Hoofdstuk 31

1.1K 23 0
                                    

Niall pov.

Vanuit de coulissen, waar niemand me kon zien, zag ik Charlie staan, vooraan bij een paar andere meiden die er nog aardig normaal uitzagen. Geen oogpotlood op hun gezichten, die woorden spelden als ‘One Direction’, of zo. Blij dat Charlie bij een aantal nuchtere mensen stond, draaide ik me om en schrok toen ik Harry precies voor me zag staan.

‘‘Je laat me vandaag echt vaak schrikken Harry,’’murmelde ik tegen zijn borst. 

Harry grijnsde. ‘‘Sorry, cutie.’’

Ik humde wat, waardoor Harry's grijns nog groter werd. ‘‘We moeten op binen een minuut, kwam ik eigenlijk vertellen.’’

‘‘Oké. Zijn Lou, Li en Zayn al klaar, nu?’’vroeg ik Harry, niet wetend wat ik anders moest zeggen nu hij zo dicht tegen me aanstond. Het voelde niet ongemakkelijk, vervelend. Eerder fijn, prettig, maar ik werd er een beetje nerveus van, aangezien het niet zomaar iemand was. Het was Harry.

‘‘Jullie worden aangekondigd!’’riep een man die blijkbaar in deze zaal werkte.

En inderdaad, ik hoorde ‘This is... One Direction!’ door de lucht schallen en ik pakte vlug de microfoon aan, om daarna naar het podium te rennen. En te zingen.

We hadden net zeven liedjes gezongen toen de jongen begonnen te praten tegen de fans.

‘‘Dus, jullie vinden het wel leuk?’’ vroeg Liam, die rustig rondkeek. 

Het antwoord op die vraag was niet te verstaan, maar het klonk als ‘aaaaaaaaah!’. ‘‘Oké, mooi zo!’’riep Louis vrolijk en hij deed een klein dansje. Harry keek nerveus om zich heen en het liefst had ik hem vastgepakt om te vragen wat er was, maar het kon niet. We stonden op het podium en alle fans keken toe.

‘‘-Maar we vinden het heel fijn dat jullie zijn gekomen. Harry, jij had nog wat te zeggen, nietwaar?’’ 

Had hij wat te zeggen? Wat dan?

‘‘Eh, ja,’’glimlachte Harry, die prachtige glimlach van hem. ‘‘Ik wilde het hebben over geheimen...’’

Waar had die jongen het over?

‘‘Iedereen heeft toch wel een geheim? Zoals jullie, weet iedereen dat je fan van ons bent? Of dat blond niet je echte haarkleur is? Volgens mij niet, tenminste, over het algemeen.

Wij,’’wees Harry ons aan,‘‘hebben natuurlijk ook wel eens een geheim. Voor jullie en voor elkaar.’’

Echt, wat voor een nut had dit gesprek?

‘‘Zoals ik. Ik heb een geheim. Een best groot geheim...’’

Wat wilde Harry hiermee bereiken.

‘‘Maar voordat ik het aan jullie kan vertellen,’’wees hij het publiek aan,‘‘moet ik eerst aan iemand anders iets vragen.’’ 

Harry draaide zich op zijn hielen naar mij toe. Hij keek bedrukt, een beetje moeilijk, nerveus. Maar wat had ik hier in Charlie's naam mee te maken?

‘‘Niall...’’

‘‘Ja?’’

De fans keken gespannen toe naar wat er zou gebeuren en eerlijk gezegd wist ik het ook niet.

‘‘Niall, wil jij mijn vriend zijn?’’slikte hij.

Mijn mond viel open, fans gilden harder en harder en ik probeerde even op een rijtje te krijgen wat Harry nu net had gevraagd. Louis gilde: ‘‘Geef dan antwoord!’’

Ik liet de microfoon uit mijn hand vallen en rende op Harry af. ‘‘Ja,’’fluisterde ik in zijn oor, maar het overstemde het publiek niet. 

Toch wist ik dat hij het had gehoord. Zijn nerveuze uitdrukking gleed van zijn gezicht en hij glimlachte. Zijn prachtige glimlach was het laatste wat ik zag voordat ik mijn ogen sloot en mijn lippen liefdevol op de zijne drukte.

Baking Love [NARRY] One Direction BromanceOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz