6.rész

2.6K 147 0
                                    

Villámgyorsan kaptam fel a táskám és kiviharoztam a teremből. Simonnak szerencsére még beszélnie kellett a tanárral. A fiúk már épp a megálló felé tartottak. Én egyszer még hátra fordultam, hogy biztos legyek abban, hogy Simon nincs itt. Csak hogy tévedtem. Jött utánam.

Hirtelen gondolattól odafutottam a fiúkhoz.

-Sziasztok. Miért nem vártatok meg? -hihetetlen mit csinál az ember azért, hogy megvédje magát. Sose beszéltem volna ezekkel. És hát ők is furán néztek rám-Nézzetek hátra, de ne feltűnően-suttogtam, de nem kellett volna. Mikor hátrafordultak, megörültek Simonnak.

-Csá haver-fogtak kezet vele, mire nekem kikerekedtek a szemeim. Most kik lesznek a testőreim?? Bár nem mintha ezek jók lettek volna...

Elindultam nélkülük a megállóba. Felszálltam és leültem egy helyre. Simon direkt olyan helyre ült, ahol láthat engem. Csak miattam jön busszal? Hisz nem erre lakik. Az a lakás az övé volt, nem? Nem értek semmit.

Hol szálljak le? Ha hazamegyek, lehet megint megerőszakol és már tudni fogja hol lakom. Ryannel a helyünkhöz sem mehetek, mert akkor már nem lesz a mi helyünk.

Végül ott szálltam le, ahol mindig is és elindultam haza. Ő pedig jött utánam. Beütöttem Michael számát.

-Ha nem hagysz bekén, hívom Michelt-mutattam felé a telefont. Kb 5 méterre állt tőlem. Mindenem remegett.

-Figyelj, csak szeretnék beszélni veled-mondta lágy hangon... Csak hogy ez nálam nem jön be.

-Mondd.

-De valami nyugodt helyen és kettesben-erre felnevettem.

-Persze, ahol senki nincs.

-Jó, akkor mondom itt, amit akarok. Csak hogy tudd nem miattad jöttem ebbe a suliba. Mármint részben nem. Nem tudtam, hogy ide jársz, esküszöm. De el kellett jönnöm onnan. Nem bírtam Michaelékat nézni. Csak az az este volt a fejemben. Annyira sajnálom, érted? Ezt most nem hiszed el, de így van. Szeretnék mindent elmagyarázni. Szóval akkor este ugye eléggé be voltam rúgva. Michael elhívott bulizni veletek, de én csak egyedül akartam lenni, így lemondtam. És ezért is voltam azon a gagyi szórakozóhelyen. Tudtam, hogy senki nem lesz ott, csak kiéhezett öreg nyanyák. De nekem ez kellett-ekkor nyelt egyet-Biztos nem mesélhetném valahol máshol tovább?

-Nem.

-De ezek privát ügyek. És igazából azt sem tudom, hogy neked miért mondom el-gondolkodott el-Tudod mit? Szia-köszönt el zavarában. Zavarban volt??

Nagyon kíváncsi voltam a története végére. Bár lehet, hogy csak kitalálta...

-Várj-szóltam utána, mikor már a sarkon volt. Néhányan felém fordultak és furcsán méregettek minket az utcán. Simon visszakullogott hozzám. Eddig nem mertem, de most belenézten a szemeibe. Még mindig kiráz a hideg tőlük-Gyere be hozzánk. De csak szólok, hogy fél óra múlva Mikey itthon van, szóval ha csinálnál valami hülyeséget, akkor péppé verne.

-Mikey?-nevetett. Komolyan csak ennyit fogott fel?!

Várj. Ő most... Nevetett. Most láttam először így.

-Mi az?-kérdezte, így kizakkantva a bambulásomból.

-Figyeltél rám az előbb?

-Igen.

Erre elindultunk a házunk felé. Nem szabadna ezt csinálnom.

-Amúgy nagyon aranyos volt, ahogy az előbb próbáltál Michaellel, a "testőröddel" keménykedni-nevetett ki, mire csak megforgattam a szemeimet.

Mikor megérkeztünk,  kinyitottam az ajtót és ledobtam a táskám,  majd leültem a kanapéra,  ő pedig követte példám. A kanapén úgy éreztem bármikor rámvetheti magát, ezért gyors felálltam és leültem az étkezőasztalhoz. Ő csak összevont szemöldökkel nézett rám.

-Most akkor nem mondod amit akartál?-sürgettem.

-De. Hol is tartottam? -ült le elém.

-Hogy muszáj volt bebasznod.

-Nem. Azt mondtam,  hogy muszáj volt elfelejtenem a rossz dolgokat. Tudod ez elég gáz, de a régi sulimban vertek. Mindenki cikizett, mert sosem szólaltam meg és tudták, ha egyszer is belémkötnek, rögtön ideges leszek és verekedni kezdek. Nekik ez vicces volt, de nem tudták bennem milyen érzelmek voltak végig. Nem kaptam valami sok szeretetet. Ami még egy kis boldogságot hoz az életembe, az a szex. És azon a szórakozóhelyen egy csomó kiéhezett elvált picsa volt. Szóval elterveztem, hogy megint jól bebaszok és megdugok egy nőt-most komolyan erről kell beszélni?!-Csakhogy megjelentetek. Másnap csak arra emlékeztem, hogy volt egy jó estém, de mikor a suliban megláttam Michaelt, rögtön beugrott minden. A lány akit megdugtam, te voltál. Nem mertem Michael elé menni és féltem, hogy szólni fogsz a rendőröknek. De aztán rájöttem, hogy meg is érdemelném.

Szeretem Őt? (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now