kiggede på mig. "Øhh, kan jeg lige få spørgsmålet igen?" Læren rystede stille på hovedet og sendte mig en af hans meget bedrøvet blikke. "Hvad gør man hvis man løber tør for penge?" Hvor fuck skulle jeg vide det fra.... Måske skulle jeg koncentrere mig mere. Ej det rager mig sku langsomt, jeg svarede ved at trække på mine skuldre og smiler undskyldende. louis havde ikke været i skole idag han havde vist fået halsbetændelse jeg tror ikke helt på det der er bare en god grund til ikke at komme i skole. liam sad nede bagved og følte rent faktisk med i hvad læreren sagde, hvis vi fik lektier for gik vi som regel til ham. han lavede altid vores lektier.


harrys synsvinkel

Jeg gik efter William han var lige gået forbi med Mikkel, jeg satte i løb efter dem. Jeg var nået så tæt på dem at jeg kunne nå William, jeg lagde en hånd på hans skulder. "hej William jeg har tænkt på noget med dig og emily" jeg smilede venligt til dem. " har du tænkt harry det var da noget nyt.....ej undskyld hvad tænkte du på" " har dig og Emily endelig været sammen altså sammen, sammen" jeg sendte dem et forsigtigt smil for nu hvor jeg sagde det højt, kunne jeg godt høre det lød lidt underligt."jeg ved ikke helt hvad du mener Harry" " jeg mener har i haft sex?" jeg smilede igen og Mikkel begyndte at smågrine. " nej harry det har vi ikke.....hvorfor" "ikke for noget" jeg vendte om og begyndte at gå mod skolegården hvor jeg vidste Emily var løbet ud. på vejen gik jeg lige forbi klassen for at hente min taske for jeg havde alligevel tænkt mig at tage hjem nu selvom der stadig var tre timer tilbage af skoledagen.

Williams tøj:

Williams tøj:

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Nialls tøj:

Nialls tøj:

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.
Why me?Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt