Hoofdstuk 9

1.5K 28 0
                                    

Harry pov.

‘‘Ik hou van je, Harry, echt waar...’’

‘‘Ga weg, Niall.’’

‘‘I-i-ik hou echt van je, je kan me niet zomaar-’’

‘‘Dat kan ik wel, dag Niall.’’ Met een licht duwtje was alles gebeurd. Hij stond buiten. Ik had hem net voor kerstavond naar buiten gezet. Uit óns huis. Het huis van One direction, wat dus ook zijn huis was. Omdat hij van me houdt.

Mijn ogen gesloten, onderuitgezakt op de bank. Ik zuchtte. Waarom had ik hem buitengezet? Hij kan er toch ook niks aan doen? 

Hij reageerde niet op Liam, Zayn, Louis en zelfs niet op mij! Hij was nu al één dag weg en ik voelde me schuldig. Ik had de jongens nog niet eens verteld waarom ik het deed.

‘‘Het is jouw schuld dat hij weg is Harry, maar geloof mij, Niall komt wel terug. Ik ken hem langer dan vandaag.’’ Hoorde ik de woorden van Liam door mijn hoofd spoken. Ik wist het nog zo net niet. Misschien zou hij wel helemaal niet terugkomen. Maar zo mocht ik niet denken.

Het was nog steeds een raar idee. Vreemd. Een jongen was op mij verliefd en natuurlijk is die jongen een van mijn beste vrienden. En bandgenoot.

Als hij nooit meer terug kwam, was het mijn schuld.

‘‘Harry! Harry!’’

Loom opende ik mijn ogen toen ik Louis' stem hoorde. ‘‘Wat is er, Lou?’’

‘‘Niall! Hij heeft getweet! Kijk maar!’’ Hard drukte Louis de laptop in mijn handen. Vlug keek ik naar het scherm, het was echt zo!

@NiallOfficial chilling with my girlie twitpic.com/1cho44

Nog vlugger klikte ik de link van de foto aan. Het waren Niall en een meisje en ze deelden een eskimokus, neus tegen neus. Het meisje zag er schattig uit, zo perfe- wacht hadden ze nu een snor?

‘‘Wie is dat?’’vroeg ik aan Louis, toen hij ook de foto bekeken had.

‘‘Ik weet het niet, vast zijn nieuwe vriendin. Heb jij hem iemand ooit girlie horen noemen? Volgens mij is het een koosnaampje,’’grinnikte Louis.

Diep vanbinnen lachte ik Louis uit, Niall een vriendin? Na wat hij me gister had verteld had ik daar niet echt meer vertrouwen in. Maar Louis wist dat natuurlijk ni-

‘‘Kijk een nieuwe tweet!’’ En inderdaad. Er was een nieuwe tweet.

@NiallOfficial my girlie looks cute when she sleeps doesn't she? twitpic.com/9dhd03

Ook die foto klikte ik aan en wat ik daar zag was gewoon het liefste wat ik ooit zag. Niall en het meisje (oftewel girlie) lagen lepeltje lepeltje en het meisje sliep. Gelijk vergat ik dat ik Niall het huis uit had gezegd en mijn mond viel open. Louis stond achter me en had zijn hoofd op de mijne gelegd. Nu kwam ook Liam aanlopen.

‘‘Hebben jullie die twe- Ja dus, ze zijn echt schattig hè?’’vroeg hij terwijl hij naast me ging zitten. Ook Zayn kwam aangestrompeld, waarschijnlijk net zijn bed uit, want zijn haar zat niet.

‘‘Wat is er aan de- aawh wat schattig!’’zei ook hij toen hij de foto zag.

‘‘Wie is ze?’’vroeg ik meer aan mezelf dan aan Louis, Zayn of Liam.

‘‘Ik weet het niet,’’antwoordde Liam mij.

‘‘Waarom bellen we Niall niet op en vragen we het?’’vroeg Zayn en ik moest zeggen, het klonk als een verrukkelijk plan.

‘‘Ik heb een beter idee!’’riep Louis er dwars doorheen,‘‘waarom bellen we Niall niet en vragen het?’’

Na meer dan tien keer bellen, met verschillende telefoons, gaven we het op. Hij zou toch niet opnemen.

‘‘Ik ga slapen, ik ben moe,’’zei Liam,‘‘jullie zien maar wat jullie doen.’’ Ook Zayn ging naar bed.

‘‘Welterusten,’’mompelde ik ze na, nog verward van de foto's. En net toen ik bijna tegen Louis in slaap wilde vallen, trilde mijn mobiel.

Morgen ben ik terug.

Baking Love [NARRY] One Direction BromanceKde žijí příběhy. Začni objevovat