Ki az a Logan Lerman ?

174 18 24
                                    

Sziasztok ! :) Mint az láthatjátok rávettem magamat egy fanfiction megírására ,nem szerettem vollna "tömeggyártmányt írni "sajnos ezt mostanában elég sokan teszik .Ki kell mondani ,hogy a Wattpad tele van agyonhasznált karakterekkel akik a 1D ,Sos,Magcon,Magyar labdarúgó-válogatott tagjai vagy épp Justin Bieber .Nem mondom azt ,hogy ezek között nem található jó könyv ,mert ez nem lenne igaz rengeteg csodálatos író ír köréjük felépített történeteket ,de sajnos a többség sablonos tömegtörténeteket ír aminek se füle se farka .Egy olyan könyvet szeretnék írni számotokra ami megmutatja azt ,hogy egy fanfiction lehet nem sablonos .Hangsúlyozom,hogy ez az én személyes véleményem és ezzel senkit sem szeretnék megbántani ! Elismerem azok munkáját akik képesek maradandót és különlegeset alkotni . A könyvem főszereplőjének Logan Lermant szántam . Véleményem szerint egy csodálatos ember/színész .Tisztában vagyok azzal ,hogy ennek a könyvnek nem lesz olyan sikere ,mint a fentiekben említetteknek ,de nem is bánom . A fő célom ezzel a könyvel épp az lenne ,hogy megmutassam azt ,hogy a változás jó dolog és megéri kilépni a mások által létrehozott fanfiction világából . 

Most pedig szeretném bemutatni nektek Logan Lermant :)  :

  Logan Wade Lerman 1992. január 19-én született Beverly Hills-ben, Kaliforniában, az Amerikai Egyesült Államokban. Édesanyja, Lisa (leánykori nevén Goldman) az ő menedzsereként, míg édesapja, Larry Lerman üzletemberként és ortopédusként dolgozik. Két testvére van, Lindsey és Lucas, mindketten idősebbek nála. Logan és a családja is zsidó vallásuak. Családja legtöbb tagja orvosi pályán helyezkedett el. Családjuk birtokában áll a Lerman & Son nevű vállalat, melyet jelenleg apa nagyszülei, Mina (Schwartz) és Max Lerman üzemeltetnek, s melyet dédnagyapja, Jacob Lerman alapított 1915-ben. Logan családja az 1930-as években hagyta el Európát a náci rezsima miatt, és az 1940-es években telepedtek le Kaliforniában.

Logan saját bevallása szerint egy igazi "filmbuzi", akit "a filmek alakítanak" és ettől válik "kreatív személyiséggé". Kifejtette érdeklődését "mindennel kapcsolatban, ami egy film készítéséhez kötődik", például az írás, a producerkedés és a rendezés. Kedvenc rendezői közé tartozik Paul Thomas Anderson, Stanley Kubrick, David Fincher, vagy éppen Peter Bogdanovich, kedvencei filmjeinek pedig az Amerikai szépség, a Tranzit a mindenhatóhoz, illetve az Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmeket tartja. Logan önmagát "visszahúzódónak és csandesnek", "otthonülőnek", és olyannak tartja, aki "nem rajong a sportokért". A Beverly Hills High School-ban érettségizett. 2010-ben jelentkezett a New York University kreatív írás szakára, ám később mégsem döntött az egyetem mellett.

Már egészen fiatalkorában volt egyfajta szenvedélye a filmek iránt, bár állítása szerint "csak a móka" kedvéért kezdett színészkedni, no meg azért, "hogy addig se kelljen suliban lennie". Az 1990-es évek végén kezdett el meghallgatásokra járni, először reklámokban tűnt fel. Az első film, melyben debütált, a 2000-es A hazafi volt, melyben Mel Gibson karakterének legkisebb fiát, William Martin-t alakította. Ugyanebben az évben ismét Mel Gibson oldalán játszott a Mi kell a nőnek? című filmben, ahol Nick Marshall - vagyis Mel Gibson karakterének - fiatalabb énjeként láthattuk. A 2001-es Fiúk az életemből-ben Drew Barrymore fiát alakította. Logan később úgy nyilatkozott ezekről a korai szerepekről, mint olyan eseményekről, melyeken "nem tudta, hogy mit csinál vagy mi folyik ott", illetve "nem szerzett jó tapasztalatokat".

2003-ban a 9 éves Luke Chandler-t alakította a CBS TV-filmjében, A festett házban, mely John Grisham író gyermekkoráról szól az '50-es évek beli Black Oak-ban, Arkansasban. A filmet 2002-ben forgatták Lepantoban és Clarksdale-ben, Missisipi államban. A Boston Globe kritikájában "ígéretes tehetségnek" írja le Logant, a Telegraphban pedig "csendes, ám hatásos" karakterként írnak róla. A szerep Young Artist Award-ot hozott számára. 2004-ben a Pillangó-hatás című filmben Ashton Kutcher karakterének 7-éves énjét alakította, Evan Trebornt. A digitallyOBSESSED kritikájában egy "határozottan szemügyrevaló gyerekszínésznek" nevezte Logan-t.

A Mi Végtelenünk Where stories live. Discover now