Hoofdstuk 2

1.8K 34 0
                                    

Kerstavond

Niall pov.

Het was vreemd. Het ene moment zat ik huilend op een bankje in het park en het andere moment zat ik bij een vriendelijk, blond meisje genaamd Charlie aan de keukentafel met een stuk (overheerlijke) taart en een warme kop thee, in haar kleren. Charlie was heel vriendelijk voor me, heel gastvrij, maar dwong me nergens toe. Dat was fijn. Ze had zichzelf voorgesteld als ‘Charlie de vliegende kokkin’. Ha! Alsof ik echt geloofde dat ze kon vliegen.

Charlie die over zichzelf vertelde liet me een beetje vergeten waarom ik in het park zat te huilen.

‘‘Mijn lievelings kleur is zeegroen. Dat is echt zo'n mooie kleur! Het is groen, maar toch een beetje zee, weet je wel? Zeegroen. En mijn favoriete eten is patat met kip, mjam. Daar kan ik zo van genieten. Zeg, nu ik het er over heb, begin ik toch wel een beetje honger te krijgen, jij niet?’’

Ik had net een stuk taart op, maar het klonk erg verleidelijk. ‘‘Dat klinkt erg lekker,’’zei ik maar, terwijl zij vrolijk verder babbelde.

‘‘Even denken, heb ik nog-’’ Ze stond op en rommelde wat in haar vriezer. ‘‘Aha!’’ Triomfantelijk hield ze een zak friet omhoog en haalde kip uit de koelkast.

Ze pakte een pan uit een kastje en zette de patat in de olie, terwijl ze de kip begon te bakken.

‘‘Ja, ik heb nogal vaak honger. Ik weet niet hoe het komt. Eten is gewoon mijn ding, weet je wel?’’

‘‘Ik heb ook heel vaak honger, eten is bijna mijn leven. Naast slapen, drinken en Ha-’’ Ik slikte weg wat ik wilde zeggen.

‘‘En wat?’’vroeg ze, duidelijk horend dat ik wat wegliet.

‘‘Harry. Slapen, drinken en Harry.’’

Baking Love [NARRY] One Direction BromanceOnde histórias criam vida. Descubra agora