Hoofdstuk 25

1.5K 24 4
                                    

Harry pov.

Niall had zijn gitaar weggelegd en zijn lippen raakten nu de mijne zachtjes. In mijn ooghoek zag ik Zayn de deuropening uitlopen en de deur zacht dichtdoen. Ik wist dat Niall hem ook had gezien, maar het maakte ons, of in ieder geval mij vrij weinig uit. We zouden het toch wel gaan vertellen.

Nialls handen die in mijn haren zaten te graven leidden me af van Zayn en ik kon het niet laten om ook mijn handen te laten gaan. Mijn handen gleden langs zijn wangen en ik trok Niall iets dichter tegen me aan. Ook Niall liet zijn handen hun eigen weg leiden en ze baanden hun weg door mijn krullen, naar mijn rug die inmiddels een beetje gekromd was. 

Automatisch kwam mijn bazige kant naar boven en duwde ik Niall zacht op mijn bed, waardoor ik half op hem terecht kwam.

Tussen zachte zoentjes door begon Niall te praten. ‘‘Hm - Harry - ik - kan - eigen-lijk - helemaal - niet - zoenen.’’ Verstrooid keek ik op. Niet zoenen?

‘‘Ik denk dat ik je even niet begrijp, kan je dat herhalen?’’

Beschaamd ontweek hij mijn blik en keek naar mijn borstkas. ‘‘Ik kan eigenlijk helemaal niet zoenen.’’

‘‘Hoe bedoel je?’’

‘‘Ik heb nog nooit gezoend, Harry, nog nooit echt gezoend. Wel kusjes, maar ik kan het niet. Niet echt zoenen.’’

‘‘Oh, eh, ja dat maakt het anders... Die zoen moet je natuurlijk bewaren voor degene waarvan je houd en zo, ja - eh - sorry, Niall,’’zei ik in de war en ik rolde van de blonde jongen af, die mij op zijn beurt weer verbouwereerd aankeek. 

‘‘Harry,’’begon hij,‘‘ik houd van jou. Dat weet je toch?’’

‘‘Ja, ja, dat weet ik,’’mompelde ik, terwijl ik naar het plafond keek.

Hij ging op zijn zij liggen en trok mij in dezelfde houding. ‘‘Waarom leer je het me dan niet?’’

‘‘Wat leren?’’

‘‘Zoenen natuurlijk. Harry, ik houd van jou en ik wil dat mijn eerste zoen met jou is.’’ Niall keek me verwachtingsvol aan, terwijl ik moeilijker begon te ademen. Het drong toen pas tot me door...

Dit, prachtige, blonde wezen hield van mij. En ik hield van hem. Hij wilde dat ik hem leerde zoenen. En ik was meer dan gewillig om het hem te leren, dus zonder nog na te denken pakte ik met twee handen zijn hoofd vast en zette mijn lippen teder op de zijne.

Op hetzelfde ritme bewogen onze hoofden heen en weer, rustig, we hadden geen haast. Uiteindelijk besloot ik met mijn tong te gaan verkennen en Niall liet me mijn gang gaan, hield zich op de achtergrond, maar was toch zo aanwezig.

De zachte zoen mondde uit in een liefdevolle tongzoen en als Niall dit nog nooit eerder had gedaan, was hij werkelijk waar een natuurtalent.

Na wat een milliseconde leek voor ons, maar in werkelijkheid toch wel een paar minuten waren, stopte de zoen en glimlachend keek ik Niall aan. Niall lachte terug en wreef zijn neus lichtjes langs de mijne.

En ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo goed heb geslapen als die eerste nacht met Niall naast mij.

DIT IS HET EINDE VAN PART 1, MAAR WEES GERUST, HET GAAT NOG VERDER NAAR PART 2 WAAR ONDER ANDERE DE UITLEG VAN CHARLIE'S GEHEIM ZAL ZIJN. Ik zal nu even stoppen met uploaden, maar natuurlijk zal ik binnen nu en vrijdag nog wel wat deeltjes plaatsen, love you!

Baking Love [NARRY] One Direction BromanceWhere stories live. Discover now