Arkadaşım...

16 1 0
                                    

Mal mal sırıtarak sarıldığımızı düşünüyordum. Gözümü bir açtım. Annem gülerek bana bakıyor.
- Oo elif hanım bakıyordum da çok mutlusun.
Dedi hiç bir şey demiyerek. Bağıra bağıra Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk diyordum. Ah be anne kızın aşık oldu aşık.
Gözlerimi açtım. Bugün erken kalkmıştım. Hazırlanıp dışarı çıktım. Hava çok güzeldi. Bugün okula yürüyerek gidiyordum. Bizim okulun ordaki parka doğru ilerledim. Karşıda duygu ile melih konuşuyordu. Hemen karşıda ki sitenin içine girdim. Diz çöktüm. Ne konuştukları duymaya çalışıyordum.
- Melih gerçekten çok üzgünüm. Biliyorum çok fazla hata yaptım. Peki ya sen ? Senin elifle ne işin vardı o konserde ?
Dedi duygu. Melih bir müddet sessiz kaldıktan sonra.
+ Elif benim arkadaşım. Sende gelmeyince hüseyini aradım o kız arkadaşı ile gidicekmis. Cansu ile selinin işi vardı. Benim de aklıma elif geldi. Davet ettim bu yani.
O an kalbimin kırılma sesini duydum. Lan dün sen bana sarıldın. Sen sarılmıştın bana. Arkadaş ne ya ? Sen de suç elif sende. Hak ettin abi sen bunu. Mal gibi aptal gibi gittin seni seviyorum dedin. Tabi götü kalkar. Tabi. Erkek milleti değil mi ? Ya madem duyguyu hala seviyorsun bana niye sarılıyorsun köpek. Neden benim duygularimla oynuyorsun. Bunları söylene söylene giderken. Ayağım taşa takıldı yere kapaklandım. Dizim kaniyordu. Canım çok acıyordu. Bir müddet yerde dizime ağlaya ağlaya bakıyordum. Ama o acıyı unutmus hala melihin şokundaydım. Toparlandim. Sahile doğru yürüdüm. Bir banka oturdum. Sessiz sedasız martilara ve denize bakıyordum. Hadi elif bu kadar abartma. Alt tarafı bir çocuk. Erkek milleti hep böyle. Toparlanıp çabuk okula git dedim. Kendi kendime. Annem beni arıyordu. Cansu bir yandan mesaj atiyor. Sınıfın kapısından iceri girdim. Tabi üstümü başımı toplayıp. Melih bana bakıyordu. Ve melihin yani boştu. Normalde yanında selin oturuyordu. Bugün cansu ile selin yan yana oturuyordu. Birde duraksadim. Seline dönerek;
- Selin canım niye buraya oturdun ?
Dedim. Melih ne oluyor gibisinden yüzüme bakıyordu. Melih hemen atılarak
- Ben istedim sorun mu var ?
Dedi.
+ Evet. Sorun var. Ben seninle oturmak istemiyorum. Cansunun yanında oturmak istiyorum.
Dedim. Hoca "elif ne dikiliyorsun yerine otur" dedi.  Melihin yanına mecbur oturmak zorunda kaldım. Hiç melihin yüzüne bakmıyordum. Melih sürekli bana bakıyordu. Bunu hissediyordum. Bana fisildayarak;
- Elif neyin var senin ?
Bir de neyin var diye soruyor.
+ Sana ne arkadaşım.
Dedim. Melih şaşkın şaşkın yüzüme bakıyordu. Hiç bir şey demedi. Önüne döndü. Zil çaldı. Melih kolundan tutarak hızlıca beni koridora çıkardı.
Elif medyada !!

Kalp Alışır acı çekmelere...Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu