7 - My Little Killer

28 2 0
                                    

Üzgünüm söylediğimden geç geldi. Ehliyet işim çıktı ve bölümün sonunu getiremedim. Ama sonuç olarak ehliyetli bir yazar oldum hehe

******
Kızın adını bile bilmeden onu nasıl bulabileceğimi düşünüyordum. Bulunca ne yapacağımı bildiğimden değil. Burada olan olayların devam etmesine izin veremeyecek olmamdan dolayı kızı bulmak istiyordum. Yaptığı şeyin yanlış olduğunu söyleyemem fakat bunu o kızın yapması yanlış. Daha o yaşta bir küçücük bir kızın eline o silahı nasıl verebilirler bunu aklım almıyor.

******

Beni düşüncelerimden çeken Char olmuştu. Elini omzuma koyduğunda gözlerinde endişe vardı. E tabi kız haklı daha önce beni bu kadar düşünceli görmemişti. Fakat benim için endişelenmesi çok tatlı, ben olsam ben de bana zorla birilerini öldürtmeye çalışan sapkın yaşlı bir adam için endişelenirdim tabii ki.

-İyi misin, patron?

-İyiyim birazcık hayaller dünyasında kendimi kaybettim ama önemli bir şey yok. Sen ne yapman gerektiğini biliyorsun. İşin bu yaşlı adam ve onun hayal dünyası değil benim tatlı küçük katilim. İşin o dörtlüyle senin tarzında eğlenmek.

Charlotte'un yüzündeki endişeli ifade kaybolurken yerine odaklı ve duygusuz bir ifade gelmişti. Doğruyu söylemek gerekirse bazen ben bile korkuyorum bu kızdan. Kızdırmamak lazım küçük enişteyi.

-Tabiki de biliyorum zaten beni tutmanın sebebi neredeyse en iyisi olmamdan kaynaklanmıyor mu?

Gülümsedim.

-Bu arada sana söylemem gereken bir şey daha var. Ama önce bana kızmayacağına dair bütün yakışıklılığın, karizman, paran ve saygınlığın üzerine yemin etmen gerekiyor.

Büyük bir boklar yemiş ama hayırlısı.

-Söylediklerinin hepsi üzerine yemin etmiyorum. Kötü bir kız olduysan cezana da katlanacaksın.

-Ama-

-Aması yok şimdi ne yaptın söyle.

Önce bir yüzü değişti canı sıkılmıştı bu çok açık. Fakat ben her zaman ipleri elinde tutmayı seven bir insanım. Son anda verilen haberler hoşuma gitmez ve Charlotte'un bunu bilmesi gerekirdi. Beni hayal kırıklığına uğrattı. Umarım bu böyle devam etmez.

-Tamam söylüyorum... Hani beni bu işi yapmaya zorla ikna ederk-

-Uzatma.

-Ben Mia'yı çağırdım çünkü o bana çok yardımcı olur. Yardım eder. İyi yapar. Benim kadar olmasada.

Elleriyle uğraşmasından ve son sözleriyle gözlerini bana dikmesinden anlaşılacağı üzere bu konuda çok heyecanlıydı. Arkadaşını özlemişti. Fakat açık bir şekilde bana karşı gelmişti.

-Hatta sadece gelir sarılırım iyi olduğumu söylerim abime de belalı eski sevgilimi atlatmaya çalıştığım için yurt dışında olduğumu söyletirim. Bir taşla iki kuş.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 14, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Serial Killer || mgcWhere stories live. Discover now