Çıkış

34 3 3
                                    

Melih içeri geldi. Sırıtarak. Yanıma oturdu. Telefonu çıkardı. Mesajlasmaya başladı. O yellozla. Abi bana ne bi de meraklı meraklı bakıyorum. Oo ne konuştular. Çıkış zili çaldı. Öğretmenler odasına doğru ilerledim.
- Elif arabanın oraya git geliyorum
+ Tamam Anne
Dışarı çıktım. Melihle sevgilisi yan yana çıkış kapısına doğru ilerliyolardi. Maşallah bey efendi ibis gibi sırıtıyor. Ay bana ne oluyor ki. İlk günden sevgilisi varsa var bana ne. Telefonun sesi ile irkildim. 14 yıllık kardeşim dediğim en tatlişkom arıyordu. Beril.
- Alo nasıl geçti çabuk anlat kimler vardı tatlı çocuk var mıydı hadi anlat.
+ ay bi dur nefes al. Seni üzmek istemem ama hiç bisey olmadı.
- Elif sesin gelmiyor. Akşam ararım.
Kapattı. Annem geldi. Eve doğru gidiyoduk. Trafik fazlaydı. Kulağıma kulaklarımı taktım. Şarkıyı mırıldanarak gidiyordum. Eve geldik. Uzerimi değiştirip direk yatağa attım. Uyuya kalmışım.
- Eliifff yine beni söyletiyor. Kalk yemek hazır.
+ Geldim
Diyerek. Mutfağa gittim. Nasıl yemek yedigimi. Bilmiyorum. Uykulu bi şekilde yukarı çıktım. Gözlerimi açtım ki saat 06:00 saçımı düzestirdim. Bugün yürüyerek gitmeye karar verdim. Dışarıya çıktım. Karşıdan bi köpek geliyordu. Kopekten çok korkarım ben. Direk arkama bakmadan parka koşmaya başladım. Arkama baktığımda kimse yoktu. Arkama bakarak giderken birine çarptığımı hissettim. Kafamı kaldırdım. Melih bir insan evladı bu kadar mı tatlı olur ya.
+ Kusura bakma
- Sorun değil
Ay allahım sesini duydum. Sana geliyorum. İlk defa bana Bisey dedi. İnsan noldu diye sorar bildiğin odun odun derken bi baktım. Gitmiş bile öküz.
Medyada elif var tabi temsili !!!

Kalp Alışır acı çekmelere...Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin