19.rész

2.2K 113 2
                                    

Ma izgatottan keltem, amit nem lett volna szabad, mivel Simon miatt voltam így felpörögve. Nem tudom,  hogy azért mert már nagyon akartam vele találkozni vagy azért mert kíváncsi voltam hogy fog viselkedni majd velem, de a lényeg, hogy eléggé izgultam.

Mosolyogva lépdeltem Mikey mellett,  amit természetesen ő is észrevett.

-Ennyire várod a mai pizzázást-kérdezte nevetve. Basszus, erről teljesen elfeledkeztem.

-Nem. Csak egyszerűen jó kedvem van. Viszont a pizzázást kihagyom.

-Mi? Miért??-lepődött meg, mivel mindenki tudja, hogy imádom a pizzát. Nem, szerelmes vagyok belé. Így még sosem hagytam ki egy pizza délutánt sem a srácokkal. Még akkor sem, mikor negyven fokos lázam volt.

-Juliaval, az egyik osztálytársammal találkozom.

-Ja értem. Majd érezzétek jól magatokat-adott egy puszit a hajamba, majd elfordult az egyik folyosón, mivel már beértünk a suliba.

Az órák, mint mindig, unalmasak voltak, de az osztályon sokat nevettem.

Mikor hazaértem, egyszerűen nem volt étvágyam, így rögtön a szobámba mentem. Sosem szoktam egy órát gondolkodni azon, hogy mit vegyek fel, de most más volt. Kivettem öt ruha összeállítást -nem is tudtam,  hogy van ennyi cuccon- és ezek közül nem tudtam választani.

Mikor sikerült választanom, üzenetem jött. Gondoltam Simontól, de nem.

Lisa 💖: hallom kihagyod a pizzázást, de nem baj, érezd jól magad LB <3

Én: Köszi, ti is <3

Simonal a mozi előtt fogunk találkozunk. Ez nekem is és szerintem neki is jobb,  mivel így se anyám, se Michael nem láthatja meg, aki nem sokára hazaér.

Bepakoltam a pénztárcám meg a telefonom a táskába, majd lementem.

-Máris mész?-kérdezte Michael, aki épp akkor lépett be az ajtón.

-Aha. Te hol voltál ennyi ideig?-ránéztem az órára és már fél négy volt. Simonal négykor találkozunk.

-Csak Lisával-mondta, majd bement a konyhába. Én felvettem a cipőmet és elindultam.

Egyre gyorsabban dobogott a szívem. Mikor odaértem, Simon már ott volt. Még egy jó pont: Nem késett.

-Szia-köszönt.

-Szia.

Bent nagyon hosszú sor állt, így elkezdtünk beszélgetni. Azt hittem, majd a családunkról fogunk beszélni,  meg hogy mik a terveink, szóval ilyen tipikus első randi témákról... Várjunk. Hisz ez nem egy randi. Vagy? Na mindegy azt akartam mondani, hogy rögtön tök vicces témákról beszéltünk, bár én azért eléggé feszengtem. Néha úgy éreztem, mintha meztelen lennék és mindenem látná.

A kasszánál kiderült, hogy pont a 3DS előadásra jöttünk, szóval kétszer annyiba került a jegy. Simon bocsánatot kért, hogy nem tudta kifizetni a jegyem, de nem hozott magával annyi pénzt és azt hitte olcsóbb lesz. Természetesen nem haragudtam meg vagy valami. Viszont ez miatt nem tudtunk kaját venni, mert az is tök sokba került.

Bementünk a 2.terembe és rögtön tudtuk, hogy egy jó filmre jöttünk. Szinte tele volt a helység.

A film nagyon vicces volt és örültem,  hogy Simonal néztem meg, mert vele még többet röhögtem rajta. Nem hittem volna, hogy ezt valaha kimondom. Ja és a kaja ügyet is megoldottuk. Simon mellett egy idős házaspár ült, akik szerintem már alig láttak valamit -nem is értem miért jöttek el a filmre- és volt náluk egy popcorn, amiből szinte nem is ettek,  így Simon mindig kihasználta az alkalmat és csórt nekünk belőle, amin megint csak sokat nevettünk.

-Ez a film eszméletlen jó volt-mondtam, mikor kijöttünk.

-Mondtam én-erre csak nevetve megforgattam a szemeimet.

-Most hazakísérnélek, de gondolom Michael nem örülne, ha meglátna minket.

-Hát nem-húztam el a szám.

-Akkor vigyázz magadra-köszönt el miközben megölelt, ami nekem kissé hirtelen jött, így csak félve öleltem vissza, majd mosolyogva elment és én is elindultam haza.

Szeretem Őt? (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now